3. yılımız olacak. Babamla görüştü ama abim sorun çıkartıyor benimle 3 aydır konuşmadı öğrendiğinden beri. Babamda abin onaylasın düzeltin aranızı anca öyle olur yoksa size rahat vermez kavga çıkartır geldiklerinde öyle diyormuş. Sevgilimde ben abinin keyfini ne kadar daha bekliycem bekleyemem dedi ona da ayrı sinir oldum.
Yani beklemesi gerekmiyor mu 1 sene daha beklese ölmez bu sene düğün yapmaya kafayı o kadar taktı ki kavuşamıyorsak ayrılalım diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haklı adam. Abini çözmelisin bir an önce yoksa çok kötü olacak gibi. Hayır abine ne onu anlamıyorum. Çocuk mu anin kaç yaşına gelmiş adam?
Çocuk değil de ergen ergen tavırlarla güya abilik yapıyor. Abim konuşmuyor ki önceden yemeğe falan gelmeye başlamıştı şimdi babamın görüştüğünü duyunca gelmeyi bıraktı eve zor giriyor otel gibi kullanıyor
Abin yüzünden sakın ama sakın bitirme izin verme tamam mı sakın.
Ya erkek arkadaşım bunu istiyorsa elimden bir şey gelmiyor ailemle aram bozulsun istemiyorum babam illa abinle düzelt gerekirse özür dile diyor özür dileyecek bir şey de yapmadım. Beni ayrılıkla tehdit eden bir insanı ne kadar durmaya ikna edebilirim bunu göze almış zaten
Bilemiyorum. Erkekler kadınlarını çok isterler ve bu istek bencilliği doğurur. Ona da bu olmuş sanırsam. İnsan bir şeyi çok isterse çirkefleşebiliyor.
Gerçekten çok bencilleşti davranışlar hareketleri bir değişik oldu dediğini yaptırmak için beni kendisiyle tehdit ediyor hiç sevmem böyle şeyleri
Evet zor bir durum. Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim..
bir şeyi çok merak ettim abin evlenirken senin onayını alacak mı peki
Yok nerede alacak ya o ayrı bir konu deli oluyorum zaten herkes bir baskı kurma peşinde
Abinle arayı düzelt sen de köprüyü geçene kadar ayıya dayı de be güzelim. Sonra kocanı takarsın koluna, kimse de bir şey diyemez valla.
Abim bana çok hakaret küfür tarzı kelimeler kullandığı halde bir şey demedim ama birde benden özür dilemem beklemesini kaldıramam o kadar değil yaşarken öyle olmuyor dayı diyemiyorsun
Ben olsam böyle tuhaf bi abi yüzünden sevgilimle evlenmekten vazgeçmezdim. Babana söyle turşunu mu kuracaklarmış? İlerde onun da karısı olduğunda karısının sözünden bile çıkmıyor bu tipler. Ona göre aklını başına al evleneceğin adamı sahiplen.
Vazgeçmek istemiyorum herkesten anlayış bekliyorum ama herkes saldırgan erkek arkadaşımın en azından anlayışlı olması lazımdı ben onu da anlayışsız görünce ne yapacağımı bilemiyorum sahiplenemiyorum
Önce kabahatı kusuru slk abinde ve ona yandaşlık çeken babanda bul
Babam yandaşlık etmiyor güzel bir şekilde konuşmaya çalıştık dün telefonda adamın kalbine sancı girdi artık anlatamıyoruz bir şeyi abim babam bana kızsın istemesin sert davransın istiyor bunu çok iyi anlamış oldum
Erkek arkadaşın abinle konuşup onu ikna etsin
Adam bir an önce şak şuka yapmak istiyo demekki
Sadece bunun için evliliği erken isteyebilir mi
Ayrılın.
Neden artık bende buna çekilmeye başladım aile içi huzursuzluk ilişkide huzursuzluk yoruldum
Askim yorulmanı istemem çünkü ben de yoruluyorum. Seni anlıyorum yani, bırak inceldiği yerden kopsun.
İnsan emek verdiği kişiyi zor bırakıyor biz bunu bir kere yaşadık yine evlilik yüzünden şimdi babamla tanışmışken bu oyun değil mahcup olmak da istemiyorum
Mahcup olmak istemiyorsun ama onunla bir ömrü sen paylaşacaksın baban değil.
bence ayrılın
Neden
3 sene oyaladın yeter bence. Senin evlenmeye niyetin yok diye düşünüyorum
Ne alaka oyalamak mı oluyor okulum vardı bekleyecek tabii ki bunu bilerek benimle bir yola çıktı sonuçta. Evlenmeye niyetim olmasa neden babamla amcalarımla tanıştırmak gibi bir adım atayım
Arkadaşım hacettepe tıpta okurken evlendi son sene hamile kaldı mezun oldu doğurdu. Yani full bahane sizinki yarın daha iyisini bul bırakırsın. Ha koca evinden gitmişsin okula ha baba evi ne fark edecek ki. Bence sen asla evlenme.
Ay saçmalamayın ya Sevgilimle aynı şehirde bile değiliz herkes aynı koşulda değil abicim tamam ben evlenmem he sen dedin ya
haklı ayol
Biraz anlayışlı olması gerekmiyor mu evde sorun varken sürekli bu konuyu açamıyorum yani az beklesin