Kıskançlık yüzünden tartıştığım kız arkadaşımla arayı nasıl düzeltirim?

Kız arakadaşımla 20 gün önce kıskançlık yüzünden bir tartışma yaşadım ve biraz üstüne gittim o gün normal sayılabilecek bir tartışmaydı ve sakinleşip konuşalım dedi ancak ben bunu yapamadım sürekli yan yana oluşumuz çok sık görüşmemiz ve aşırı düşkün olduğu için bunu biran önce çözmek istiyordum kaldıramıyordum aramızın bozuk olmasını ve soğukluğu canım gibi biraz zaman vermek yerine ara ara bu sorunu çözmek için konuşmaya çalıştım ancak işler iyice sarpa sardı ve daha büyük kavgalar etmeye başladık ve iş sebebiyle şehir dışına çıkmam gerekti ve bu kavgaların konuşmaların çoğu telefondan oldu ve aşırı bunlatıcı bu kavga ve huzursuzluk durumu onu çok yıprattı ve konuşmak istemediğini ayrılmak istediğini söyledi ve can havliyle bu sefer daha çok denemeye konuşmaya çalışmak gibi bi hata yaptım ve dahada kötü oldu günlerce kavgalar soğuk konuşmalar engeller havada uçuştu kabul edemedim bu konunun buraya gelmesini bir defa düzgün bir şekilde konuşursak hallederiz herşeyi kafasıyla yaklaşık 20 gün boyunca herşeyin dibe batmasına sebep oldum dünse tekrar yaşadığımız şehre döndüm ve arayıp konuşmaya çalıştım ve artık daha büyük kavgalar yaşanacağı ve beni kesinle artık istemediği ortadaydı ve mecbur kabul etmeliydim ayrılığı ve vedalaşıp ayrılacağımı ve birdaha karşısına bu şekilde barışmakla olayları çözelimle çıkmayacağıma söz verdim bu sabah çalıştığı yerin yakınlarında kısa bi görüştük ve her şey okadar kolay bir şekilde çözülecekken zaman veremeyerek okadar batırdın ki herşeyi dedi ve ona son bir kez sarılmak istedim ona olan duygu yoğunluğum biraz olsun diner ve daha rahat olur diye düşündüm başta kabul etmesede sonunda her nekadar normal sarılması olmasada bayağı uzun bir süre sarıldı ve ikimizde berbat bir şekilde arabalarımıZa binip ayrıldık çok fazla bunaldığı için kendisi yazarmı bilmiyorum yaşananlar yüzünden sevmiyorum istemiyorum diyor ama sevgisi ilgisi her ne kadar sarsılsada hala var görebiliyorum ne yapabilirim tekrar konuşmasını dönmesini sağlamak için
Kıskançlık yüzünden tartıştığım kız arkadaşımla arayı nasıl düzeltirim?