Biriyle tanıştım buradan arkadaşlar kendisi yurt dışında yaşadığını söylüyor yakın bir zamanda Türkiye'ye gelecekmiş iş için falan fakat ben de numarası yok asla no istemiyor hatta sordum bunu da yurtdışında yaşadığından dolayı farklı iletişim yollarını tercih ediyormuş telegramdan konuşuyoruz kesinlikle yalan söylüyor gibi hissediyorum evli bile olabilir ama hiçbir kanıtım yok buluşacağız sözde 1 ay sonra bir kahve icecez evli olduğundan şüphelendiğim için ve yurt dışında olduğuna inanmadığım için kimliğine bakmayı teklif edeceğim ne diyorsunuz bir akıl verin kardesinize
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence kanıt toplayın
Bu siteden biri ile tanışıp böyle durumlara girmek bilemedim. Temkinli ol sen güvenme bence.
Güvenmiyorum zaten dışarda buluşacağım kimliğine bakmayı teklif edeceğim abartı mı olur sence
Numarasını almadan , hakkında bilgi birikiminde bulunmadan ve sadece telegram konuşarak cidden buluşmayı göze alıyor musun?
Peki ne yapmalıyım sen söyle
Bence arana mesafe koy çok kaptırma kendini. Hakkında kesin bilgiler öğrenmediğin sürece böyle şeylere girme. Telegram neymiş. Yaşlarınız kaç sizin?
Ben 27 o lav UK da 29 yani küçük genç bir kız değilim kolay kolay inanmam ölçüp tartmadan hayatıma almam ben de senin gibi düşünüyorum yüzyüze gelmeden hakkında herhangi bir bilgi almadan tanımadan aşkım böceğim havasına giremem
Ben senin için söyledim yanlış anlama beni sakın. Olay bundan ibaret yani.
Yok estağfurullah fikir alıyorum yalnızca ama temkinliyim buluşma günü gelince ne b ok olduğunu anlarım pus tun
Ne zamandır konuşuyorsunuz?
Instagram al. Bak resimlere. Whatsapptan da konuşursunuz. Yurt içi dışı fark etmiyor
Instagram' yok diyor lavuk ikincisi de wp kullanmıyormuş bilmem ne
Uğraşma. Yalan Dolan. Kafan ağrımadan bitir, sohbetini
Çok mantıklı bence de
Geçmiş olsun. Hayatında güzel anılarının devamını dilerim. Esenlikle ✌️
Teşekkür ederim
Adamın hiç dolandırıcı ya da çıkarcı olduğunu düşünemedin mi?
Yani bunu nasıl anlayabilirim bilemiyorum gerçekten çünkü hiç karşı karşıya henüz gelmedik cinsel bir talebi olamaz çünkü onunla asla yalnız kalmayı kabul etmem
Adam cinsel çıkarcı yani. Seni zevk için kandırmak ya da mesajda yalan söylemesi vb.
Ben senin yerinde olsam engellerdim. Eğer aklında şüphe oluşuyorsa bil ki beyin yanılmıyordur. Yoksa şüphe boşu boşuna ortaya çıkmaz.
Ben de öyle düşünüyorum canım ama diyorum ki bir açık yakalayayım da rezil edeyim serfsizi
Aynen sen bekle 1 ay sonra gelecek dedin herhalde gelince planlarını hazırla rezilliği ortaya anca öyle çıkar.
Aynen öyle bakalım yurt dışında mı yaşıyor illa ki bir açık verir namusuz
Dostum hiç gerek yok bariz belli yalan söylediği :D :D
Bana da öyle geliyor wp kullanmıyormus
o zaman şöyle yap, bir kaç gün boyunca gece 12 ile 03 arasındaki saatlerde ara. Kendisine de arayacağını söyle bakalım ne diyecek :D
Aaa süper bak bu
;) Sen bunla bir başla, başka yollarda buluruz :D
Bak ne dedim az önce dedim ki şu an müsait değilim gece 1 2 ye kadar müsait olamam bugün yoğunum yazdım hiyar dedi ki dün gece uyuyamadım gece eglenmye çıkmış da erken uyuyacakmis hahahahah çıkacak bunun kokusu
Puahahahah senin ben yalanını sk... deseydin :D
Ahahahahah ayy dur ipliğini çıkarırım ben. Bunun pazara
Değerli zamanına yazık ama senin kararın :)
Ay bırak eğlence olsun bana da kolay lokma olmadığımı gösterir sık tiri çekerim or evladına
Hahahaha bak bu iyiydi 🤣🤣🤣
İnsanda kıl tanesi kadar suphe varsa o ilişki bitmiştir boşuna ugrasma
İlişki içinde değiliz ama güven vermiyor bana yani bence Türkiye'de bile yaşıyor olabilir ama niye yalan söyler bir insan gelince kimliği gösteririm diyor ama yine de inanmıyorum
Ya anla isde seni eldetmek icin her fısıldadı oynar...
Nah elde eder o kadar kolaydı o işler zaten
Haha öyle san madem dürüstse kendini tam anlatır güven saglar
E peki ben nasıl anlayacağım bunu bir yolu olmalı yani wp yok Instagram yok sadece telegram
Bu devirde nerdenyasiyor 5 yaşındaki çocukla var kız vala dediğimi unutma dikkat et yol ver gitsin
Çok dikkatliyim teşekkür ederim diyor ki gelince yurt dışı kimliğimi gösteririm evli de değilim diyor enayi bakalım hatta burada yaşayacakmış bir süre iş yüzünden
Senin yaş kac
27
Kız seni zor kandırır ama kafanda belliki deli sorular burakmis
Ekle beni
geceleri yazamıyorsa evlidir
Hiç dikkat etmedim buna bak ama açıkça sordum evli değilim dedi geceleri pek yazmıyorum hatta ben pek yazismayi da sevmediğim için görüşüne kadar iletişimi kısıtlı tutmaya çalışıyorum
ne yapıcan sanki evlenicen mi
Hayır ama en azından kendimi korurum yani körü körüne bir insana kapılmam
sen akşamları konuşmayı dene
Peki
Allah aşkına hangi nick
Seninki nerede yaşıyor bacım
Adana dedi ne kdr dgru yalan blmiyrm ama sürekli teşegramdn knusalm gece diyor adı bile yalan
Ben de ondan şüpheleniyorum işte adı gerçek gibi gelmiyor sözde yurtdışında ama Türkiye'de bile yaşıyor olabilir bacım
Sakın kanma aynı adamdan bile bahsediyor olabilirz
Bence de hahahahahha bir açığını yakalarsam rezil edeceğim günü bekliyorum namusuzu
Aynen bende 😆😆 ş*refsz adam
Hahahahah ay ne hale geldi insan ilişkileri
Hiç sorma abla 😹😹
Kafanı ağrıtmadan engelle hepsi yalan dolan
bn cozebılırım bunu
Neyle
dmden yaz bna anlatım