Aşk İlişkileri "Keramet bende değil, sende!" demek istediğin birileri var mı şu hayatta? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀#Mutluyum iyiyim huzurluyum ama, keramet bende değil, sende demek istediğin birileri var mıdır?#tubasueda 🍎🍎 "Keramet bende değil, sende!" demek istediğin birileri var mı şu hayatta? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DoctorB Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl var ama bana yüz vermiyorlar... şöyle diyeyim gerçek hayatta beğendiğim kızlar oluor ama cesaret edemiyorum... ee kendileri de gelip tanışmayınca kerameti onlarda arıyorum... bir gün cesur bir kızın gelip bana açılmasını bekliyorum... 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Var/dı 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ne arar yok ki 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yeğenlerim var 🥲 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla