Rahat birakmiyorlar kizi birsuru talibi var gibi gorunuyor kizla ciddi oldugumy ona soyledim istemedi zaten ama bu sekilde nasil olacak bu kadar erkek varken ne olacak boyle kiz zaten calisiyor herkes pesinde 1 aydir boyle mesele acilali
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bende o kızlardan birisyim ve maalesef benden hoşlanan çocuğu farkedemeedim geç oldu açıldı ama işte bitti erkekler var cevremde beğenen ilgi gösteren evlilik düşünen kızların kafaları çabuk karışıyor kendimden biliyor daha çok yaz ilgilen yoksa kaybedersin şansım olmaz
hergün yanına gidiyorum görmeye sırf elden kaçırmamak için
bana da ilgili davranıyor kız
bana ılgılı sadece baskalarını o kadar takmıyor annem konustu hatta
numaramız yok vermek istedim almadı yanına gidip görüyorum yalnıza ilgileniyorum falan
peki kız benı istiyorsa başkasına gitmez heralde degıl mı? ben ılgılıyken ona
Evet istiyorsa gitmez ama sen çok on plana çıkmaya calis çünkü benimkisi on plana çıkmadığı için bitti
ben hergun gidiyorum bazen gunde 2 kere gidiyorum yalnız olmadıgı ıcın herkesın ıcınde konusunca kız rahatsız oluyor cunku
Sosyla medyadan da yaz sürekli ilgilennn
yalnızsa gıdıp konusuyorum zaten de yalnız olmayınca sadece kolay gelsın falan diyebiliyorum
telefonunu vermiyor vermek istemedi
kız boyle bır kız baskasının yanında konusmuyor
Yami sosyal medya instgramdan falan ekli değil misin yok hiçbi yer ulaşacağın iş çıkışı almayada gidebilirsin
devamlı cay teklıfı de yapmak istemiyorum cok fazla davet ettım 1 ayda
Anldim
iş çıkışı alamam ki kız yalnız değil hemde buluşmayı reddediyor çaya gelmıyor
çay davetini istemeyen kızı nasıl iş çıkışı alırım ben olmaz ki yanlış olur
ben ciddi olduğumu anlasın diye annemi bile göndermişim bırakmam kızı asla ama umarım bana olumlu cevap verir yani ben elimden geleni yapıyorum çalışıyorum ama son söz kızda
kız bı dusunsun aklı karısıksa değil mi dusundugunde zaten kararını verecektir
bana bı akıl ver lütfen ben ne yapayım hergun gıtmek yeterlı mıdır
kızla olumlu olmadı hala ama bugun dışarda gorup konuştum onla böyle bir gelişme oldu cevap vermedi
engelini aç dedim ona
Belki arkadaşlarıdır, bana açılan birisi de benim çok yakın arkadaşımı sevgilim zannetmiş, çocuğun sevgilisi de benim yakın arkadaşım halbuki ama kendisi bilmediği için kafada kurmuş.
Seninki de böyle bir durum olmasın
Sevgilisi degildir evet ama onu tavlarlar kaparlar diye dusunuyorum veya aramiza gireler ne zaman isyerine gitsem araya gidip gel burdan al falan diyorlar aramiza girmeye calisanlar var
Genelde boyle iliskilerde en masum olan kizi aliyor da bakalim insallah ben alirim
Şimdi basta şunu bir kabul et kız istemediği müddetçe kimse sizin aranıza girmiş olmuyor çünkü sizin aranız diye bir şey olmuyor
Kız zaten seni istiyorsa etrafında kim olursa olsun sana gelecektir, ama seni istemiyorsa başka hiçbir talibi olmasa bile sana gelmeyebilir üzgünüm
Anladim kiz bana ilgili davaniyor ama karsilik veriyor ama son 2 gundur biraz soguk davrandi ona sinirlendigim icin belkide
Daha ortada ilişki bile yokken kıza sinirlenirsen ve kıskanırsan eğer o kızı kaçırırsın. Kaldı ki ilişki varken bile kıskançlık belli bir düzeye kadar katlanılabilir zaten
Eğer kızı gerçekten istiyorsan daha ılımlı ve sabırlı davranmak zorundasın yoksa kolayca kaçırırsın elinden
Ona bana ne yaptigini sor bence
Beni duymamazliktan geldi herkesin icindeyken
Ne oldu
Sabirliyim 1 aydir ugrasiyorum
Ben is nasil gidiyor falan dedim duymamazliktan geldi galiba herkesin icinde yanlis anlarlar diye bilmem
Hmm, seninle konuştuğunu şimdilik saklıyor olabilir belki
Evet sakliyor bende onla gizli konusuyorum ayriyken konusuyorum hatta anneme dedm git ona de oglum seni begenmis ne diyosun de konustu annem hatta bugun baska bir calisan kiza dedi seni rahatsiz mi ediyor kiz dedi hayir etmiyor
Ona hic herkesin icinde konusmadim
Annenin konuşması pek hoş olmamış bence ben olsam hoşlanmadım
Onun için çekinmiş olabilir
Gizli konusurken baya samimi davraniyor bana bende yalniz degilken fazla sıkmak istemiyorum amma bende artik tanismak istiyorum inan 1 aydir 6 defa soyledim caya gelmedi ben ne yapayim yani bu kizi sıkmak midir 1 ay caya gidemedik
Sıkmiyorum tamam da artik bi tanissin da nereye boyle
Bugun bana dedi yapma artik ben istemiyorum
Belki biraz üzülebilirsin bu duruma ama kız biraz kararsız bence. Yani biraz kendini geri çek bakalım sen. Eğer gerçekten istiyorsan o sana adım atar ama sen geri çekince o da adım atmıyorsa pek fazla istekli değildir
1. gitmedim 2. gun gittim beni ozlemis gibi bakti guzelce konustu normalde hep giderim
Bu bile adim attigini gosterir bence
Hayır göstermez. Tamamen geri çekersen anlarsın
Mesela kac gun gorusmuyum yani? Geri cekmekten kastin ne kadar sure
Kast ettiğim su kadar gün görüşme gibi değil, mesajlarda konuşmalarda çok istekli ve hevesli görünme. İlk sen yazma bekle o yazsın. Aynı ortamdaysanız yanına gitme veya sürekli bakma. Basbayağı ilgilenmiyormuş gibi görün ve bak bakalım sana adım atacak mı
Allah askinda boyle davranis olur mu ben erkegim o mu erkek tabikide o yanima gelmez su ana kadar hic yanima gelmedi zaten ben gittim gorusune saygiliyim yanlis anlama ama katilmiyorum sadece bu arada ben 26 yasinda insanim bu sekilde davranislar yapamam ergen davranislari bunlar
Ne ilgisi var, eğer seni çok istiyorsa tabiki gelebilir yanına. Erkeksin diye devamlı sen mi peşinden koşacaksın. Bu kafada oluyorsunuz sonra reddedilince bütün kızlara sövüp saymaya başlıyorsunuz. İlişki dediğin tek taraflı olmamalı hep bir taraf peşinden koşan öteki de devamlı koşturan olmamalı. İki insan da birbiri için fedakarlık yapabiliyorsa ilişki vardır yoksa tek taraflı bir şey sadece hayranlıktır.
Ben boyle bir davranisi yapacagima kizi birakmayi tercih ederim yapmam yasima uygun davranirim
Peki, hakkınızda hayırlısı
Saol bu da bana ders olsun birdaha kiz yalniz degilse sıkmamaliyim
Olacak 1 ayda kim evlenmis zamanla 1 ay cok uzun bir zaman mi yani?
Hiç uzun değil 1 ay
Ben kafama koydum bir kere kızı asla sıkmayacam ama birakmayacam da isterse 1 yil sursun isterse 3 yil sursun
Yani belli olacak isteyip istemedigi anlaminda dedim ugrasmak lazim sonuc icin
Uğraş bakalım Allah kolaylık versin uğraşırsın gibi görünüyor zaten
peki kiz zamanla ban alisma ihtimali var mi acaba ilgiyle alakali olarak
Saol zorba degilim ama sadece cabalarim zorba biri olsaydim ona zarar verirdim
Tesekkur ederim bir sorum olursa tekrar yazarim saol
Bana şahsi fikrimi soracak olursan kız senin ilginden hoşlanıyor, gizlemesi falan pek hayra alamet değil kendi kız arkadaşlarımdan biliyorum az çok ne düşündüğünü. Valla istediği adamla sevgili olan veye konuşan görüşen anında ilan ediyor, hiç de saklamiyor. Sana o yüzden dedim biraz kendini geriye çek diye ama ergence dedim yapmam dedin. Yani bilemiyorum kız zamanla alışır mı alışmaz mı görmek lazım işte
Anladim ilgimden hoslaniyorsa olumlu da olabilir demektir o zaman
;)) ben daha yorum yapmicam sana çok seviyorsun belli
Evet herseyi goze aldim ben
Inanki oyle seviyorum ki 1 gun gitmedigimde duramiyorim ozluyorum
Bana noldu boyle bilmiyorum delirdim heralde asktan
Allah mutlu etsin seninkide amin
Ben cizgimi bozmadiktan sonra iyi bir insan olduktan sonra niye kabul etmesin ki allah bozmaz boyle seyi insallah kiz da akilli bir kiz benim onu ne kadar sevdigimi o bilir
İşte her şey öyle tozpembe olmuyor maalesef ben iyiyim o akıllı uslu o zaman bu iş oldu diyemiyoruz mesela ben kendi hayatım için öyle diyemedim umarım seninki olur
Insallah bakacaz bi sonuc cikarsa yazarim ama uzun surecek belli 😅
kızla olumlu olmadı hala ama bugun dışarda gorup konuştum onla böyle bir gelişme oldu cevap vermedi