Sadece zeki ve tecrübeli olan erkekler yardımcı olabilir mi?

Bu erkek ile aynı bölümde okuyorduk. Sınıfta sevgilisi varken benimle ilgileniyordu bunuda yakın arkadaşlarım farketmişlerdi. Mesaj atıyordu , buluşmaya çalışıyordu ben ilgilenmedim. O kızdan ayrıldı zaten bir dahada sevgili yapmadı.
Başka üniversiteye geçtim sonra. Yine mesajlar atıyordu flrötleşmeye çalışıyordu bu durum 6 sene sürdü olmayacağını ilgilenmediğimi kısa soğuk cevaplar ile belli ediyordum , ama şansını deniyordu arada.6 senedir şansını deniyor sildim hala 3 kere arkadaşlık isteği attı.

Sizce bu durum aşk mı takıntı mı

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu erkeği umursamıyorum. Ama ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Mesaj atıp uzak dur mu demeli yoksa umursamamak mı en iyisi. Basit bir soru yani burada egonuzu tatmin etmeyin :D
Not: hakaret içeren yorumlar şikayet edilcektir.
Güncellemeler
+1 yıl
Bazıları hoşuna gidiyor diye kafaları gitmiş. Yahu sevsem yanımda olurdu nasıl kurtulcam ben diye bu soruyu sordum belki biri fikir verir diye ama herkes , sanırım istenmediği yerde naz yapıyor diye bekleyen kişiler ki gelip sende seviyorsun işte falan yazılmış. Çok basit ben bu kişiyi istemiyorum. ilgisi ile ego tatmini yapmıyorum. Artık rahatsız oldum ne yapmalı diye sordum.
Sadece zeki ve tecrübeli olan erkekler yardımcı olabilir mi?