Aşk İlişkileri Eski sevgilinizin erkek kardeşiyle sevgili olur muydunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yargılamadan kesin bir şey yok sadece fikirlerinizi merak ediyorum? Güncellemeler+1 yıl Erkek kardeşi derken cinsiyet önemli değil kardeşi yani Eski sevgilinizin erkek kardeşiyle sevgili olur muydunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Eski sevgilimin kız kardeşi ile sevgili olmam 0 0 Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kadın erkek fark etmez net g@vattr 0 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hayır asla 0 0 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
taytcı Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Evet ve olmustum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla taytcı +1 yıl Eveeet Yorumla Soran +1 yıl Sonuç ne oldu Yorumla taytcı +1 yıl Burdan anlattirma aşko ahahaha Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla taytcı +1 yıl Ayp aşko akskskkss Yorumla Soran +1 yıl Neyse Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eski sevgilimin kız kardeşi ile sevgili olmam
Dünyada başka insan mı yok, olmazdım
Hayır.
Kadın erkek fark etmez net g@vattr
Olma tabiki olanında saplantısı vardir
Yok daha neler başka adam kalmadı mı
Doğru bulmuyorum
Hayır.
Hayır