Hoşlandım çocuğa gönderme yapsam etkili olur mu? Arkadaşları haber uçurur mu?

Hoşlandığım çocukla ilgili (platonik) elimde olmadan onu kırcak şeyler yaptım yani öyle hissettirdim. Ama onun da bana karşı saçma sapan hareketleri oldu ben ona rağmen sabırlı kaldım ve ona her zaman sevdiğimi göstermek için uğraştım ve bu arada biraz saçmaladım. Bu yüzden onu kazanmadan kaybettim sanırım ve beni arkadaşlıktan çıkardı yani daha sonra istekte attım mesaj da attım hislerimi açıklamaya karar vermiştim bunun öncesinde ekliyken yapamamıştım çünkü çok utangaç bi insanım onunla sürekli karşılaşıyoruz ve o zaman da heyecandan yüzüne bile bakamıyorum bazen çünkü bakınca kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu.

Şimdi bende bi arkadaşının arkadaşı ekle 3-4 aydır. Hoşlandığım çocuğun arkadaşlarıyla bağlantısı olduğunu biliyorum yani onlarla ilgili bu çocuğun beni eklemesi. Şimdi instagrama bi hikaye atıp sadece o arkadaşlarına açık yapıp hoşlandığım çocuğun baş harfiyle bi fotoğraf buldum onun arkasina da bir şarkı koyup gönderme yapmak istiyorum. Onu hala sevdiğimi belirtmek için. Bu ne kadar etkili olur, lütfen bana fikir verirseniz çok mutlu olurum? 😢😔
Hoşlandım çocuğa gönderme yapsam etkili olur mu? Arkadaşları haber uçurur mu?