Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bir insanı değer verdiği birisinin yanında kötü bir laf konuşmak, psikolojik bir şiddettir. Ayrıca tepkisel itme meydana gelir. Kardeşime belli etmeden bir araştırma yapar, düzgün birisi olduğuna inanırsam saygı duyar, mevzuya ilişmem ama adam yamuk, derdi başka ise, yine kardişeme belli etmeden, o kişiyi uyarırım, baktım olmadı, o kişiyi düzeltirim, ağızlı burunlu, tertemiz olur.
24 Yorumla- +1 yıl
Yinede kardeşini incetecek biriyse bunun yaptırımıni yine kardeşinin halletmesi gerekir sanırım.. sonuçta kardeşinin kendi hayatında tercih ettiği biri..
- +1 yıl
Uyarirsin ama kardeşin ne yapacağını kendi tayin etmeli.. bunu kasdettim 😊
En İyi Cevaplar
Sonuçta genç bir kız. Arkadaşının yanında onu aşağılamak istemem. Aşırı bir durum içinde değilse. Eve geldiği zaman karşıma alır düzgünce konuşurum. Bu tür agresif hareketler onun hayatında travma yaratabilir.
33 Yorumla- +1 yıl
Çok ince bir yorum.. teşekkür ederim
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılOnları banktan alır bir cafeye götürürdüm birlikte sohbet eder sonra çocuğu uğurlardık, eve geldiğimizde kardeşimle konuşur durumlarını daha net anlamaya çalışırdım
25 Yorumla- +1 yıl
Yay burcu abilerinin farkı sanırım.. ince düşünceli ve garantici bir yaklaşım.. çok hoş 😊👍
- +1 yıl
🙂 Teşekkür ederim
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim🤍
- +1 yıl
😊rica ederim
+1 yılYanlarına gider selam verir çocukla tanışırım. Sonra kendi işime bakar akşam da kardeşime yaptığının yanlış olmadığını böyle şeylerin olabileceğini ama aşırıya kaçmayıp çok güvenmemesini söylerim. Aileme de anlatmam
31 Yorumla- +1 yıl
👍.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç bir şey yapmam kendi kararı. zaten karışmıyorum hiç bir şeye. yani çocukken herkesin sevgilisi olmuştur ya da çoğu kişinin diyim. bu yüzden de ergenlik der geçerim. bir şey olduğu zaman ise müdahale ederim
11 Yorumla- +1 yıl
👍.
+1 yılVermediği sürece sorun yok , aksi olursa cocuğu bitkilerle birlikte fotosentez yaptırırım. daha sonra kıs kardeşimi solunum cihazına bağlarım.
Sevgili olmalarında sorun yok.
https://www.youtube.com/embed/ElzodU6vCL812 Yorumla- +1 yıl
Kalbini ver , ruhunu ver , elini ver gözlerini ver.. ama bedenini verme.. sırayla bir liste yapıp. kızkardeşinin eline ver istersen. birini sevdikçe okusun ezberlesin. bu daha pratik olur..
- +1 yıl
Kız kardesim yok ama yeğenlerim var onlar da zaten bunları uyguluyor uygulamazlarsa da kendileri bilir artık. abileri keser.
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çocuğa 2 tokat çekerim kardeşimide sağlam bir ceza veririm.
19 Yorumla- +1 yıl
Kız kardeşin için bu bir travma olmaz mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir abinin görevi kız kardeşini erkeklerden değil kötü erkeklerden uzak tutmak olmalı. Yoksa elbet onun da sevgilisi olacak, flörtü olacak zamanı gelince evlenecek bunlar kaçınılmaz. Benim tavrım yanındaki çocuğa göre değişir.
21 Yorumla- +1 yıl
👍.
+1 yılHerkesin başına gelmistir olumlu bakarım sanki burada olan bütün arkadaşların hiç arkadasi olmadı? Ne olmuş ne var bunda gayet normal karşılıyorum
32 Yorumla- +1 yıl
👍.
Yanlarına gider o çocukla tanışırdım ve kızkardeşime de eve geç kalma derdim. Knları gördüğümü bilmesi için görünmem şart. Ama onları nasıl gördüğüm de önemli elbette
12 Yorumla- +1 yıl
Gövde gösterisi 😊👍 olabilir..
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Anket 3ncü seçenek.
Daha sonra kız kardeşimle konuşur, onları gördüğümü söylerdim. Erkek arkadaşıyla tanıştırmasını isterdim.11 Yorumla- +1 yıl
👍.
Yanlarına giderim kız kardeşimin elini alır sonra kendi elimle cocugun elini tutarım hayırdır birader biraz konuşalım derim 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Sen konuşma bence 😅
- +1 yıl
Yok sen bana göre yanlarına hiç gitme.. direk eve git
- +1 yıl
İşi bütün batiracaksin.. iyisi mi..😅 hiç ilişme sevenlere
- +1 yıl
Olur mu ama.. gizli sakli. kaçak göçek aşklar ergenlik aşklarının raconudur.. o heyecan.. biri görür korkusu olmadan zevki çıkmaz 😊
- +1 yıl
🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Artık ben o kadar katı değilim. Ama sevdiklerimin üzülmesini de istemem. Mutlu oldun her şeye razı olurum. 🤗🥰😎
12 Yorumla- +1 yıl
Yaş aldıkça vereceğimiz tepkiler değişiyor diyebiliriz o zaman 👍😊
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/96dUuoWJTaUbence bu ya sence? :D
11 Yorumla- +1 yıl
😊
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Halka açık bir alanda el ele oturmasında bir sakınca yok görmezden gelir yoluma bakarım ama daha temkinli olup kardeşimi bir yemeğe çıkarıp onunla arkadaş gibi ikili ilişkiler hakkında konuşur bilgiler veririm. Baskı uygulamak yasaklar koymak sadece onu daha fazla itmeye neden olur.
10 Yorumla
+1 yılotursun ne olucak ki ya sanki çocuk kardeşini ham yapıcak kaç yaşında
21 Yorumla- +1 yıl
👍.
+1 yılYanına gider hadi eve geçiypruz derim sakince sonra yolds anlatırım günah evlenmeden bir şey yaşamayın el ele tutuşmayın falan simdi erkekler niyeti bozuk anlayamassın seversin gözün kör olur seven evliliği bekler derim
10 Yorumla2. sini yapardım. Sonra da uzaklaşmasını söylerim. Kalp kırıklığını başka kimse yaşasın istemem
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşasada bu kendi tercihi olacak.. insan bu şekilde tecrübe kazanabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşasın tek çocuk olmak bu devirde kız abisi olmak ölmeden cehenneme girmek gibi azap dolu...
13 Yorumla- +1 yıl
O kadarda değil..😊
- +1 yıl
Kızlar azmış kızlar kudurmuş kızlar sadist olmuş kızlar zalim olmuş...
- +1 yıl
Burdan hızlıca uzaklaş olur mu !
+1 yılGider tanışırım, yanlış sularda yüzüyorsun evlat derdim 🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Sen gitme yanlarına hiç 😅 öylece geç git..
- +1 yıl
Niye korkutucu biri miyim? :D
- +1 yıl
Ne biliyim 😅
- +1 yıl
Sırf polise ihbar ederim diye manitayı böyle düşüncemi gelişti 😐
- +1 yıl
Yok o soru ayrı.. bu soru ayrı..😅 ben öyle çiğ değilim..
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılLiseli bir genç kızın biriyle el ele tutulmasında bir kötülük görmüyorum. Sert tepki, genç kızları aileden uzaklaştırır, olmayacak kişilere iter. Gördüğümde müdahale etmek yerine akşam konuşurdum, kimdir, nedir diye.
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım, kalp bıraktığın cevaplara benimki de dahildir
+1 yılE ama yine bana hiçbiri uygun değil nolacak seninşe böyle bu halimiz
16 Yorumla- +1 yıl
Sen o anki duygunu söyle.. bir seçenek açarız 😊
- +1 yıl
O anki duyhum değil genel olarak duygum şöyle olur giderim yanlarına çocukla tanışırım biraz oturup sonra kalkarım
- +1 yıl
Sonuçta ben de o yollardan geçtim sevgilim olan kız belki birinin kız kardeşiydi
- +1 yıl
Bir çaylarını içip , zengin kalkışıyla kalkar giderim seçeneği 👍
- +1 yıl
Empati yeteneğin çok güzel 👍
- +1 yıl
Kadın erkek birbirimiz için yaratılmışız bi şekilde tanışıp sevgili olup aile olmak için. Dolayısıyla bi kız veya erkek sevgilisinin olması gayet normal. O yüzden kızmam ama hırsız mı arsız mı tanışmak gerekir
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce çaktırmadan onlar ayrılana kadar izlerim çocuk ters bir hareket yaparsa döverim yapmazsa da akşam kardeşimi karşıma alır konuşurum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Seviceği erkeği güveneceği erkeği iyi seçmesini yoksa hayatı boyunca kirlenmiş ve hayal kırıklığına uğramış hissedeceğini anlatırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyi kısıtlarsan daha beterini yapıyorum ben erkek olarak elin kızıyla geziyorsam aynısı benim başımada gelecek anlayışlı olurum bu konuda
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. İki seçenek. Gördüğüm zaman karışmazdım ben de seviyordum çünkü sonrasında da ona tavsiyeler verebilirdim.
10 Yorumla7 numarayı yapardım çünkü, İzmirli birisi muhtelemen bunu yapardı :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlarına gider, ufak bir sohbet başlatirim tanisma amaçli sonra sakınca kardeşimi de alır giderim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlarına gidip hayırdır ne yapıyorsun burada diye sorarım..
10 Yorumla
+1 yılÜç ve altı diyorum bu arada kardeşim yok ama olsaydı diye fikrimi söyledim
10 Yorumla
+1 yılYanlarina giderim. Kardesimin bir ailesi olduğunu gorsun delikanli 😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. ses etmem ama sonra çocuğu bi paket ededr sorarız in mi cin mi kim diye
10 Yorumla
+1 yılhiç bi bok yapmam, sanki anasını satayım herkes birer aziz. Bizim manitamız oldu mu nasıl karşılanmak isteriz? Hayır yani nasıl tanışıp evlenecek bu kızlar? Sonra eşimi dövdüm, aldattım, bıçakladım"heheeeyt oğlum beee kurtardın ailenin namusunu (nooğmısss)". La millet yapay zekalı robot yapıyor biz nelerin kafasınsayız.. ko hötüne ragvanın gitsin. Takılın kafanıza göre , ona gelesiye kadar ohoooo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Uzaktan izlerim. Masum devam ediyorsa sonrasında konuşurum. İnsanlarla nasıl olacağını anlatırım. Masum değil ise dayak yerler..
02 Yorumla- +1 yıl
Şiddet uygulamak masum olmasa da.. yanlış ama.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu soruyu burada sorarsan doğru veri toplayamazsın. Cahil, yalnız, öfkeli ve barbar erkeklerle dolu burası.
00 Yorumla
+1 yılBenimkisi lezbiyen. " haaa gozunaydin abisi sonunda erkek bir kurban bulmuşsun " diye tebrik ederdim djdhdjjd
00 YorumlaKız kardeşime telefon açarak oradan ayrılıp yanıma gelmesini söylerim. Sonra da açıkça başına gelebilecekleri açık açık anlatarak, arkadaşlıklarda çok dikkatli olmasını öğütlerim
10 YorumlaBen müdahale etmezdim yanlış bir şey yapmıyorlar sonuçta bankta oturuyorlar sohbet ediyorlar dalmaya dövmeye vurmaya kırmaya hiç gerek yok rencide etmeye üzmeye aşağılamaya gerek yok bence
10 YorumlaKaldırır denize fırlatırım lavuğu
Seviyorsa gelsin istesin00 Yorumla
+1 yılÇok anormal bir şekilde değillerse umrumda bile olmazdı
00 YorumlaArasına duruma göre değişir sakince gidip alıp eve götüre bilirim veya sesiz kalıp aksam konusuruz eğer mesafe koyuyorsa ses cıkarmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHangimiz sevmedik çılgınlar gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Deliler gibi sevmek ruhumuzda var 😊
az gözetler eve gider kardeşimi bekler sonra konuyu açtırırdım ve konuşurduk (konu bitti)🤍
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğa dalmak derken neden normalmiş gibi yazdın bunu
01 Yorumla- +1 yıl
Ben sadece seçenek olarak yazdım.. orada herhangi bir görüşümü belirtmedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılkucuk emrah gibi sorular sorma yetengin var heralde
02 Yorumla- +1 yıl
Sen Küçük Emrah türü filmler izlemeye devam.. Ben hayatın içinden kareler sunmaya devam.. ne dersin olur mu
Cevap sahibi+1 yılsen izlememis bizzat yasamissin. bari bende nuri alco olayim da rahatlarsin belki 😉
+1 yılO çocuğun içinden geçerim ağzını yüzünü dağıtırım hayatinı kaydiririm kız kardesimede çok bağırır çağırırım en az 1 yıl konuşmam
03 Yorumla- +1 yıl
Neden yazdın ki bu yorumu 🙄 yazmasan da olurdu..
- +1 yıl
Biliyoruz herhalde bunun yanlış olduğunuda artık bu lise çağındaki ergenler eskisi gibi değil her türlü ayak var şerefsizlerde
- +1 yıl
Ama bu verdiğin tepki çok aşırı olur
+1 yılEvin anahtarını veririm rahat rahat takılsınlar. O ne öyle bank köşelerinde falan sokak çocuğu gibi. Evde işlerini görsünler rahat rahat.
02 Yorumla- +1 yıl
Daha neler..
- +1 yıl
Ne daha neler? Birlikte olsunlar rahatlasınlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılonu karşıma alır detaylı bir nutuk çekerim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBen sorarım dinlerim konuşuyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Duruma göre hareket ederim
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi yaşamı ama kardeşimi korurum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gormezden gelirim. hatta onlara cay ismarlarimm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. gider konuşurum ikisiylede napıyonuz gençler diye
10 Yorumla
+1 yılLise zamanında ki kafa yapısı farklı cocuksu büyük ihtimalle kavga sebebi olurdu o zamanlar..
00 Yorumla
+1 yılBir sey yapmam her koyunun bacagi kendine derim
11 Yorumla- +1 yıl
Buda çok umursamazca oldu..😅
+1 yılİkisini tekme tokat döverim
04 Yorumla- +1 yıl
Sanırım ironi yaptın.. ciddiye almayalım bu yorumunu öyle değil mi
- +1 yıl
Ciddi
- +1 yıl
Neden peki.. kardeşin de sevebilir.. biriyle vakit geçirebilir.. bunun yaptırımı bu olmamalı
- +1 yıl
Ben de böyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakince konuşurum olabilir
10 YorumlaHemcinsiyle el ele tutuşacak değildi
00 Yorumla
+1 yılGörmezden gelirim..
20 Yorumla
+1 yıl5,7,6 yı yaparım
11 Yorumla- +1 yıl
Çok fena... Despot abla...
+1 yılYanlarına gider kimin nesi ögrenirim
10 Yorumla
+1 yılAklı varsa kaçar aklı yoksa kalır.
02 Yorumla- +1 yıl
Niye kaçsın ki
- +1 yıl
Bilmem artık 😊
+1 yılarka fonda sela sesleri duyarım😂
02 Yorumla- +1 yıl
Daha neler..
- +1 yıl
neler neler😀
fururum
01 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama