+1 yıl.1 kere aşık olursun... ben barmenlik yapıyödüm 6 7 yıl bir zamanlar.. o zamanlar 4 yıllık iliskim bitti... ve ardından abartmıyorum 60 70 koz geldi gecti. kımısi. uzun kimisi gel geç... ama ben gene onu unutamiyorum.. insan hayatta bir kere aşık olur.. ruh ıkızını buldugun zaman asla kaybetmıceksın. ben kaybettim... ilerde evlenıcegımı. biliyorum... cok sevdiğim karım olucak.. cocuklarım olacak.. mutlu bir yuvam olcak... hatta torunlarım bıle olcak.. yaslandıgımda evımın balkonunda öylesine oturup çay içerken bırden aklima o gelıcek gene... ilk ve son aşkım.. benim karım megan fox ta olsa ben gene ilk askıma aşığım.. çoğu. insan. aşığım der.. ama zerresını tatmmıstır... benim hayatımda ve ölene kadar yaptığım en büyük hata onunla ayrılmakla oldu.. oldukten sonra cennet varsa onunla olmasını istiyorum.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
hayır açık ve net!
12 Yorumla
Herkes bir kalbe 1 insan sığar diyor da çok gördüm böylesini hatta evli olup başkasınıda istediğini eşinide sevdiğini söyleyen... Nasıl oluyo bilmiyorum kalp bu onuda istiyorum eşimide diyorlar o nasıl bir kalptir ben çözemiyorum ikisinede yaklaşımı Davranışları aynı sanki aynı kişiye karşı konuşuyo hareket ediyo
15 Yorumla
+1 yılgüven problemi varsa, mesela kendine güvensizse bunu da b*k edicem nasılsa diyerek yapabilir, veya kadınlara güveni kalmadıysa bu da aynı olacak diyerek yapabilir.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Eğer başka insana olan hisserini ilişkide olduğu insandan gizleme gereksinimi doğuyorsa sorunuza cevabım hayır. Gizlilik içermiyorsa, bunu ilişkide bulunduğu insanla ve başka birisi olarak nitelendirdiğimiz insanla paylaşabiliyor ise sorunuza cevabım evet hissedebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yaşamadan kimse bilemez, ama şundan eminim her ne şekilde düşünürsen düşün duygusal bir bağ olmadan hiçbir şekilde cinsel birleşme olmaz. Kadınlar güvenmediğine dokundurmaz (bu güven sadakatle alakalı değil olgunlukla alakalı) erkekler ise duygusal bir bağ kuramadan güven kazanamaz.. Dürtüleri canlandıran duygulardır. Birleşme kadın açısından teslimiyet erkek açısında sadece düzüşmektir...
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlıkla kendimi gizlemişim yazmasan farketmicem :) rica ederim. umarım açıklayıcı olmuştur☺️
+1 yılkalbinde aklında hayatında biri varken başkasıyla beraber olması zaten yanlış ve bişeyde hissedeceğini sanmıyorum. böyle bir durum varsada ya kızdan umduğunu bulamamıştır ya da yalan söylüyordur sen sevdiğini sanıyorsundur elde tutuyordur vs
01 Yorumlaben oyle bisey yapmam ben birine asik olsam zaten ondan baskasina bakmam ve iliski yapmam baska kimserle cunku bizler birini seviorsak gidip bir kiz daha bulmak icin sevmioruz insan olan yapmaz zaten
01 Yorumla
+1 yılEvet olabilir. Çünkü sizin anlayamadiginiz bir durum bu. Eski sevgiliyi kiskanma olayları. Onu unutsun hic hatirlamasin silsin kazisin hafizasindan istiyorsunuz.
05 Yorumla- +1 yıl
Yukarda ki sorudan ne anlamami beklerdin? Ha diyorsan ben yaşamadim boyle bir durum o zaman bende sana yasamadigin bilmedigin bir durum hakkında nasil boyle bir soru sorabilirsin? Senin halin hic tavuk yememis birinin tavuğun tadini bildiğini iddia etmesi ya da tahmin yürütmesine benzer.
- +1 yıl
E bende fikrimi söyledim hata mi ettim? Eski sevgilim olduğunu nerden biliyorsun pardon da gibi tuhaf bir cevabı da sen söyledin. Madem sorun hakkında ki yorumlara tahammül edemiyorsun iyisi mi ben senin sorduğun hic bir soruya cevap vermiyim.
Erkek yapar adam yapmaz.
Adam sevdiğinden başka. Kadinindan başka gülü koklamaz. Bakmaz03 Yorumla
+1 yılErkekleri o kadar küçük görmeyin. Erkek bir kere sever. Ya sever ya geçer.. eğer kalbi doluysa dahada kimse adım atamaz oraya.
00 YorumlaOlamaz zaten biz erkeklere güvenmezler şu kızlar böyle yapanlarda olunca güven sıfıra iniyor
01 Yorumla1-2 hafta karşı cinse bişeyler hissettiğini düşünür sonra geçer gider o hislerde yerini tamamen kalbinde, aklında ve hayatındaki kişiye bırakır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dürtüleri ağır basan biridir belli ki öyle adamlar sıkıntılı olur duyguları ile Dürtülerini ayırt edemez biri ile değil birileriyle özel yakınlık kurar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hayır öyle bir duyum aldıysan iftiradır yapmamıştır.
02 Yorumla- +1 yıl
Paramı aldım mecbur böyle konuşcam yapmadı yapmamıştır asla yapmaz :)
kesinlikle olabilir sevdiğine sadık kaklan bir erkek gördünüzmü hiç
03 Yorumlagerçekten bri şeyler hissederek birlikte olamaz ama birşey hissetmeden birlikte olabilir
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasına karşı bir şey hissediyorsa zor be. Elinde olmayanı isteyecektir. İlk fırsatta da ona dönmesi muhtemeldir.
01 Yorumla
+1 yılSanmam , sevdiğine dokunmak varken neden sevmedigi bir kızla ömrünü paylassin.
00 Yorumlaerkkekten erkeğe değişir dünyada 3,5 milyyar erkek var
01 Yorumla
+1 yılValla ben gayet güzel oluyorum aklımada hiç gelmiyor ne bileyim koç burçları öyle zaten fazla takmaz ani yasar
04 Yorumla- +1 yıl
Bak burada milletin aşıp kendisine bakma ben İstanbul'da spor hocasıyim bır dünya ogrencim var spor yaparken bıle ellerinden telefon dusmuyor İşleri güçleri karı kız olmuş milletin sonrada seviyorum aşığım sen benim yaşam biçimsin bıraksinlar bu işleri geceleri tele barlar gündüzleri aşkım burada yazmaya gelincede yok adamlar yapmaz yok hayatta öyle şey olmaz bilmem ne hepsi fasofiso
+1 yıleger cok seviyorsa bir başkasıyla aynı aşkı yaşıyamaz ama şöyle hoşlanma olur bizdede oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef aklında kalbinde birisi varken başkasıyla sadece vakit geçirmek takılmak için kullanılır.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Oladabilir olmaya da bilir belli olmaz kişiden kişiye değişir
01 Yorumla
+1 yılolamaz. tanıştığı yeni kıza aşık olabilme olasılığıda % 20. bu riske girmem uzak dururum
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek hayat tv dizilerine benzemez. Demek ki yaşanıyor bunlar. Olmaz olmaz dememek lazım. Hayat sürprizlerle dolu.
01 Yorumla Olur. Aynı anda iki kişiyi sevmek bile mümkün. Herkes inkar etse de insan tek eşli değildir ne kadar zorlasa da olmaz.
03 Yorumlaolayı erkekliğin açlık ve doymazlık bakımından ele alırsak evet! hemde Bal gibi ;)
10 Yorumla
+1 yılHayır olamaz oluyorsa uçkuru daha önemlidir sevse dahi. böyle adamdan koca olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru olan bu
asla olamaz doğru ve dürürstlük 1 tanedir değişmez hayatta 2 doğru olmaz
01 Yorumla
+1 yılolabilir yaa o kız erkeğin kendini özel hissetirise erkek onu sever platonikle nereye kadar?
00 YorumlaKalbindeki aklındaki kişiyle arasındaki iliskiye bağlı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet olabilir bu sadece erkeklere mahsus değil
kızlarda böyle
başıma geldiği için biliyorum
sonuçta içgüdülerin dürtüleri işte
kimisi cesaretle bunu dile getiriyor kimisi ayıp diyip susuyor işte00 YorumlaOlcağını düşünmüyorum bu erkek için de kız için de böyledir.
01 Yorumla- +1 yıl
Haha se öyle san
bır kısıye ozel olmalıdır o duygular. herkese bsyler hıssedıp yasıyosa yawsakdır yanı uzak durulmalı
10 Yorumla
+1 yılBirlikte olmak için bir şeyler hissetmeye gerek yok.
00 YorumlaAsla hissedemez yapamaz..
01 Yorumla
+1 yılHayir hatta bir başka kiza bakmaz bile
01 Yorumla
+1 yılevet erkek ergense olabilir nefes alsın yeterlii..
00 Yorumla
+1 yılDuygularında sorun varsa o erkegin bulaşma bile
01 YorumlaBir şeyler hissedemez ama birlikte olabilir..
00 Yorumla
+1 yılhayır tabi ki de. ama yine de birlikte olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen olamam o kadar karmaşık yaşayamam hayatı
01 Yorumlaolur ama niyeti farklidir
02 Yorumlaonu unutmak istiyosa evet
14 Yorumla
+1 yılkoca yürekli adamlar var panpiş
00 Yorumla
+1 yılOlamaz o zam geçirmek için
00 Yorumla
+1 yılolabilir. kızlarda yapıyor bunu.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBurdaki bahsedilen hanım kızımız senmisin :)
013 Yorumla- +1 yıl
O zmn ben kendim için söylüyeyim sen genel anla. Dediğin gbi çok sevdiğim biri olduğu halde başka biriyle beraber ollmuşumdur , oldum ama yinede onun sevgisi bende aynı kaldığı yerden devam etti yine onu ötekilerden farklı sevdim. Bende ki sadece yeni yürümeye başlayan çocuğun merakı gbi bir huy bu.
- +1 yıl
İhtiyaçtı duygular yoktu işin içinde
- +1 yıl
Görende iki sevgili tartışıyo sanır :)) peki bakalım."
- +1 yıl
Konuşmalarımızı baştan aşağı doğru oku ;)
- +1 yıl
Şimdi bir basın açıklaması yap o zmn
- +1 yıl
Keşke bilerek olsaymış asdjhfds
Olamaz.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam acikcasi
01 Yorumla
+1 yılNeden olmasın 4 e kadar yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilirde tamamen seks amaçlı olur 2. ile
00 Yorumla
+1 yılimkansız olamaz
01 Yorumla
+1 yılHiç sanmıyorum
00 YorumlaKisilik meselesi
09 YorumlaOlamaz
00 Yorumla
+1 yılOlamaz (bana göre)
01 Yorumla
+1 yılolabilir...
03 Yorumla- +1 yıl
hissetemden olur yani
- +1 yıl
erkek bu olmaz diyen kılıbıkdır bence
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Evet.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Olur evet
00 Yorumlaolamaz ımkansız
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler