Bence kısıtlanır özellikle çok kıskançlık varsa
Evet, kısıtlanır
Hayır, kısıtlanmaz
Adamına göre değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence kısıtlanır özellikle çok kıskançlık varsa
Hayır tabi ki de kısıtlamak doğru değildir. kısıtlayan kişi zaten güvenmiyor ve bencil birisi demektir ilişkilerde kıskançlık sevmiyorum insan sevdiği kişiyi sahiplenir ve ona iyi davranır. bende eşime sevgilime güvendiğim için onun giyimine ya da arkadaşlarına karışmazdım
En güzeli ve doğrusu :)
Teşekkürler :)
Rica ederim 😇
Bu kişiden kişiye değişebilecek bir cevap diye düşünüyorum ki bence bazı insanlar kıskanmayı kısıtlamak sanıyor maalesef ki. Benim şahsi görüşüm her insanın giyimi görüşü, arkadaş ortamı, yetiştiği ortam vs. farkli olabilir. Buna saygı göstermek lazım ki bir ilişkide sevgi kadar saygı da önemli. Bir insan bir insanın hayatına karışıp kısıtlandığı zaman özgürlüğü biter ve bu durum kısıtlamaya gider. Tabi ki insan sevdiğini kıskanır. Ama bu dozunda ve yerine göre olmalı. İnsan sevdiği insanı gözünden sakınır onu koruyup kollamak ister haliyle kıskançlık olur fakat örneğin bir erkek kadının giyimine karışırsa o kısıtlamaya gider aynı şey kadın için de geçerli tek taraflı bakmamak lazım kesinlikle. Bu yüzden sevin kıskanın fakat kısıtlanmayın karşınızdaki kişiyi ne kadar çok severseniz sevin hiç kimsenin sizin hayatınızı kısıtlamaya hakkı yok.
Kesinlikle adamına göre değişir. Bana göre kısıtlama çok yanlış eğer bir insanı hayatına alıyorsan onun da insan olduğunu senin evcil hayvanın olmadığını bilmelisin. Bilmiyorsan da kimseye bulaşmamalısın..
Karakterine güvenmediğim adamla sevgili olup onu kısıtlamak sürekli peşinde hafiye gibi gezmek bana göre en saçma yorgunluk..
Adamına göre değişir. Hayatınızda biri olunca ister istemez ona bağlı oluyorsunuz ancak karşınızdaki kişi size ne kadar saygılıysa özel alanınız o kadar genişliyor ve sağlıklı bir ilişkiye dönüşüyor. Tabi bu kişinin bu özgürlüğü isteyerek tanıması gerekir. Rol yaptığı sürece içinde büyüyüp bir süre sonra ayrılığa getirir o ayrı.
Cevap
23Cevap
Sevgiliden bahsediyoruz, hayatı niye kısıtlansın ki şizofren mi çıktığn kişi?😂😂😊
Bazıları kıskanma adı altında karşı cins bir arkadaşıyla görüştümüyor giyimine karışıyor falan ya
Namuslu kadın açık saçık giymez sevdiği adam varken başka adamlarla arkadaşlık adı altında görüşmez bunu ben dine göre diyorum dinimizde kadın açık giyinemez karşı cinslerle samimi olamaz iyi günler
Doatum dediğine bakılırsa flörtte doğru değil ki. burada ki görüşler ondan ayrı tutuluyor. Aksi taktirde burada sorulanların hiç birinin dini bakımdan bir kabulu söz konusu değil. Ayrıca tatlım dediğin insanlar takıntılı veya şizofreni insanlar oluyor genelde. Sağlıklı insanların yapacağı bir davranış değil bu dediklerin.😊
Flört de haram da ben karı koca ilişkisi anlamında dedim
Kesinlikle adamina gore degisir. Sevgilinle evlendin diyelim, benim gibi hemen cocuk yaparsan iste o zaman kısıtlanırsın. Cocuğu ertelersen hayatini yasarsin. Dedigim gibi, partnerin de sıkmıyorsa.
Kısıtlanmama gibi seçeneği olamaz. İlla bir şekilde kısıtlanır. Aklıma geldi de korkunç! Hele o tripler, kıskançlıklar ve ilgi vermiyorsun. Ardından da kavgalar 🙄🙄🙄🙄
benim kız arkadaşımın nişanlısı öyle sıkıyordu ki kız dayanamadı yüzüğü attı ailesi ded kızı haklı buldu kızı biliyorum şu an o kadar rahatki hele şimdi güzel anlayışlı bir çocukla ilişkisi var.
Tqbi kısıtlanır bu yüzden yaşasın özgürlük hjlş
Sevgilinin yapısına göre değişir ama sevgililerim hep kıskanç oldu 😎
Sevdiğim kadının beni sahiplenip ilgi göstermesine bayılırım 😍
Kişiden kişiye göre değişiyor bazıları abartıyor kıskanmayı bile kısıtlanmak sanıyor 🙄
Adamına göre değişir güven saygı ve anlaşmaya bağlı
Evet sonuçta senden ilgi bekleyen biri olacak artık. Özgürlük kısıtlanır
Hayatın Kısıtlanması Kişinin Karakterine Göre Değişir 💯😎
Adamına göre değişir eğer partneriniz güven kırıcı davranışlarda bulunabilir durumdaysa kısıtlanır emin olun ki bu karşı taraf (kısıtlanan)'ın iyiliği için yanlış bi hareket tüm hayatınıza mal olabilir.
Kısıtlanır. Sonuçta beğensen bile ilerleyemezsin ve orada biter
Kısıtlama olmaması lazım
özgürlükler kısıtlansın diye sevgili olunmaz
Kıskançlık varsa her türlü kısıtlanır ama içinde az kıskançlık ve öyle kıskanmıyorsa kısıtlanmaz aksine özgür hisseder
Evlenmeyin yatın aşşağı zaten napıcaksınız evlenince karı yer paranızı sonra boşar ekstradan nafaka alır böyle tipler dolu burada
Kısıtlanmak iyi bir tabir değil.. dikkat etmek okey
Adamına göre değişir
Kıskançlık duygusuna bağlı
Kişilere göre değişir
Sevgiline bağlı canim
Biraz kısıtlanması gerekebilir bence
Ben kısıtlamam
Hem kısıtlanır hem no
Adamına göre değişir
Evet kısıtlanıyor
Adamına göre hareket
Ben eski sevgilime hiç bur sekilde kısıtlamadim