Bu devirde sadik ve namuslu insanlara artik canım gözüyle mi bakiliyor?

bircok kez duyuluyor burdada yaziliyor efendim evliligi bekleyenlere cok büyük zevkden mahrum kaliyorsun, hayatini yasamiyorsun, zaten evlenilecek erkek/kiz yok neden kasiyorsun falan filan diye... Ve buna inanan ve bundan dolayi efendiyken serseri olmaya karar veren veya hanimkizken kasar olmaya gidenlere bircok kez sahit oluyoruz ve görüyoruz. Hic kimsede buna dur demiyor... Neden insanlar sadik olmayi "ideallerinden" cikardi? Ha tabi eskidende vardi ama bu yüz kizartici birseydi günümüzde ise erkegide kizida yasadigi iliski sayilari skor olarak görmeye basladi...

Kendimi övmek gibi olmasin ama güzel veya iste eli yüzü düzgün kizim hic iliskim olmadi bu zamana kadari. Ama cani gönülden istedigim biride olmadi o yüzden birsey kacirdigimi düsünmüyorum. Genede ister istemez böyle laflar zoruma gidiyor, asla aldatilmak istemiyorum ama böyle bir ihtimal var diyede zinaya bulasmak istemiyorum cünkü benim vicdanim rahat etmez bunu yaptigimda cünkü zina yapmak kendime yakistirmadigim, yakistirmak istemedigim birsey

Bu devirde sadik ve namuslu insanlara artik canım gözüyle mi bakiliyor?