Soruya bak tabiki hayır, O çok iyi biri yani ben öyle sanıyordum neredeyse 2 yıllık ilişkimiz var ve dünkü seçimlerde herkes gerilmişti ben kürdüm o Türk dindar biri her şeyi çok iyi ama dün gece çok kötü konuştu gelene geçene küfretti hakaret etti
Elhamdülillah müslümanım ama bana kafirsin dedi
Kürt olduğumu öğrenmeden önce ırkçı yapısı vardı ama sonra zamanla değişti hatta çok iyi biri oldu ama dün gece başka biri vardı sanki çok kırdı beni ayrılmak istiyorum ama 200 TL borcu var üzerimde onu ödeyip ayrılmak istiyorum çünkü kul hakkı başka
Ya da ayrılsam para elime geçse öyle atsam olur mu
Elhamdülillah müslümanım ama bana kafirsin dedi
Kürt olduğumu öğrenmeden önce ırkçı yapısı vardı ama sonra zamanla değişti hatta çok iyi biri oldu ama dün gece başka biri vardı sanki çok kırdı beni ayrılmak istiyorum ama 200 TL borcu var üzerimde onu ödeyip ayrılmak istiyorum çünkü kul hakkı başka
Ya da ayrılsam para elime geçse öyle atsam olur mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Irkçı olabilir ama bana ırkçılık yapamaz
Bana yaparsa ayrılırım
Anladım teşekkür ederim
Başka birinden borç al ver ayrıl hemen.
Ama ben yapamam ki
Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve para yok yanımda üniversitede çalışmayı düşünüyorum o zaman atarım ama ayrılırım ya
İşten saatlerdir dönmüş bana yazmadı bile öyle olsun
Sürekli akraba ziyaretlerine gittiğini söylüyor gece 1 2 de geliyor
Yahu aileden kimse yok mu kardeşin, kuzenin birinden iste birine acil 200 lira borcum bar onu kapatmak istiyorum de.
Ben ailenin tek kızıyım abimde yok 19 yaşındayım benden sonra ki kardeşim 17 ben onlara para veriyordum ama artık yok (3 erkek kardeşim var)
Babama bir şey diyemiyorum bile bana hep yok diyor erkek kardeşlerime var diyor🙄 neyse halledecem inşallah
Hayır tabi ki
Anladım