Bi kizla spor salonunda tanisip 2 gün yazismis... onu affederdim belki kavgali oldugumuz icin de ayni anda idare etmeye calisip kiz sevgilin var mi dediginde görüsüyoruz su anlik yazmasi beni mahvetti. Plakasini bile bas harfimiz yapmis, 7/24 yazan, haftada 5 gün görüsen bi adam bunu yapiyorsa simdilik kimseyle tanismasam da olur dogru kisi olmadikca. Nasibimde varsa zaten cikar karsima bi sekilde
sen gayet guzelsin bu onun karaktwrsizligi dedigin gibi kendisini tatmin etmek icin olmuş ama iş isten gecti Allah karsimiza hayırlı insan çıkartsın sende kurtuludugna sevin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hemen birini bulmam kolay ama ben kimseyi sevemem, birini unutamadım çünkü olmuyor
evet zor durum
Maalesef
1 ay oldu ne kimseye baktim, ne mesajlaştim.
Erkekler için daha kolay sanirim. O bulmuştur belki hala arasa mesaj atsa bile. Ben yapamam
ne kadarlik iliskin bitti
6 ay
yazsa konusur musun onunla
O hala yaziyor ariyor, birkac gündpr hic tepki vermiyorum. Barissam birkac ay güzel olur ama bir gün ayni seyi yine yapar. Özsaygimi korumam lazim
napti ki
Bi kizla spor salonunda tanisip 2 gün yazismis... onu affederdim belki kavgali oldugumuz icin de ayni anda idare etmeye calisip kiz sevgilin var mi dediginde görüsüyoruz su anlik yazmasi beni mahvetti. Plakasini bile bas harfimiz yapmis, 7/24 yazan, haftada 5 gün görüsen bi adam bunu yapiyorsa simdilik kimseyle tanismasam da olur dogru kisi olmadikca. Nasibimde varsa zaten cikar karsima bi sekilde
onu asla affetme. Üzulme o kaybetti hayırlısı hepimiz icin
Günlerce kendi kendimi yedim daha mi güzeldi diye. O sadece egosunu tatmin etmek istedi belkide ama cok gec
Aynen hayirlisi... keske kiymet bilselef
sen gayet guzelsin bu onun karaktwrsizligi dedigin gibi kendisini tatmin etmek icin olmuş ama iş isten gecti Allah karsimiza hayırlı insan çıkartsın sende kurtuludugna sevin
Amin, inşallah 😊🙏🏼
Duygu olmadığı için.. canım biriyle konuşmak isterse konuşuyorum istemezse kendime zaman ayırıyorum.
belli süre gecmesi gerek
ne kadar
ay yok 6 7 ay geçiyor anca
heves olmuyor
Hayir gönül isi oyle kolay degil
Daha neler iğrenç gerçekten
Birini bulmak istemem çoğu zaman
neden
Çok boğucu oluyor kızlar empati yapan yok
ahhahahaa
Yok hayır