Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu erkeği umursamıyorum. Ama ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Mesaj atıp uzak dur mu demeli yoksa umursamamak mı en iyisi. Basit bir soru yani burada egonuzu tatmin etmeyin :D
Not: hakaret içeren yorumlar şikayet edilcektir.
Not: hakaret içeren yorumlar şikayet edilcektir.
Güncellemeler
+1 yıl
Bazıları hoşuna gidiyor diye kafaları gitmiş. Yahu sevsem yanımda olurdu nasıl kurtulcam ben diye bu soruyu sordum belki biri fikir verir diye ama herkes , sanırım istenmediği yerde naz yapıyor diye bekleyen kişiler ki gelip sende seviyorsun işte falan yazılmış. Çok basit ben bu kişiyi istemiyorum. ilgisi ile ego tatmini yapmıyorum. Artık rahatsız oldum ne yapmalı diye sordum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O hoşuna gidiyor diyenlere ne oluyor kiz soru sormuş aklin çalişiyorsa varsa cevap yazarsin çalişmiyorsa bakarin yoluna
sildim yorumlarını zaten. Erkeklerde ki en büyük yanılgı bu. Biz kızlar bir erkeği seversek, her şeyi bir kenara bırakıp onunla oluruz. Birileri naz yapıyor sanıyor dediği durumlar ise kız kibardır terslemeden ilgilenmediğini belli etmek istiyordur. Ben bu kişiyi istesem kaybetmekten korkarım kırmam mesela. Gerçekten istemiyorum. İnan sinirden ağlıcam artık 6 senedir bir şekilde hayatımda ve ne yaparsam gitmedi. Birde ben gönül kırmaktan korkarım , Allahtan korkarım bir kere kimseyi incitmek ağlatmak ya da gururunu zedelemek istemem. O sebep ile kibarca dolaylı yoldan istemediğimi belli ediyordum. Bende bilirim direk seni istemiyorum defol git demeyi ama olmaz işte. Burada bunu sordum ne yapmalı diye millet sende seviyorsun falan yazmış.
Neden kendine haksizlik ediyorsun
O kişi de afedersin ama istenmediği yerde durmasın
Karşilik gelmeyen aşk aşk değildir
Tek tarafli aşka da karşiyim
Ayni durumları yaşadim seninle kalp kirmazsan daha çok bağlanır sana daha çok umutlanir gerekirse kiracaksin canim
Sonra kirilacağina şimdiden kirilsin sevme konusunda haklisin kadinin sevgisini iyi bilirim
Dediklerin doğru , bundan seneler önce universitedeyken , bir arkadaşım vardı yakın, kız.
Birde ondan hoşlanan bir erkek, oda benim arkadaşımdı. Bu erkek kıza platonik takılıyordu şansını denemek istiyordu, aracı etti beni , ben biliyordum kızın istemediğini. Çocuk pek takmadı yine şansını denicek gibiydi. Kıza yine haber göndermemi istedi. Kız da dediki , şu yerde ki sakızı bile sevebilirim ama onu asla dedi. Dedim aa deme öyle çok ayıp üzücü falan. Kızda dediki, bunu aynen bu şekilde ilet. Yok dedim söyleyemem ayıp üzülür falan, hayır konu benimle alakalı bunu ona net söylüceksin dedi. Mecbur söyledim. Alındı falan ama kızın peşini bıraktı. Ben üzülmesinler diye kibarca reddediyorum ya anlamıyorlar bunu , burada bir kez daha anladım. Bazı erkekler bu durumu algılayamıyor. Senin dediğin gibi yapmak lazım.
https://voca.ro/1b21wcxPtO7d
Aşık olan duramaz, karşına çıkar çatır çatır söyler... Karşılık bulamazsa döner gider.
Ya sıkıldım. Mesajlar atıyordu şiirler, bildiğin odun gibi cevap veriyordum anlasın diye. Bazen doğrudan bazen dolaylı yoldan istemediğimi belirttim. Ama yok. Baya buluşmak falan istiyordu.
Reddettim hep. Anlaması lazım. Sonra sildim sosyal medyadan 3 kere istek attı , mesaj attı cevap atmadım bile. Bugun yine 3. isteği atmış. Bu ne ya hayır boş biri değil işi gücü kariyeri çevresi var benden çok arkadaşı var boş yalnız biride değil amacı ne anlamadım
Mesajlar atıyordu şiirler, bildiğin odun gibi cevap veriyordum anlasın diye. Bu biz erkeklere bir avantaj gibi yansıyor. İstiyor gibisinden... Söylediğine göre bir yerlerde büyük sıkıntı var. Lisedeyken bende birine çok platoniktim. Lakin bu kadar rahatsız eder olmak doğru değil, adam olana yakışan bir şey hiç değil...
Direk ben seni istemiyorum denmiyor ya. Ki kibarca onuda dedim aslında. Ama yok bir süre susuyor sonra ortaya çıkıp yazmaya başlıyordu. En son buluşmak için yazdı darladı iyice sildim bende.3 kere istek attı ya. Hayır şaşırdığım boş biri değil işi gücü kariyeri var nasıl bir mantık bu anlamadım. Bazılarıda diyor ki hoşuna mı gidiyor bu durum. Hoşuma gitse yazardım konuşurdum ben rahatsız oluyorum bu erkekten ama nasıl yaklaşmam gerek bilmiyorum.
"Direk ben seni istemiyorum denmiyor ya." Hiç bişey demeyeceksin işte bişey diyince insanların aklı hep hoşlanıyor musuna gidiyor. Çünkü bizim toplumumuz böyle maalesef ki... Takıntı değil saplantıya dönüşmüş bile denebilir elemandaki durum, özellikle çevresinden destekleyici yaklaşımlar görüyorsa Allah yardımcın olsun veya hemen bir sevgili yap belki farklı bir düşünceye iter
Bunu da yapmak doğru değil dersen bu konuyu göz önünde tutmaz şekilde sessiz kal hiç bir şey yapma derim
burada biri bile sen onun ilgisini seviyorsun yazmış. Yahu kendi gibi biliyor insanları heralde. İnsanda kendine saygı olur azıcık istenmediği yerde durmaz.
İnsanlar toplumca benimsenmiş düşünceleri çok severler, hazırcı oldukları için... Onun var benimde olsun. Onun şundan var benimde olsundan başlayınca kendine bakmaya tenezzül etmiyorlar taaki başına gelinceye kadar... Sen onları da görmezden gelmek durumundasın.
Hoşlanıyor.
Klasik erkek işte. Aşık olsa kopuk olmaz ısrarcı olurdu. ya da götürmek istiyor
Ya sıkıldım. Mesajlar atıyordu şiirler, bildiğin odun gibi cevap veriyordum anlasın diye. Bazen doğrudan bazen dolaylı yoldan istemediğimi belirttim. Ama yok. Baya buluşmak falan istiyordu.
Reddettim hep. Anlaması lazım. Sonra sildim sosyal medyadan 3 kere istek attı , mesaj attı cevap atmadım bile. Bugun yine 3. isteği atmış. Bu ne ya hayır boş biri değil işi gücü kariyeri çevresi var benden çok arkadaşı var boş yalnız biride değil amacı ne anlamadım
Demek boş birisiymiş. Burdan anlaman lazım. Öyle gösteriyor demek. Bu ilgi hoşuna gidiyomu peki
asla ya asla
Öyle biriside bende vardı. Birgün eşim diye birisini arartım bi dahada aramadı
Bizler bu soruya fazla geliriz kardeş. Takıntılı olduğu âşikar.
Şans vermeden bilemezsin.
İstemiyorsan sen cevap da verme. Yazsın dursun. Bu durum hoşuna mı gidiyor?
Hayır işte hiç değil. Ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Uzak dur diye mesaj mı atmalı yoksa umursamamamlı mı baksana bırakmıyor
Sevgilim var diyebilirsin
ahh dediğim zamanlarda oldu
İlginç. Baya karaktersiz bi herifmiş öyleyse
Onu diyorum. Bazıları hoşuna gidiyor diye kafaları gitmiş. Yahu sevsem yanımda olurdu nasıl kurtulcam ben diye bu soruyu sordum belki biri fikir verir diye ama herkes sanırım istenmediği yerde naz yapıyor diye bekleyen kişiler ki gelip sende seviyorsun işte falan yazılmış.
Bence engelle her yerden. Nerden iletişim kuruyorsa oradan engelle. Asla da dönüş yapma.
Seni elde edememe ezikliği, hırs yapmış