o zaman şöyle diyim annemin gözleri seninkiler gibi yemyeşil babamın gözleri masmavi ben geni babamdan almışım yani mavi gözlüyüm kız kardeşim ise mavi/yeşil gözlü yani yeşil yoğunlukta mavi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gözleriniz açık renk olduğu için açık renk çıkar muhtemelen... Yani efekt demişsin de efektlik bir durum değil, yani açık renk olmaktan başka bir özelliği yok resimdeki gözlerin. Benim gözlerim de açık renk mesela.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Normal renkler işte.
o zaman şöyle diyim annemin gözleri seninkiler gibi yemyeşil babamın gözleri masmavi ben geni babamdan almışım yani mavi gözlüyüm kız kardeşim ise mavi/yeşil gözlü yani yeşil yoğunlukta mavi
Gözleriniz açık renk olduğu için açık renk çıkar muhtemelen... Yani efekt demişsin de efektlik bir durum değil, yani açık renk olmaktan başka bir özelliği yok resimdeki gözlerin. Benim gözlerim de açık renk mesela.
Renkli gözlü olup çocuklarının gözlerinin farklı renk olanları çok gördüm sağlıklı olması daha çok önemli
Oha şaka gerçekten. Böyle göz renginizin olması şaka. Gözlerinizin olması şaka. Hatta sizin olmaniz bile şaka.
Neden bu kadar güzelsiniz? Maaşallahımı eksik etmeyeyim. Gıpta etti₥
Bana çok normal geldi bir açık yeşil birde mavi göz var olağanüstü bir renk değil yani
Ne güzel işte iki renkli gözlü birbirinizi bulmuşsunuz daha ne olsun.
Evlendiniz çocuğunuz oldu.. göz rengi kaldı. Bahtı güzel olsun.. göz filan hikaye..
Kahverengi gözlü çocuk çıkarsa ne gülerim ama 😂
biyoloji bayıldı
İnşallah normal bir çocuk çıkar. Göz bakmayı bilmiyor ise rengin bir önemi yoktur
Çocuklarınız şanslı 😂
çok güzel lan gözleriniz kız erkek olsun biri baba gibi diğeri ana gibi olsun
Ohoooo. Erkek arkadaşınla daha şimdiden çocuğu düşünüyorsan sabahlar olmasın.
Biriniz kumral biriniz sarisin gibii cokk guzel olur bebisiniz olsa bu arada gozlerinize ve size masallahh:)
Benim gözüm dediğin gözü googleda aratınca önüme çıktı 😅 yorumlardaki insanlara da kıskanma falan diye sataşmışsın Allah akıl fikir versin
Çilli olacağı kesin. :D
Ela renk çıkar
renkli göz sevmiyorum hele erkekte hiç
Bu soruyu sorman şaka mı?
Yesil olmak isterdim ya
dunyada tek sixin oyle
Birileri şunları övsün.
Çocuk alfa olur benim oğlumla eşim öyle
Alfa?
Renkli gözlüler neden egoist oluyor?
Inşallah mutevazi çıkar.
Çıkartınca bakarsın