Reelde benim değerimi bilmeyenlere kapak olsun.
Çok yoruldum...
@Affedilmeyen teşekkür ederim😇🙏🏻
Huzurlu geceler.. 💫
Hayır beni anlamayan biri ile olmaya devam etmezdim. çünkü bir kişi beni anlamıyorsa zaten beni sevmiyor ya da beni umursamıyor demektir. insanlar sevdikleri zaman birbirlerini her zaman için anlarlar. zaten aşk ve sevginin başında empati vardır. sevdiğiniz kişinin gözlerine bakarak bile onu anlarsınız ne demek istediğini dinlersiniz güven verirsiniz saygı duyarsınız ve onun yanında olursunuz her zaman. ama bir kişi beni anlamıyorsa zaten çoktan sevgisi bitmiş demektir beni sevmeyen ve beni anlamayan bir kadın için de uğraşmam zaten. çünkü hayat o kadar kısa ki düşündüğümüz zaman bu hayatı bizi anlamayan kişiler için değil biz gerçekten seven kişiler için harcamalıyız diye düşünüyorum ben yoksa üzülen biz oluyoruz her zaman
beni anlamıyorsa o kişi dinlemiyor demektir dinlemiyorsa saygı duymuyor demektir saygı duymuyorsa muhtemelen kendisine de saygısı yoktur..
Şimdi böyle bir insan sadece benim hayatımda bir sorun demektir.. sorun demek mutsuzluk getirir mutsuzluk ise insanın yaşam kalitesini düşürür..
Böyle bir insanı hayatımda tutmayı bırakın ona bir dakika mı bile harcamam
hayatımda da asla tutmam..
Rica ederim :)
Ruhumu, pozitif enerjimi yok etmekte ve ben gerçekten bunun bitmesini istiyorum. İstediğim şey belli "yaşam kalitemin huzurlu bir biçimde geçmesi" sürekli yargılayan, dinlemeyen hep kendini haklı gören birisiyle hayat çekilmiyor. Boğuluyorum. Onun bana yansittığı enerji bu. Bir şekilde beni manipüle etmeye çalışmakta ve her seferinde başarıyor...
o zaman..
kestirip atmayı bilmelisiniz
unutmayın ki çürümeyen bir dalı kesmezseniz ağaç kurur
insanlar da öyledir aslında ona iyi gelmeyen bir şeyi hayatında tutması onu zehirler zehirlediği için mutsuz olur nefes alması bile zulüm gibi gelir
Öyle yapacağım yoksa kendi öz sağlığımdan olacağım... tekrar teşekkür ederim🙏🏻
rica ederim..
Her konuda anlamayanla tabi ki devam etmek istemem ama her insanında düşünce fikir yapısı aynı olmaz, saygı duymak lazım. 2 3 fikir ayrılığında da insan sevdiğini bırakmamalı
O konuda haklısınız hanımefendi.
Ellerim Kelepçeli.. Sorgulanmadan Yargılandım Derdimi Anlatamadım..
bu güne kadar kimseye kendimizi ifade edemedik bu dünya bize göre değil
Cevap
6Cevap
Etmezdim. Bir ilişkiden en büyük beklentilerimden biri de anlaşılmaktır, olmuyorsa iki tarafın da yıpranması haksızlık olur.
Sen eder miydin
...
Birlikte olmaya devam etmem
Hayatta olmaz
Hayır.
Hayır
Hayir istemem
Anlamasanda olur
Etmem efendim
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?