• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgiliye 2. şans verilmeli mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Ve herkes 2. Şansı hak eder mi?
Eski sevgiliye 2. şans verilmeli mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.

Hayır ben vermezdim kesinlikle. bence sende verme. ama karar senindir İlişkinizin geçmişini değerlendirmek önemlidir. İlişkiyi neden sonlandırdığınızı, sorunları nasıl ele aldığınızı ve ilişki dinamiklerini gözden geçirin. İlişkinizde tekrar ortaya çıkabilecek sorunlar veya uyumsuzluklar varsa, bu faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir. Eski sevgilinizin veya sizin kişisel olarak değişim gösterip göstermediğinizi değerlendirin. İlişkiyi daha iyi bir şekilde yönetmek için ne tür adımlar attığınızı gözden geçirin. Her iki tarafın da hatalarından ders çıkarmış olması ve olumlu bir şekilde büyümüş olması, ilişkiye ikinci bir şans verme potansiyelini artırabilir.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı yerde çalıştığımız 29 yaşındaki dul ve üç çocuklu kadınla aldattı beni ve kendisi de 23 yaşında o kadınla ayrılalı bir iki ay olacak ama ben onu hala seviyorum ve o kadınla da bir buçuk sene çıktılar neredeyse hala hepimiz aynı yerde çalışıyoruz

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve eski sevgilim gözümün önünden ayrılmıyor hatta benimle iş ile ilgili de olsa konuşuyor bende konuşuyorum

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fikriniz var mı acaba?

En İyi Cevaplar

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.

Nedir bu eski sevgili takıntısı? Bir şeyler olmuş ki, eski sıfatını almış. İkinci şans hak edip etmediğine sen karar verirsin ne oldu bilemeyiz ama genel olarak eski eskide kalmalı.

0
    28 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya evet haklısınız da bitmeyince bitmiyor işte

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Bitmeyen ne? 🙄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ona olan sevgim ve Aynı yerde çalıştığımız 29 yaşındaki dul ve üç çocuklu kadınla aldattı beni ve kendisi de 23 yaşında o kadınla ayrılalı bir iki ay olacak ama ben onu hala seviyorum ve o kadınla da bir buçuk sene çıktılar neredeyse hala hepimiz aynı yerde çalışıyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve eski sevgilim gözümün önünden ayrılmıyor hatta benimle iş ile ilgili de olsa konuşuyor bende konuşuyorum

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Seni aldatan birini sevmeye devam mı ediyorsun 🙄 Allah kurtarsın. Seni hak etmiyor. Ne yapması lazım bunu anlamam için?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız ilk sevgilim bütün ilk duygularımı onda yaşadım cinsellik hariç tabi ama bende onu bulamayınca da o kadına gitti ve o kadını da bu bırakmış

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Canım benim cinsellik ilişkinizde olmayabilir, seviyorsa saygı duyar bekler. Sende bulamayınca başka kadına gitmesi normal mi? Bırakır çünkü maymun iştahlı. Barışırsınız ve günün birinde yine gider. Bu sefer cinselliği de yaşarsınız ve yine gidecek görürsün. Onunla alakası yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki neyle alakası olabilir ki sizce ve neden yine gider ve ben evlenmeden yapmam oda biliyor bunu ki fikrim bâki ama arkadaşlarım bile diyor onu gördükleri ve tanıdıkları için eski sevgilimin ben her boku yiyeyim yine de en temizi benim olsun kafasındaymış ve benimle evlenirmiş ben onun duygusal açlığını kapatıyorum çünkü

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Evlenme şununla ya. Valla bu kötülüğü kendine yapma. Diri diri mezara mı girme derdindesin. Bir kere aldatan yine aldatır. Seni eve oturtur kendi kaybolur, çok üzülürsün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanırım benim ki sadece takıntı da olabilir ama benimle bayramlaşmıştı sarıldı yanaklarımdan öptü beni o an bende her şey koptu işte belli yememeye çalıştım ki başardım ama evlenmem gibi görünüyor ve beni aynı ortamda çalıştığımız kişilerden koruyor resmen aptal bu çocuk ya

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Akıllı bir şey olsa kıymetini bilirdi, salla şunu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki ya sonradan aklı başına geldiyse şuanda geri dönmeye yüzü yoksa ve zamanın geçmesini bekliyorsa ve o kadınla sadece zaten cinsel ilişki yaşadılar duygusallık yoktu onlar ayrılalı iki ay olacak hemen hemen ve bu canım kadını bırakmış kadın da bunu kendine yedirememiş eski sevgilimden önceki çocuğa dönmüş

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Yedirmesi baya uzun sürmüş. Sen bilirsin kuzu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya sonradan aklı başına geldiyse şuanda geri dönmeye yüzü yoksa veya zamanın geçmesini bekliyorsa olamaz mı sizce

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Sonradan akıl başa gelmez. 7isinde neyse 70inde o. Hiç bir şey değişmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki bu kişinin amacı ne olabilir beni ikna edemez ki cinsellik için ama yaşadığı hiçbir ilişkide duygusallık bulamamış sanırım ki ona en güzel duygusallığı ben yansıtmışım

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Bu da onun cezası olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni yine üzer mi bu kişi bu sefer değerimi kıymetimi bilmez mi ki

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Bak bir söz var bu ara çok tutuyorum bu sözü “birinin sizi sevmediğini ispat etmesi için ona ikinci bir şans vermeyin” tarzında bir söz. Bence kıymetini bilmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok güzel bir söz ve ben şeyi merak ediyorum sizce kabul edersem çalıştığımız yer ortak ya adım çıkar mi sizce? Sadece meraktan soruyorum ama umarım kabul etmem ama edersem de bana yaptıklarının hepsini burnundan fitil fitil getirip ben bırakırım büyük ihtimalle

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Senin adını niye çıkarsın? O kendi rezilliğine baksın önce evli çoluk çocuklu kadınla tövbe est

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hani ben onunla barışırsam beni aldattı ya ondan demiştim ama değişmez ya 😒😣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadın zaten favorim ahahaha

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

😅 barışma asla barışma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya barışırsam ki şuna ki kafam da o var barışmak gibi ama iyice onu her anlamda mahvetmek istiyorum birazda ben kullanayım o kadın zaten o salağa kendini yamadı yamayacak bir yerde arıyormuş zaten ve o salağın da parasını yemiş o canım onu cinsellik için kullanmış ama ben farklıyım ya buna şükür ediyorum ve eski sevgilim beni çok iyi tanıyor beni biliyor saf ve temiz olduğumu 🥲🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu arada kadın dul evli değil ama çok afedersin kuruduk işte çok kıskanç beni kıskanıyordu yazık kıyamam ona ben 😂😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

Umarım karşına biri çıkar seni hak eden ve barışmaktan vazgeçersin. Senin gibi kızların içi gibi dışı da güzel olur. Eminim o hanzo bir şeye de benzemiyordur 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birşeye benzemiyor benzemiyorda bende mantığımla hareket etmeye çalışsam da kalbim yine şans ver ya duygularını bitir baktın olmuyor bırakırsın diyor şu an o kafadayım biliyorum yakın arkadaşlarım da diyor doğru bir kafada değilim belki yine üzülecem hatta daha fazla da üzülebilirim belkide eskisinden daha fazla mutlu olacağım bilemem ama şey de diyeceğim bizim onunla ayrılma tarihimizi de asansörün duvarına kazımış bıçakla psikopat bu zaten 🫠😂😍

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

2

Cevap

• thestyxxx
    thestyxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır, hele uzun süre sonra gelen eski sevgiliye hiç şans verilmemeli. Eminim ki ilgi kaynağı kesilmiştir ve o yüzden gelmiştir.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı yerde çalıştığımız 29 yaşındaki dul ve üç çocuklu kadınla aldattı beni ve kendisi de 23 yaşında o kadınla ayrılalı bir iki ay olacak ama ben onu hala seviyorum ve o kadınla da bir buçuk sene çıktılar neredeyse hala hepimiz aynı yerde çalışıyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pişman olsa bile düzelmez değil mi off of hala seviyorum belli etmemekte çalışıyorum ama olmuyor ya da oluyor çünkü olsa peşimden koşmaz gözüme girmeye çalışıyor habire olduğum ortamlara geliyor benimle aynı masada oturuyor mesela bugünde oturdu sonra yanıma erkek gelip otursa omu kaldırıyor şakayla karışık oradan ki yanımda durmasın o erkek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet olmaz belki ama ben evlenmeden yapmam oda biliyor bunu ki fikrim bâki ama arkadaşlarım bile diyor onu gördükleri ve tanıdıkları için eski sevgilimin ben her boku yiyeyim yine de en temizi benim olsun kafasındaymış ve benimle evlenirmiş ben onun duygusal açlığını kapatıyorum çünkü

Yorumla
    • thestyxxx
      thestyxxx
      +1 yıl

Aldatmış diyorsun ya ötesi yok, bitmiştir orada. Allah’a yakın bana uzak de geç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Diyemiyorum işte hala seviyorum çünkü ne yapacağım bilmiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence verme zaten mutlu olabilseydin zaten ayrilmazdiniz yeni insanları tanımaya çalış değişmemiştir aynıdır

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki neyle alakası olabilir ki sizce ve neden yine gider ve ben evlenmeden yapmam oda biliyor bunu ki fikrim bâki ama arkadaşlarım bile diyor onu gördükleri ve tanıdıkları için eski sevgilimin ben her boku yiyeyim yine de en temizi benim olsun kafasındaymış ve benimle evlenirmiş ben onun duygusal açlığını kapatıyorum çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pişman olsa bile düzelmez değil mi off of hala seviyorum belli etmemekte çalışıyorum ama olmuyor ya da oluyor çünkü olsa peşimden koşmaz gözüme girmeye çalışmaz habire olduğum ortamlara geliyor benimle aynı masada oturuyor mesela bugünde oturdu sonra yanıma erkek gelip otursa omu kaldırıyor şakayla karışık oradan ki yanımda durmasın o erkek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bir erkek için üzülmeye değmiyor onu unutmaya çalış benimde bu ay nişanım olacaktı ayrıldım beni sahiplenmedi ailesinin dinledi yalan evlilik teklifi yüzüğünü sattım değmedi ayrıldım gelmedi korkaktı ama artık ağlamıyorum yakınlaştık yine ayrıldı onun niyeti farklı inanma hayırlısını bekle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız hemde çok haklısınız ama ben seviyorum değmeyecek belki yine canım yana yana öğreneceğim ama seviyorum işte ne yapayım off of

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende seviyorum ama alışmaya çalışıyorum bir ömür boyu mutsuz olmaktansa şimdi mutsuz oluyorum geçecek bu üzüntüm beni sahiplenmedi sevsem neye yarar ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte şuna da ki eski sevgilim beni orada bulunan herkesten koruyor bildiğin ve umarım sizin durumumuzda düzelir umarım istediğiniz eğer düzelmesiyse düzelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Düzelsin istemiyorum çünkü ileride mutlu olamam onu unutmak istiyorum ben yakınlaştım pişmanlığını yaşıyorum sen yapma uzak dur ondan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben evlenmeden yapmam oda biliyor bunu ki fikrim bâki ama arkadaşlarım bile diyor onu gördükleri ve tanıdıkları için eski sevgilimin ben her boku yiyeyim yine de en temizi benim olsun kafasındaymış ve benimle evlenirmiş ben onun duygusal açlığını kapatıyorum çünkü sizce yine de şans vereyim mi yoksa yine aynı hatayı yapar mı hala da seviyorum emin değilim hemde hiç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yapar uzak dur unut benden sana bir abla tavsiyesi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Unutamam belki ama uzak durmaya çalıştım başka kişilerle de konuştum denedim yine olmadı aklım kalbim hala ona kayıyor hala

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O zaman yaşada gör bu halinden daha kötü duruma düşmezsin inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım

Yorumla
  • YADELLER01_
    YADELLER01_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Şansı çok verdim aldım da

Şifre istiyor engel koyuyor nasıl şifre verebilirim acaba engel kalmazsa

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl anlamadım

Yorumla
    • YADELLER01_
      YADELLER01_
      +1 yıl

İnce eleyip sık doku son kararı ver işte kalbinin sesini dinle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • YADELLER01_
      YADELLER01_
      +1 yıl

Ayrıl. hatta iş değiştir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pişman değil midir sizce bilemedim ama ilk sevgilim bütün ilk duygularımı onda yaşadım cinsellik hariç tabi ama bende onu bulamayınca da o kadına gitti ve o kadını da bu bırakmış ve ben iş değiştiremem yani şu sıralar öyle bir şansım yok olsa uzun zamandır çalışmazdım burada

Yorumla
  • HAKAANN99
    HAKAANN99 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Nasıl bitti o mi bitirdi?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • HAKAANN99
      HAKAANN99
      +1 yıl

Kimin eli kimin cebinde belli değil. Seninde kendine saygın yok. Umarım daha beter olursun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yanı ne demek istiyorsunuz düzgün konuşun lütfen

Yorumla
  • Bilgilikız58
    Bilgilikız58 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Nasıl bittiğine bağlı

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Bilgilikız58
      Bilgilikız58
      +1 yıl

Kesinlikle affetme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pişman değil midir sizce bilemedim ama ilk sevgilim bütün ilk duygularımı onda yaşadım cinsellik hariç tabi ama bende onu bulamayınca da o kadına gitti ve o kadını da bu bırakmış

Yorumla
    • Bilgilikız58
      Bilgilikız58
      +1 yıl

Pişman olsa bile yalan sakın inanma, hemen manipüle edilecek birisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pişman olsa bile düzelmez değil mi off of hala seviyorum belli etmemekte çalışıyorum ama olmuyor ya da oluyor çünkü olsa peşimden koşmaz gözüme girmeye çalışmaz habire olduğum ortamlara geliyor benimle aynı masada oturuyor mesela bugünde oturdu sonra yanıma erkek gelip otursa omu kaldırıyor şakayla karışık oradan ki yanımda durmasın o erkek

Yorumla
    • Bilgilikız58
      Bilgilikız58
      +1 yıl

Tabi ki düzelmez aldatmanın affı olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet olmaz belki ama ben evlenmeden yapmam oda biliyor bunu ki fikrim bâki ama arkadaşlarım bile diyor onu gördükleri ve tanıdıkları için eski sevgilimin ben her boku yiyeyim yine de en temizi benim olsun kafasındaymış ve benimle evlenirmiş ben onun duygusal açlığını kapatıyorum çünkü

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Haketmez

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pişman olsa bile düzelmez değil mi off of hala seviyorum belli etmemekte çalışıyorum ama olmuyor ya da oluyor çünkü olsa peşimden koşmaz gözüme girmeye çalışıyor habire olduğum ortamlara geliyor benimle aynı masada oturuyor mesela bugünde oturdu sonra yanıma erkek gelip otursa omu kaldırıyor şakayla karışık oradan ki yanımda durmasın o erkek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aldattı derken kadını seviyor mu yoksa sadece ilişkiye mi girdiler?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece ilişki ama ben onun duygusal açlığını kapatıyorum ve arladaslarım da dıyor seninle evlenir şu kafadaymış o ben her şeyi yapayım yine de en temizi benim olsun kafasındaymış güya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O zaman sorun değil bence ben duygusal anlamda aldattığını sanmıştım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben evlenmeden yapmam oda biliyor bunu ki fikrim bâki ama arkadaşlarım bile diyor onu gördükleri ve tanıdıkları için eski sevgilimin ben her boku yiyeyim yine de en temizi benim olsun kafasındaymış ve benimle evlenirmiş ben onun duygusal açlığını kapatıyorum çünkü sizce yine de şans vereyim mi yoksa yine aynı hatayı yapar mı hala da seviyorum emin değilim hemde hiç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence sorun yok normal anlamda. Ama sağlık açısından baya ilişki yaşamış, erkeklere ilişkiye girince bişey olmuyo, ama biz kızlar rahim ağzı kanseri ola biliriz mesela mikrop falan kaparsak.

O yüzden ileride evlilik falan düşünürsen onunla doktor kontrolune gidip bulaşıcı hastalıklar için test yaptırmadan evlenirseniz de ilişkiye girmiyeceğini söyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız teşekkür ederim

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgiliye 2. şans verilmeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgiliye 2. şans verilmeli mi? 33 cevap verildi
Eski sevgiliye 2. şans verilir mi? 5 cevap verildi
Eski sevgiliye ikinci bi şans verilmeli mi? 36 cevap verildi
Aldatan eski sevgiliye 2. şans verilir mi? 62 cevap verildi
Eski sevgiliye ikinci şans verilir mi? 9 cevap verildi
Eski sevgiliye 2 şans verilir mi? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨