İlişkilerinizde bağlanma stiliniz hangisi?

Güvenli bağlanma stili
Kayıtsız bağlanma stili
Saplantılı bağlanma stili
Korkulu bağlanma stili
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişkilerinizde bağlanma stiliniz hangisi?

Benim ideal ilişki tipim aşk olan ilişki tipi. yani aşk olduktan sonra diğer her şeyin geleceğini düşünüyorum zaten. ama bu aşk öyle saplantı şeklinde olan takıntılı aşk değil gerçekten aşktan bahsediyorum. insan aşık olduğu zaman saygı duyar güvenir sevdiği için her şeyi yapar tabi ki de tek başına aşık olmak da yeterli değildir insanlar bunların yanında mutlaka güven vermeli sadakatli olmalı ve yaşadıkları ilişki de kafa dengi ilişki olmalı, yani uyumlu olmalıdır
İlişki deyince karşındakini mal gibi sahipleniyorsunuz bu yüzden kişi boğuluyor. Onunda bir birey ve özgür yaşam alanı olduğunu kabullenirsen ilişki eğlenceli olur
Saygıya, güvene ve fedakarlığa ddyali bir ilişki ise köle bile olunur anlayışım bu.. Kadın gibi bir kadına köle olmak inanılmaz bir huzur ve mutlu evlilik yaratır.
Bağlanmamak için kaçıyorum aşktan. Üç kere kaçmadım. Üçü de kötü sonuçlandı. Kaçmaya devam. d d ders aldım bundan sonra karşımda kim olursa olsun bağlanmamak için ne gerekiyorsa onu yapıcam. Ayrı ayrı kişiler için şehir ve iş yerini değiştirmişliğim var. Kesin kararlıyım aynı yoldan devam
Cevap
42Cevap
Güven duymalıyim yoksa teslim olamıyorum duygu anlamında
Güvenip sevdikten sonra ve karşılık olarak aynı duyguları alıyorsam, sonuna kadar sıcaklık samimiyet anlayış sabır gösteririm, tam tersini ondan hissettiğim ana kadar
Ben bağlanamam, ip miyim yahu? Ama bir balon olursa bende peşinden uçarı₥
yani bence bi ilişkide ilk önce güven olmalı güven olmadan nası ilişki olsun ki? Bence güvenli bağlama stili
Kaygılı bağlanma tipi. Hem güvenemiyorum.. Hem güvenmek istiyorum. En iyisi hiç bağlanmamak..😀
O biraz karşıdaki kişinin tutumlarına göre şekilleniyor
Kaçınan (kayıtsız) kendime pozitif başkalarına negatif.
Güvenmediğim insanı ne sevebilirim ne bağlanabilirim
Tam yasinin tecrubesine gore yorumladin tesekkurler guvenmek sart ya
birbirimizden çok korkuyoz ayrılcaz die kendimizi çok seviyoruz zarar veriyoruz ama işte cok seviyoruz
Kimse kendine b*k kondurmamış ama erkeklerin çoğu saplantılı ben dahil.
Evet cogu erkek saplanmis asik
Yani...
En efendi erkegi seç o bile sevdigine zarar verecek potansiyele sahiptir kim ne derse desin bu boyle
Ben o anlamda demedim ustam duygusal anlamda söyledim. Fiziksel şiddet eğiliminde olmak saplantı değil adi köpekliktir.
Evet onu dedim bende duygusal saplantili yani
Birde kapatmasa su kepengi bari iyi olacak da o biliyor kendini
😂
Usta konuşmadım sadece ne kastın🤣 Kendimi biliyorum evet saplantılı aşıklardanım ben de🤣
Biliyor da bilmemezlikten geliyor 😂
saka bi yana da abarti iyi degil hicbirseyde
E zaten direk görüşün kendisinde belirtmiştim. Haklısın kral abartı kötü. Tek gerçek aşk Allah a olmalı
Insallah zamanla o da gorecek benim verdigim degeri. o bilen kisi😂
zaman zaman zaman sabirla olur hersey askin tarifi sabirdir benden sana buyuk tavsiye dikkate almalisin
Gençken saplantılı bağlanırdım
Artık ya bağlanmıyorum, ya da güvenli bağlanıyorum.
Ben sevemiyorum ya açıkçası bağlanma yok. Takıl geç !
Güvenli bağlanma..
Bir ilişkide en önemli şey güven ve saygıdır Bunu bilir Bunu söylerim
Güvenli bağlanma stili dışında olan şıklar çok tehlikeli.
aramızda guven olmasa bir dakika yanyana duramayız ve birbirimze sevgımız cok değerli
Bu türkü ve türküye giriş tamda benim ilişki şeklimi ifade ediyor
Güven olmadan hiçbir şey olmaz o yüzden güvenilir bağlanmak diyorum
Güvenli bağlanma stili sanırım..
ben aşık olayım ve aşık olduğum kızda bana değer versin... aramızda güven oluşsun istiyorum... güvenli bağlanma stilini tercih ediyorum...
birbirimizden ayrı olmaktan korkuyoz çok kötü şekilde birbirimize trip atıyoruz ama ayırlcaz die korkuyoz
birbirimize güveniriz ve güven olmadan hiç bir ilişki yürümez birbirimizi sorgulamayız
Güvenli bağlanma zorda olsa bu şekilde ilerliyor
Ben sevince cok korkarim sevdigimi baskasi alacak diye
karşımdaki kişi genelde sınek görse bıle kıskanıyor ve saplantılı bir aşıga dönüşüyor bende öyleyim
birbirimze deli gibi aşıgız ve kımsenin aramızı bozmaya izin vermeyiz
Güvenli bağlanma stili..
Bende bağlanma stili yok
Güven olmazsa nasil olcakki
hıyar gibi bağlanurım uzulen ben hep ben
Güvenli bağlanma stili.
Bunlar ne böyle yaa? Yeni mi icat oldu bunlar?
Guven olursa bana adim atana ben kosarim
Bağlanmayı sevmiyorum
Güvenli bağlanma stili
Güvenli bağlanma
Güvenli bağlanma
#Mirliva
bağlanmayı sevmiyorum
Güvenli bağlanma stili
Bağlanamama stili
Güvenli bağlanma
Güvenli bağlanma sitili
Güven olmadan ilişki olmaz ki
Güvenli bağlanma stili
Benimki bağlanmama stili 😂
Korkulu bağlanma stili
Hiçbiri sadece arkadaş
Karşılıklı sevgi ve saygı şart
Bütün kadınları çok seven çapkın biriyim
Keşke bağlanabilseydim türü önemli değil.
nE :)
Sadakatli
Güvenli baglanma
Benim bağlanma sorunum var
Bağlanmama stili.
Güvenli
İlişmiyorum.
Serseri Serbest Stili.
Hiç bağlanmadan yola devam etme stili.
baglanmiyom ben
Güvenli bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?