Bana bunları dedi ne yapmak istiyor
Burada ne demek istemis ben anlamadım
Şimdi ben bunu bilince o buluşmaya gelicemmi peki. Şimdiden teşekkürler

Bana bunları dedi ne yapmak istiyor
Burada ne demek istemis ben anlamadım
Şimdi ben bunu bilince o buluşmaya gelicemmi peki. Şimdiden teşekkürler
zuhahadhhdhadhadhadhs harbi böyle cinslerim var mı gerçekten 🤔 gerçekten gerçek misiniz rol mü bunlar 🤔😂 Nolur rol olsun 😔😂
tokat basıp eve gelmek için buluşuyor jjsjd hangi film bu? 😂 çocukla dalga geçer gibi muhabbet edip ben oyuncak değilim demen ayrı paradoks 😂 Aşırı tc filmi izliyosunuz aşırı
Tiyatro oyunu olcak
Şimdi ben bunu bilince o buluşmaya gelicemmi peki. Bu ne demek peki öyle yazıyor orada onu anlamdim ben
Açık açık yazan şeyi anlamamışsın ben yazınca hiç anlamazsın boş ver aşko uyu sen.
Buluşmaya gelcekmi acaba
sence?
Gelir o canım
peki 😂
Gelmeze gelmesin bunalti beni
aşko çok tatlısın 😂😂 boş ver başka enişte bul 😂
Neden gelmicek ya aurilcam doye mi şey oldu ya da oldurcem tokat basicam diye mi hangisinden dolayi
hava parçalı bulutluymuş o gün ondan
Tovbe tovbe
Yani öncelikle senin söylediğin şey biraz ergence olmuş ve o bunu söylemene rağmen gelmez buluşmaya. Ayrıca ayrılıp ayrılmamak umrunda olmayan birini sen neden umursuyorsun. Sana benim için hava hoş demiş yani ilişkinizin bir önemi yok onun için.
Oyle mi
Tamam kendi bilir o zaman
Bu cocuk bir gün iyi bir gün kötü çözemedim onu ben birgun askere gitcem ben memur falan olup seni ailenden istecem derken gelmiş bana bunları diyor ya ben öyle dedikçe omutlenihorjm şey oluyor bende ama bilmiyorum onun derdi ne oldugunu
Gerçekten bazen çok tatlı oluyor pamuk gibi olur ken geliyor şeytan oluyor şey oluyor iki yüzünude gördüm onun ben
Ya bunun ailesi fakir mis benim ailem zengin tuturdu siz zenginziniz ailen bana vermez diye dedim fakir insanında evine ekmek giriyor zengin evinede anlatim oyle gelmiş bu sever söz veremem bakalım demeye
Bilmiyorum derdini bir öğrensem onun
Cevap
6Cevap
Kısaca ben kimsenin peşinde koşmam der gibi ergence bı tavır sergilemiş senin peşinde koşmanı bekliyo ya da istiyo
İstesin daha çok istecek
Okuduğum en ergen konuşmalardan biri. Açık açık seni umursamıyor sen hala şansını zorluyorsun. Sonra da ağlıyorsunuz beni hiç sevmemiş başkası varmış vs vs zorla insan hayatında yer işgal edilmez
Ay ne kadar çirkin bi konusma bir erkeğin seni değersiz görmesine asla izin verme o kim ki bu kadar rahat konuşuyor bana fark etmezmiş ne kadar ağır şeyler yol ver tüm kararlılıkla
insanlar ile özelinizi paylaşmayın, güveni bitirdiniz
Erkek: Kendini bir b**k zanneden umursamaz ergen
Kız: Ne yaptığından haberi olmayan takıntılı duygusal, beyni yıkanmış mongol ergen
Git kitap oku, ders çalış o zaman onun orada ne demek istediğini anlarsın😏 Daha konuştuğun dili bile anlamıyorsun ergen!
Seninde böyle sevgilin olsa sende anlamasın bir gün öyle bir gün böyle cocuk ergenle ilişkisi ne var
Burnumdan getirdi benim iyiken kötüleşiyor kotulesiyorekn iyileşiyor oyle bir bela başıma aldimki iki yuzlu
Senden bir hemcinsin olarak rica ediyorum derhal sonlandır bu ilişkiyi kendi iyiliğin için seven erkek asla böyle konuşmaz bırak ne hali varsa görsün kendi değerine dön 🕊️🤍
ne boş bır muhabbet sızden olmaz :) bıraz kararlı ve gururlu olun
Oyle mj
oyle gorunuyor
Şimdi ben bunu bilince o buluşmaya gelicemmi peki. Burada ne demek istemis peki
yanı gelmeyecem demıs
Neden acaba
senı oldurecem demıssın tokatı basacam demıssın oda bunlara ıstınaden gelmem demıs
Bu kadar engelecem falan diye de yazdım
ya da senden ayrilcam diye
yaw boş ver guzelım tskılms bukadar amma takıntılı bu kızlar var bu KS de soruların bıle bokunu cıkarıyorsunuz hersey ortada senı ıstemıyor kullandı bıttı tek sıkı kalkınca tekrar arar senı
Yuh
sana yuh :) rahat bırak benı sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor allah sabır versın sevgılıne
Sevgilim benden de kötü ne dediğini bilmeyen kişi bir gün iyi bir gün kötü
ozaman ayrıl olmuyor sızden demek kı zorlamayın
Bide kıskanç bursaya gide bilirmiyim diye sordum hemen ne yapcaksin orada sen diyor gezcem dedim tamam gez diyor bu sever
Hem kavga ediyoruz hemen izin alıyoruz
boş ver ya oturun kitap okuyun biraz
Boş veremiyorum iste canım saçma sapan insanları seviyoruz iste
Sen okuyabiliyor musun orada yazanları
Evet
Valla ben okuyamiyorum ne yazdığını cokkucuk
Valla sen yazigi anlamdin küçük diye ben kendisini anlamiyorjm
Ozaman... et gitsin
Bu konuşmalardan sonra Meclis karışır
ikinizden de bi halt olmaz :d
Olmaz
Ergen misiniz