valla bence değilsin:)))) 1.85 boyunda sevgilin olması adamın çaresizliğini, mesleğinin olması da zamanında emek sarfettiğini gösterir sadece. Dikkat çekmek isitoyrsan da bir den ortaya atlayıp burnunu kelle kelle hadi beni yelle şarkısını kıvrak jhareketlerle yaparsan herkes sana bakar:)))) hadi kolay gelsin, be la vereyim, laaaaaa
yani birçok insan da artık kızları kesemez noktaya geldi korkudan. belkide ondandır yani kesmesi var eğer kız da ona bakarsa gidip konuşacak mı konuşamayacak mı bu da belli değil. çünkü tacizci etiketi yeme ihtimali hatta dayal yeme ihtimali karakola gitme hatta yargılanma ihtimali bile var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Belki de dış görünüşünüz dikkat çekici değildir
Ortamdaki kızlardan farklı giyinmemişsindir o yüzden dikkat çekmediğin için bakmıyorlardır
Tam tersi farklı giyindim
Ne giydin?
Canım yaa. Daha gençsin kuzum, ne kesenler biçenler olacak. Bu tip ortamlarla ölçme kendini
Ahaha
demek ki ortalamanın altındasın canım:))
Hayır değilim şu anda ortalama altı olsam 1.85 sevgilim olmaz.
Mesleğinde yerinde ama dikkat çekmeyi seviyorum
valla bence değilsin:)))) 1.85 boyunda sevgilin olması adamın çaresizliğini, mesleğinin olması da zamanında emek sarfettiğini gösterir sadece. Dikkat çekmek isitoyrsan da bir den ortaya atlayıp burnunu kelle kelle hadi beni yelle şarkısını kıvrak jhareketlerle yaparsan herkes sana bakar:)))) hadi kolay gelsin, be la vereyim, laaaaaa
185 boyunda erkek neden çaresiz olsun ya
ortalamnın altına razı gelmiş old için:))))
Açık giyinmemişsindir ondandır
Oalbilir güzel giyindim ama açık degil fazla..
Buradakilerde ortalama altı demiş gülüyorum
Göğüslerin güzelse göğüs dekoltesi işe yarardi
oradakilerin tipi değilsin demekki
Yüzüm çarpıcı ve güzel...
İri gözlü hafif iri dudaklı küçük burunlu kizim.
ekmeğe kafa atmışta çarpılmışsın gibi bir tip canlandı hayalimde :D
Daha iyilerini bekliyorlardır
Çirkin ama
Şöyle bir lavaboya kadar git endamini görüp bakarlar belki
belkide gizli kesen biri vardır farketmiyorsundur.
Etrafına bakıyorum ama yok.
Ama yolda yürürken dikkat çekiyorum anlamadım ki
yani birçok insan da artık kızları kesemez noktaya geldi korkudan. belkide ondandır yani kesmesi var eğer kız da ona bakarsa gidip konuşacak mı konuşamayacak mı bu da belli değil. çünkü tacizci etiketi yeme ihtimali hatta dayal yeme ihtimali karakola gitme hatta yargılanma ihtimali bile var.
Bakmışlardır onlar sana
Yolda yürürken bakan oluyor.
Cafede oturuyorum kesen yok.
E herkes sana hayran hayran bakacak değil onun da bı üslubu var zaten. Öyylece bakıp duran adamdan korkacan.
yuh çirkin erkek bile bakmıyo mu
Bu bana bakmaz diyip bakmiyor ya da benim gibi yalnız yasamayi seviyor olabilir ya da sevgilisi vardir veya çok ilgisini çekmemiştir
@Erenistom af çıkacak mı
Bilmem
Hangi cafe gelip keselim.
Cazibeni kullan biraz
Bıyıklarını almışmıydın?
Keşke fotoğraf koysan biz karar versek
Koymaya gerek yok.
Senden on kat iyiyimdir
Sakalın varsa iyisindir benden, sakalsız biraz kötüyüm haklısın 😂
Dişil enerjin olmayabilir
Frikik ver
Ne fark eder sarı burun dudak ayak bacak
Neden olsun?
Bakması mı lazım
Kesseler ne olcek
Neden Dıs görünüş sende hep ön plana?
Neden Dıs görünüş icin bu düşüncelerin? Bil ki seni Dıs görünüşün icin seven biri o gecici sever ve bir gün gider
Hangi cafe ora