Sözüm kişiliği oturmamış herkesedir. Sorumsuz bir babadan dünyaya geldim. Ne çocukluk yaşadım ne gençlik. Böyle giderse... neyse. Persembenin gelişi carsambadan bellidir derler ya o hesap işte. Babam çalışmaz. Mücadele etmez. Bu ay nasip yaparim diye oflayip poflamaz. Biz bir baba sevgisini tutmadık kardeşler olarak. Babam çocukken evlendirilmis. Tabi isteği ile. Karakter oturmamış. Daha sonra da oturmadı gitti. Aşırı sorumsuz birine baba demek kanıma dokunuyor. Annem olmasa bi dakka durmam ya neyse... cinsel durtuler baş gösterdi diye evlenen çok insan tanıdım. Burdan da bir çok üye sitem ediyor. Eşim sorumsuz diye. Cinsiyetçi yaklaşmayın erkeğin de kadının da sorumsuzu hayat tüketir. Bakıyorum hayatıma evlenen bi çok arkadasimi cebimden çıkarırım. Ama travma oldu bende evlenemiyorum.
Kendine bakamayan evlenmesin bi zahmet. Üremesinler. Biz bu coğrafyada acı çekmek için dünyaya geldik yeni nesil mutlu olsun bari. ?
Kendine bakamayan evlenmesin bi zahmet. Üremesinler. Biz bu coğrafyada acı çekmek için dünyaya geldik yeni nesil mutlu olsun bari. ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kesinlikle haklısın. şimdi artık eski yeni de kalmadı. eskiden yapılıyordu tamam ama şimdi de yapılıyor bu erken evlendirilme maalesef. ama kimi insan aileden gördüğünü yapmadan kendini şekillendirebiliyor, o da şanslı kişilerden bence
Erken evlenenlerin %90 ni başarısız oluyor. Sağlıksız bir aile. kuruyor. sağlıksız çocuklar. Ve sonuç olarak sağlıksız toplum. Gözünü seveyim norvec
Baba olmak ne demek bilmeyen insanları evlendirmeyin. Ailesi ömür boyu çekiyor
Bir nesil mahvediliyor bazılarının uckur zevkine. 30. olacam ama o kadar zoruma gidiyor ki ağlayacam neredeyse.