Sevgilim varken başkasından etkilendim, nasıl aklımdan çıkarabilirim?

3 seneden beri biriyle sevgiliyim bir dönem ayrılığımız oldu ama birbirimizi çok sevdiğimiz için tekrar barıştık ve mutlu bir ilişki içerisindeyim. Fakat bugün bir şeyler oldu. Askeriyede bir programa çağırıldım ve oradaki bir askerden o kadar çok etkilendim ki...

Bakışı duruşu gülüşü çok sempatikti ve iyi bir insan olduğu her halinden belliydi. Bir şey olacağından değil zaten sadece soyadını bildiğim birini nereden bulabilirim saçmalık. Ya da sevgilimi sevmediğimden de değil sadece onunla bir kere görüşüp konuşmak isterdim nasıl bir insan bu neşe bu sempatikliğin kaynağı ne. Onun da benden etkilendiğini fark ettim çünkü onu ilk yemekhanede gördüm ve sonra arka masamda otururken bi anda karşıma geldi ve öylece durdu fakat ortam müsait değildi komutanlar falan da vardı sonra da masadan kürdan alıp gitti ve bunu yaparken direkt yüzüme baktı yakından inceledi biraz uzun sürdü. Ben utandım ve kendime yakıştıramadım geri yönümü döndüm sonra zaten masadan gitmişti. Sonrasında da ortam çok kalabalıktı beni fark etti mi bilmiyorum ama ben her hareketini izlemekten kendimi alıkoyamadım cidden çok kanım kaynadı. Bilmiyorum belki de bir arkadaş olarak da görmek isteyebilirim her şey sevgililiğe yorulmak zorunda değil... Bana çok fazla benzemesi, hareketleri, havası, enerjisi beni kendine çok çekti ve aklımdan çıkarmam biraz zor olacak gibi. Sevgilime karşı da bir suçluluk hissediyorum o varken onu aldatmışım gibi. Sizce ben bu kişiden neden bu kadar etkilendim ve nasıl aklımdan çıkarabilirim?

Sevgilim varken başkasından etkilendim, nasıl aklımdan çıkarabilirim?