Bu iyiliğinizin bir gün karşılığını alırsınız, bunu unutmayın.. Bir insan birisinin karşılıksız şekilde, kendi menfaatlerini düşünmeden iyiliğini isterse bunun ödülünü muhakkak bir gün alır, belki bir gün onunla birlikte bile olmaya bilirsiniz ama karşınıza öyle biri çıkar ki, ben nerede, nasıl bir iyilik yaptım da böyle oldu derseniz..
Çok güzel özetlemissin☺️gerçekten evet sırf kendisi mutlu olsun ayağı taşa değmeden her şeyi yolunda gitsin diye hep edip duruyorum burada. Birde onu çok seviyorum sevdiğim için kılına zarar gelsin istemem doğrusu ona olan sevgimi duaya yansitip duruyorum. Çok sevgi var içimde umarım Allah bana onu nasip eder her şeyi yaparım onun için ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben de hep iyi olsun, hasta bile olmasin, çok mutlu olsun, tüm güzellikler onu bulsun diye dua ediyordum aklıma geldikce. Sonunda bitti ama
Ben sürekli ediyorum ama aşık oldum birde hep duamda o kişi her dakika boyunca
Gerçekten seven birisi, sevdiğini kendinden bile saklar, korur..
Ben uzaktan resmen o uzakta arkasından hep dua ederim hiç bir kötülük onu bulmasın diye hep iyiliği için ederim sürekli yeterki mutlu olsun❤️
Bu iyiliğinizin bir gün karşılığını alırsınız, bunu unutmayın.. Bir insan birisinin karşılıksız şekilde, kendi menfaatlerini düşünmeden iyiliğini isterse bunun ödülünü muhakkak bir gün alır, belki bir gün onunla birlikte bile olmaya bilirsiniz ama karşınıza öyle biri çıkar ki, ben nerede, nasıl bir iyilik yaptım da böyle oldu derseniz..
Çok güzel özetlemissin☺️gerçekten evet sırf kendisi mutlu olsun ayağı taşa değmeden her şeyi yolunda gitsin diye hep edip duruyorum burada. Birde onu çok seviyorum sevdiğim için kılına zarar gelsin istemem doğrusu ona olan sevgimi duaya yansitip duruyorum. Çok sevgi var içimde umarım Allah bana onu nasip eder her şeyi yaparım onun için ben
hayırlısı olsun..
Ben ayrıldığım sevdiğimin arkasından ediyorum 2 yıldır, her ramazan iftarda namaz sonlarında seven insan yapar bunu ama kıymet bilinmezki işte
İşte bende öyleyim ramazanda bak her iftar zamanı elimi açıp onun için dua ederdim namazda vs hep ederim halada gerçekten
Kalbinin güzelliğinden inşallah sevdiğine kavuşursun ve o temiz kalbin hiç üzülmez
Çok teşekkür ederim çok güzel demişsin umarım kavusurum ona onunla olunca onu bir saniye bile olsa uzmem hiç☺️
Ben senin için dedim üzülmezsin diye çünkü insanlar acımasız
Hayırlı olsun diye duâ edin, Allah belki kabul eder, belki daha iyisini eder, belki hakkınızda hayırlısı değildir kabul etmez..
#Vesselam
Adamsın hep onun iyiliğini istiyorsun senin gibi sevenlerin çoğalması dileğiyle ❤️❤️❤️
Teşekkürler gerçekten seviyorum ama napiyim başka onun için❤️
Çok iyi niyetlisin. Insanlarin bunu kullanmasına izin verme ama bu özelliğini de kaybetme
tek taraflı asklara kapılmayın cok uzulursunuz... sana karsı hıslerı varsa emek ver
Sanırım aranızda mesafeler var
Evet
Böyle sevenimiz olsaydı evliydik.
Ben seviyorum onu çok bizde olurmuyuz böyle
Seviyor mu o?
Amin kabul olur insallah.
Allah kabul etsin ne diyeyim
Vayy ne tatli
Sürekli iyiliği için ediyorum ayağı taşa değmesin kılına zarar gelmesin diye hep ederim birde beni sevsin diye☺️