Güven problemim yok ama güvenilmeyecek birini de ufukta görsem tanırım. Hiçbir şey yapmadan hem de. Biz insanlar kendimizi çok gizemli sanıyoruz, oysa öyle bir şey yok. Kimin ne olduğu hiç tırnağını kıpırdatmasa bile anlaşılıyor. En azından ben anlayabiliyorum 😃
Ben kimseye güvenmiyorum hayatımda yani insanlara genel olarak güven olmaz zaten. ama sevgilim olsaydı güven sorunum olmazdı zaten sevgilime her zaman güvenirdim.
Temkinli davranmakta fayda var diyerek ilerliyorum Yıllardır tanıdığım arkadaşım olan birine karşı bile her zaman her şekilde temkinli yaklaşıyorum Bu güven sorunu mudur bilemiyorum ancak bu şekilde olduğu zaman kendimi daha daha hissediyorum
Güven problemim yok. Geçmişimde doğru insanlarla karşılaşmadım ya da güzel örnekler görmedim diye tanıştığım herkes aynı olacak değil. Bu durumları o insana yansıtmam. Önyargısız ama temkinli davranırım her zaman.
Henüz patlama noktasına gelmemişsin. Sende de üzecek o hava var zaten. Yeri geldiği zaman ortaya çıkardığında halen ben burada olursam beni bul ve tebrik et 😂
@scorpiongirl429 seninle arkadayım çıkıyorum şimdi görürsün birdaha yüzümü sen içine verdin sude herseyin çoluk çocuk hareketlerle benimle resmen oynadın söylemiyorum sana hicbirsey aramızda fark var her konuda sen yoluna ben yoluma