Olmasındı.. günümü aydınlatasın falan demeli hatta bence🙄

Olmamalı
Olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olmasındı.. günümü aydınlatasın falan demeli hatta bence🙄

Evet, günaydın demeyen birinden sevgili olabilir, ancak iletişimdeki kültürel farklılıklar, tercihler ve beklentiler kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bir ilişkide günaydın demek veya günlük bir selamlaşma rutini, bazı kişiler için önemli bir jest olabilirken, diğerleri için bu kadar önemli olmayabilir.
İlişkilerde iletişim ve karşılıklı anlayış oldukça önemlidir. Eğer size günaydın demeyen biriyle ilişki yaşamayı düşünüyorsanız, bu durumu açık bir şekilde paylaşarak beklentilerinizi belirtebilirsiniz. Partnerinizle nasıl iletişim kurmak istediğinizi ve duygusal ihtiyaçlarınızı paylaşmak ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir.
Olmaz. Olmamalı. Sevgili olmak ger şeyi paylaşmaktır. Her an onunla olmaktır. Özverili olup hep aklında tutmaktır. Hübayfın demiyorsan, onu yeterince düşünmüyorsun samimi değilsin onu bırakmaya hazırsın demektir. Yanılıyor muyum sizce… Kryifli günler. Bol gülüşler. 😎😊
Yani açıkçası insanların günü gününü dakika dakikasını tutmayabilir bunu anlayış gösterebilirim ama böyle ilgisiz olarak da bir günaydın mesajı bile göndermeyen bir insandan Bence olabileceğini düşünmüyorum yani insan her şeyden önce ilgi bekler Sevgi bekler.
Sen ona günaydın de cevap vermiyorsa kırılmakta haklısın ama Sabah uyanır uyanmaz erkek mesaj atacak diye bir şey yok herkesin işi gücü var telaşesi var
Cevap
37Cevap
Sag olsun her sabah atar günaydın mesajimı. Bu saatten sonra atmazsa huysuzlanirim. Alışkanlık durumu da önemli.
Böylesi sevgiliden sayılmaz
İlişkiyi bi günaydına bağlamak ne kadar doğru ben takmam yani zaten sevgililer arasında bana çok resmi geliyor ben daha içten sıcak samimi kelimeler davranışlar olsun isterim örneğin çayı demle geliyorum dedim iki simit alsın yeter bana yaaa😅😅
Böyle davranan sevgili muhtemelen canına susamış demektir.. İtina ile burnundan getirilir..
Olmaz. Ayrıca sevgili dediğin günaydın değil günaydınnnn yazar 😂
Olmamalı sevmiyordur. Güzel bir dilekle tek kelimelik üstelik bir dileği sana söylemeyen büyüten biri seninle hiçbir yolda yürüyemez.
Bir bahtıgüzel özlü sözü dersiniz. 🌸
Günaydın mesajı aldığında insan daha bir enerjik, mutlu hissedebiliyor, ben sevgilime her sabah atarım, ama o atmasada olur çünkü ben normalde her zaman neşeli, mutlu ve enerjiğimdir.
“Günümü aydınlatasın” ne arkadaş:)) Biri sabah bana böyle dese tutar kolundan karakola götürürüm
Her gün olmamalı tadı kaçmasın mesela uyandın mı diye mesaj yazıp sonra görüntülü arasa seni görmek istedim deyip😌😌
Unutmuş olabilir, önemli olan her sabah akşam görevi gibi günaydın iyi geceler demesi değil de sizi gerçekten sevip değerli hissettirmesi bence.
illa günaydın denmeli mi ya sabah hunharca işin arasında ben nası ona yazım o bana nası yazsın bence çok gerekli değil
Bu incelik harika o zaman ama ayrılık sebebi değil tabikide böyle herseyi ayrılık sebebi görürsek ilişki elbette çekilmez hale gelir
tam dicektim günaydın demek uyanınca ilk aklıma sen geliyorsun demektir dicektim ki görselde de aynı şey yazıyor zaten
Benimki her sabah der ama demese de çok sorun etmem. Çünkü zaten zaman fark etmeksizin aklında hep ben olduğumu biliyorum. 😌
Olmalı. sadece bi kelimeden ibaret değil. o işin prosedürü. aslında sen nasılsın seni merak ettin demektir
İlla günaydın demesine gerek yok. İki kelime yazmayan 1 dakikanı ayırmayan birinden sevgili olmaz çünkü sevmiyordur
Görsele kesinlikle katılıyorum. Günaydın demek önemli bir detaydır. Demeyen insandan da olmaz hayır.
Günaydın demeyeen insandan arkadaşta olmamalı asdfg
Olmaz ya günaydın mesajı şart hatta dümdüz günaydın yazarsa da olmaz yani 😃
San ki günaydın söyleyenlerden sevgili oldu da, bir de günaydın söylemeyenler kaldı..
Her gün olması şart olmamalı ancak atmakta hoş olur
Olabilir. Günün her öğünü bana esenlik dilemesine gerek yok 😂
İlk aklına gelen şey bensem yazar değilsem yazmaz.. Böyle hesap sormaya gerek yok..
Günaydin mesajını otomatik mesaj olarak ayarlarsınız olur biter 😃
Olmamalı😊 Varsa öyleleri biz yok etmeden onlar yok olsunlar😂😂😂
Günaydın , iyi akşamlar demeye filan takılmıyorum ben pek
Günaydın o kadar abartılacak sevgi gösteren bir şey olmasa gerek.
Olur mu olmaz mı bilemem ama biz sevgilimle her sabah günaydınlaşırız gün içinde de mesajlaşır bir ya da iki kere de telefonla konuşuruz
Olur tabii ki neden olmasın🙄
Olmaz. Ya işte işim vardı yazamadım falan filanlara gerek yok. 50 kişiyle de konuşsam hepsine günaydın yazmışlığım vardı 😊
Gününü karartırım öyle sevgilinin..
Olur tabiki o ne öyle sürekli günaydın günaydın yan yana olunsa neyse mesajla hiç çekilmez
Ben Sürekli unuturum mesela günaydın mesajı atmayı direkt olarak konuya girerim ki o da böyle yapar
Sevgilin diye her gün günaydın demek zorunda mı?
Günaydın demeyecekse iyi geceler demiycekse hayatımda ne işi var süs biberimi bu jdjdjdu
Belki günaydın diyemeyebilir, ama onu telafi ederse neden olmasın
Her sabah günaydın mesajları beklemek bence gereksiz, ben icinden gelince yazarım beklemem.
Ben hayatı enerji dolu insanları seviyorum galiba o yüzden. Pozitif olacak...
Gereksiz buluyorum. Göstermelik şeyler
Günü aymamistir belki bu açıdan bak
olur bence her gun atılmasına luzum yok
Olmaz istemem öyle birini
Olmaz öyle, güne prensesimle uyanmalıyım
Heran hergun yazmasına gerek yok
Olmaz
Olmaz, olamaaazzzz 🙅🏼♀️
Günaydının nicelik ve niteliğine bağlı.
Poyraz abim yargı dağıtıyor
çok klişe bana anlamlı gelmiyor
Bilmem yabancı olduğum işler. 🤷♂️
olabilir tabii.. fazla zorlamamak lazım :)
Denmesi lazm yani.
Olmamali
Evet çok önemli neler neler gizlidir içinde
Günaydın iyi geceler iyi akşamlar yazmadan olmaz
her zaman da öyle değil.
Olmam
Mutlaka denilmeli bence
Olmazz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?