Var mı sizden arkadaşlarınızdan
Olamaz mı var tabi ki
Yok ama olan vardır illaki
Kesinlikle hiçbir yerde yoktur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Var mı sizden arkadaşlarınızdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben 2010-2013 arası umman ve suudi arabistanda yaşadım. Arap zihniyetini ve kültürünü tanıdıkça nefret ettim , arap barbarlığı karşısında dehşete düştüm , suudi arabistanda araplarla tanışıp islamın gerçek yüzünü görünce dindende çıktım. Bu ülkede laik sistem olduğu için insanlar islamın gerçek yüzünü göremiyorlar. Ben gördüm. Benim araplarla alakalı çok travmam var. Halen vietnamdan dönen amerikan askerleri gibi geceleri suudi arabistan flashbackleri ile uyanıyorum. Neyse 2013 te suudi arabistandan vatanıma döndüm. Dönerken diyordumki hele şükür araplardan kurtuldum sonra nemi oldu? Bir baktım benim ülkemin eski hatırladığım hali ile alakası yok. Araplar her yeri istila etmiş.2013 te hele bu kadar yoktular ona rağmen rahatsız olmuştum. Sayıları arttıkça ben resmen içten içe delirdim bu son 10 senede. Çok büyük travmam var benim araplar hakkında çok anlatsam kelimelere sığmaz. Burada araplardan benden daha çok nefret eden biri bulamazsın ayrıca ağır Türk milliyetçisiyim. Böyle mhp tarzı islam sentezcisi romantik milliyetçi değil ha. Nihal Atsız çizgisinde bir Türk milliyetçisiyim. Türk ırkçısıyım. Arapları görmeye bile tahammül edemiyorum ama tuhaftır türk kızlarının afganlar pakiler ve araplar tarafından taciz edildiği videoları görmek bana ereksiyon veriyor. Türk kızlarının araplar tarafından domine edilmesi beni azdırıyor. Şöyle kapkara tenli , işidçi sakall , ı gırlaktan valah vallah ayywahhh diye konuşan bir çöl bedevisinin bir türk kızını domine ederken izlemek için neler vermezdim zaten kadınlar tarafından ben hakaret edilmekten, ezilmekten hoşlanan köle ruhlu biriyim. Belki bununla bir alakası vardır.
Hayır yüce Tanrı korusun
Ama var 🙂
Benim Türk kızları afganlar ve suriler tarafından domine edilirken izleme fetişim var.
Türk milliyetçisiyim.
@Mahmut31CM bu nasıl bir fetiş ya
Ben kullanılmayı sömürülmeyi, ezilmeyi ve hakarete uğramayı seviyorum ama sadece bayanlar tarafından. Köle fantazim var. Bir bayanın kölesi olmak çok isterdim.
Galiba bunun üstüne birde geçmişte suudi arabistan ve ummanda şeriat altında yaşadığım dönemden kalma travmatik anılarda eklenince böyle bir şey ortaya çıktı.
@Mahmut31CM ne işin vardı oralarda
Babamgil müteahhit idi. İş için oraya gittik. Oralarda inşaat işleri yaptık. Çok para kazandık o dönem babamın suudi arabistanda maserati gran turismo arabası falan vardı, orada villada oturuyorduk. 2010-2013 arası bende o dönem yaşım küçüktü orada amerikan kolejinde amerikalı avrupalı expat çocuklarla beraber okudum araplarla çok muhattap olmasamda her dışarı çıktığımda şeriatın ve arap kültürünün barbarlığını iliklerime kadar hissettim.
Bu arada şuda varki araplar ağır türk düşmanı. Benim yunan ve ermeni arkadaşlarım var suudi arabistanda gördüğüm türk düşmanlığını bunlardan görmedim.
Halen travmamdır. Geceleri halen suudi arabistanve umman rüyalarıma giriyor.
@Mahmut31CM niye düşmanlık yapıyorlar
Suudiler vahabi mezhebinden. Vahabiler islamı bozduğumuzu düşünüyor biz türklerin. Hani bizim burada tarikatçı tipler varya bunlar suudi arabistana gitse gerçek müslüman sayılmazlar. Sufiliği allaha şirk olarak görüyorlar çünkü. Düşün biz bu tarikatçıları cemaatçileri radikal buluyoruz türkiyede ama araplar bunları müslümandan bile saymıyor. Tarihsel olarakta bir nefret var osmanlıyı sömürgeci gibi görüyorlar.
Birde araplar arasında artık sömürge dönemlerinden kalma birşeymi bilmiyorum batı tarzı beyazların zencilere ırkçı olması gibi daha fenotip görüntü tip üzerinden yürütülen bir ırkçılık çok yaygın. Sebebini çözememiş olmakla birlikte asyalılara ve zencilere karşı inanılmaz ırkçılar araplar bundan türklerde nasibini alıyor
Aşırı radikal tipler olmalarına falan zaten girmiyorum. Şimdi mohammed bin salman biraz gevşetmiş ama benim orada olduğum dönemde 2010ların başı halen sokak ortasında infazlar falan yapılırdı. Ben 3 tane infaz gördüm kendi gözlerimle. İğrenç bir toplum gerçekten.
Birde araplarda yahudiler gibi biz seçilmiş üstün ırkız kafası hakim. Peygamber arap diye kendilerini seçilmiş üstün ırk gibi görüyorlar hatta bu artık o kadar ileri bir seviyeye çıkmışki hijaz bölgesindeki araplar najd bölgesindeki araplara karşı bile ırkçılar çünkü peygamber hijazlı diye. Daha kendi insanına ırkçılık yapan bir kavimden türklere ırkçılık yapmaması beklenmez zaten. Bizi direk köle gibi görüyorlar.
@Mahmut31CM anladım
Bayağı bir etkilen mişsin
Doğrudur hocamtravmam büyük ben ömür boyu 1000 tane arap tanıdıysam en fazla 2-3 tane düzgün insan vardı aralarında. Toplumsal olarak problemli insanlar bunlar. Sen 1000 tane arap tanısan 999 u sana kötü davransa araplar hakkında iyi düşünebilirmisin.
Zaten araplar genel olarak bireyselleşememiş, kabileci, ve aile bazlı bir kültürden geldikleri için çoğu tek tip insandır. Çok farklı düşünceler, fikirler ve karakterler çıkmıyor içlerinden bu yüzdendirki alayı kötü kalpli insanlar. Halen geceleri rüyama giriyor suudi arabistan. Kan ter içinde uyanıyorum türkiyede olduğum için şükrediyorum sonra aklıma suriyeliler geliyor sinir oluyorum.
@Mahmut31CM Suriyeliler de öyle mi onları nasıl buluyorsun
Suriyeliler daha beter. En milliyetci araplar suriyelilerdir onlardan sonra misirlilar ve lubnanlilar gelir.
Arap milliyetciliginin dogus yeride suriye ve misirdir tarihsel olarak. Arap milliyetciliginin ideologlarina falan bakarsanda cogu suriyelidir koken olarak geri kalanda ayni sekilde misir ve lubnan.
Suriyeliler, lubnanlilar ve misirlilar katiksiz turk dusmanidir.
Suudiler olaya daha dinsel bakiyorlar vahabi mezhebi uzerinden. Suriyeliler direkt katiksiz turk dusmani.
@Mahmut31CM burdakiler de bunu gösteriyor mu peki ben hiç Suriyeli ile muhatap olmadım
Dediğin gibi ise kızlar bunu görmüyor mu da aşık oluyorlar bunlara
Bilmiyorum hocam artik nasil bir motivasyonla bizim kizlarin bunu yaptigini
Bıktım be gidin dm den konuşun