Aldattım
Aldatmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır zaten hiç sevgilim olmadı olsa da aldatacak kadar karaktersiz birisi değilim yani eğer bir sorun varsa bunu konuşarak çözmek daha mantıklı olur ama günümüzde herkes aldatıyor yani çoğu kişi
Beraberimi başka berberle aldattım. Saçma sapan bir sebeple 😔 Artık ona gitmiyorum diye yolumu uzatıp arka sokaklardan gidiyordum gideceğim yere. Yüzüne bakacak yüzüm yoktu çünkü 😔
Aklıma geldikçe üzülüyorum 🥺 sen gülüyorsun 😔
Aldatmak karaktersizliktir aldatmanın sebebi olmaz.
Kardeşim onlar bahanedir beraberlik karşılıklı sevgidir kişiyi kusuru ile kabul etmektir edilmiyor ise sevmemiştir sevmediği biri ile beraber olanda anca karaktersizdir
Asla aldatmam karakterime ters
Cevap
24Cevap
Aldatmadım, aldatmak karaktersizliktir gibi klasiklere girmeyeceğim, ben birisiyle konuşurken ikincisiyle de konusamam kafam kaldırmaz benim elime yüzüme bulaştırırım zaten hiç gereği de yok :D
aldatmadım sevgilim olmadı ama iyi ki olmamış yoksa aldatabilirdim demekki Rabbim beni korumuş... Ben 37 yaşındayım o yüzden evleneceğim insanı iyi seçmek zorundayım ki aldatmıyayım evlendikten sonra... Yani evleneceğim insan KS den olabilir... Çünkü zeki kızları seviyorum... İnş hem zeki hemde çok güzel biriyle evlenirim...
Aldattım cunki aldatigi için bunu yaptım intikam almam gerekliydi ama ilk onaldattigi için onu alfatmam beni pek mutlu etmedi
Hayır aldatmadım karşımdakinden daha çok ben kendi kişilik ve karakterime yakıştırmam bi kere o hareketi😒
Şimdiye kadar aldattigini bildigim kadinlarin ortak sebebi partnerinin veya esinin cinsel yetersizligi
Aldatmak benim için bir yaşam biçimi tatlım, aldatmadan duramıyorum
Birini aldatabilmem için öncelikle biri olmalı hayatımda 😀
Aldatmaktan daha çok aldatacak birinin olmaması daha acı değil midir? Tabii işin ironisi.
Aldatmadım ama aldatmışım gibi suçlandım.
vwrmeyenle ugrasamam birakir yenilerine gecerim
Hiç sevgilim olmadı o yüzden aldatabileceğim biri de olmadı. Ama yalan söyleyip kandırdığım insanlar oldu.
Hep çelişkili sorular mı soruyorsun
sen aldattın mııııı
Yurt dışında uzun kalınca zorunlu oldu
Aldatmadım, aldatmak karaktersizliktir
Aldattım sebebşni bilmene gerek yook
Aldatmadım aldatıldım
2 kere aldatıldım awk
Cinsellik maalesef çok düşkünüm
1 kez hakettiği için aldattım.
Aldatmadım aldatmanın sebebi olmaz
Aldattım her sevgilimi aldatıyorum
Xkjdk heyecan
Aldattım. Benimkisi filmlere konu olur
Sen de aldattın bence
Evet
Aldatmadım
Evetttt
@sakinn06 sanane tanıcan mı çok merek ettissen o sen değilsin 🤪🤪🤪
@sakinn06 orası benim özelim kim olduğunu niye söyliyecem sorman hata zaten kimle diye
Beline kuvvet
Aldattım.
aldatmadım
Nooo
aldatmak yakışmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?