Bir sene daha bekleyemem diyor ama abim sorun çıkarıyor.
Sevgilimin böyle demesine de çok kırıldım. Beklemek istememesi nedendir yani bu konuda haklı mı?
Bir sene daha bekleyemem diyor ama abim sorun çıkarıyor.
Sevgilimin böyle demesine de çok kırıldım. Beklemek istememesi nedendir yani bu konuda haklı mı?
Sonu evlilik olan bir ilişki istiyor demek ki, kendince haklı. Sen istemiyorsun herhalde bunu, sende haklısın. İkinizde haklısınız yani, uzatacak bi tarafı kalmadı. 🤷
Ben istiyorum canım ama ailemde sorun çıkartan ve benimle küsen bir abim olduğu için erkek gibi kolay olmuyor istedim oldu demek
Abin dolaylı yoldan ilişkinize mi karışıyor, anlamadım?
Huysuzluk yapıyor bizimle konuşmuyor bana koca meraklısı falan demiş eğer misafirler eve gelirse hepsini kovarım demiş
Cevap
5Cevap
O zaman ayrılın.
Kolay mı öyle 3 senelik ilişki onca emek bunu da denemiştik yani 1 sene ayrı kaldık
O zaman niye sevgilisin evlenmeyeceksen seviyorum aşığım laflarini gececeksin eger yok diyorsan ondan ayrilacaksin o da senden daha iyisini bulmus olacak
Çabalıyorum zaten babamla görüştürdüm tanıştılar adım atıyorum ama her şey hemen olmuyor o hemen istiyor
Ayrıl, seni evlenmeye mecbur bırakma hakkı yok.
Bende istiyorum ama 1 sene sonra olsada olur böyle şart koşması ayrılık getiriyor zaten kavga gürültüyle
Ayn şart koşamaz sen hazır değilsen net bir dille reddet sakın kendini zorundaymışsın gibi hissetme
Artık sevgilim yok öldü Allah rahmet eylesin.
Bir daha da tövbeler olsun.
Nasıl yani başınız sağolsun
Kalbime taş bastım
Ay ne güzel ciddi erkek :)) ama tabi anlayış da gerekir
Ciddi erkek ama anlayışsız 0 yani keşke böyle olmasa her şey daha güzel olur
Ona bi ayran içir sonra ayril
Farklı şehirlerde olmasak yumruğu koycam da haberi yok
Yaşlarınız kaç
23-29
Evet ama sadece yaşla belirlenecek şey değil bence
Bu herkes için zor tabii ama çevre aile baskısı uğruna beni baskılayıp ayrılmayı göze alıyorsa ben verdiği değerden şüphe duyuyorum böyle olunca yanlış mı düşünüyorum ama bana göre sevmek kaybetmekten korkmaktır
yorum yapamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?