Aşk İlişkileri Kızlar, Afgan Suriyeli erkekleri beğeniyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşık oldunuz Güncellemeler+1 yıl Tiktok çok gördüm aşık olan çok kız var Kızlar, Afgan Suriyeli erkekleri beğeniyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Bizim burada bi suriyeli var çoğu TC erkeğinden yakışıklı şdlxxmdşcş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aşık oldun Yorumla sierravista +1 yıl Hayır ama diğer kızlar çok ilgili davranıyorlar ona Yorumla Soran +1 yıl Okul yoksa iş yeri Yorumla Soran +1 yıl Türk kızları ilgili Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Dalagamı geçiyorsun ne işim olur asalak bir erkekler ay pardon erkekmiymiş onlar 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet yakışıklı aşık olan çok türk kız var Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Kafayı yemiş o zaman onlar Yorumla Soran +1 yıl Çok var Yorumla Exffxeexffce +1 yıl Ne aptalsın Yorumla -Afroditimsi +1 yıl @Exffxeexffce işine bak Yorumla Soran +1 yıl @Exffxeexffce kime dedin Yorumla
Exffxeexffce Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Arap kökenli erkekler çok yakışıklı, bunda bir anlaşalım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen beğendin Suriyeli erkek Yorumla Exffxeexffce +1 yıl Evet çok Yorumla Soran +1 yıl Sevgili oldun onla Yorumla Exffxeexffce +1 yıl Hayır tabii ki etrafımda hiç yok Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Konuştun Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Rüyanda mı Yorumla Soran +1 yıl Sen konuştun hiç c Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Bu hangi dil acaba? Soru mu soruyorsun yoksa yapılmış şeyi mi anlatıyorsun belli değil. Yorumla Soran +1 yıl Sorum sana Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gördün dışarda Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Konustun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 tane suriyeliyle konuştum ama normal sohbetti. Suriyeli olduğunu sonradan öğrendim Yorumla Soran +1 yıl Aşk oldun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır olmadım Yorumla Soran +1 yıl Konsutuguna göre beğendin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır normal sohbet ettik o kadar. Görüşmedik buluşmadık Yorumla Soran +1 yıl İş yerinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sosyal medya Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı adam demi Yorumla Soran +1 yıl Demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmedim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bizim burada bi suriyeli var çoğu TC erkeğinden yakışıklı şdlxxmdşcş
Aşık oldun
Hayır ama diğer kızlar çok ilgili davranıyorlar ona
Okul yoksa iş yeri
Türk kızları ilgili
Dalagamı geçiyorsun ne işim olur asalak bir erkekler ay pardon erkekmiymiş onlar
Evet yakışıklı aşık olan çok türk kız var
Kafayı yemiş o zaman onlar
Çok var
Ne aptalsın
@Exffxeexffce işine bak
@Exffxeexffce kime dedin
Arap kökenli erkekler çok yakışıklı, bunda bir anlaşalım
Sen beğendin Suriyeli erkek
Evet çok
Sevgili oldun onla
Hayır tabii ki etrafımda hiç yok
Hayır
Konuştun
Rüyanda mı
Sen konuştun hiç c
Bu hangi dil acaba? Soru mu soruyorsun yoksa yapılmış şeyi mi anlatıyorsun belli değil.
Sorum sana
Hayır
Gördün dışarda
Hayır
Konustun
1 tane suriyeliyle konuştum ama normal sohbetti. Suriyeli olduğunu sonradan öğrendim
Aşk oldun
Hayır olmadım
Konsutuguna göre beğendin
Hayır normal sohbet ettik o kadar. Görüşmedik buluşmadık
İş yerinde
Sosyal medya
Yakışıklı adam demi
Demi
Görmedim
İstemem
Aşık olursan