Toxic bir ilişkimiz var bence. Yeni yeni böyle olmaya başladı diyebilirim. Arada kavga ediyoruz. Hemde o kadar basit nedenler ki. Mesela illa her mesajım da aşkım diyeceğim demezsem trip atıyor kötü oluyorum. Telefonu birkaç kez aradığında hala açılmazsa konuşmak istemiyormuşum bilerek yapıyormuşum. Ve sürekli gideceğimi söylüyor onu bırakacakmışım. Uzun mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Henüz buluşmadık akrabalarımın olduğu şehirde o , ben gidecektim. Kavga olunca hep zaten gelmeyecektin beni kandırdın kullandın millet haklıydı bırakıp gidecektin diyor. Sürekli benimle evlenmek istediğini diyor hep ona ilgi göstereyim istiyor. Mesela hasta dememin sebeplerini de diyeceğim. Kaç kez bırakmak istedim ama hep peşimden geldi zorla.
1. Belasın sen dedim çıkardığı anlam ise şu Allah blanı versin dedin sen bana bela okudun. Oysa ki ben yapıştın anlamında bela dedim.
2. Senle olmaz falan dedim çıkardığı anlam ise sen diyorsun ki sen kimsin senin ailen kaç kuruşluk insanlar sizden bir halt olmaz beni küçük görüyorsun diyor. İyide ben bunların hiçbirini demiyorum ki.
3. Aşırı trip atıyor hoşuna gitmeyen bir durum olunca ve aşırı saatlerce uzatıyor bende bugün don lastiği gibi uzatma dedim yani lastik uzar ya lafı uzatma yani. Taktı ki sen bana don lastiği dedin kimse bana öyle diyemez bıktım hakaretlerinden falan. E bırak diyorum bırakmıyor da asla cidden çok yoruldum.
4. Bugün aramız çok bozuktu ben buna küfür ettim ama kendisine ettim yani asla anne karıştırmam. Ammmkk lafını söyledim bu tutturdu ki ananıııı skymmm dedin. Demedim arkadaş demedim girdik birbirimize sonra iyice.
5. Yani anlayacağınız ne desem milyon katı garip anlam yüklüyor dediklerime demediğim şeyleri demişim gibi gösteriyor beni aşırı yoruyor.
Bugün karar verdim asla istemiyorum onu ama resmen beni tehdit ediyor. Sanki ondan korkacağım. Dediklerinden kısaca anlayacağım şey şu. Ya benimle sevgililiğe devam edip evlenirsin ya seni bitiririm sana bir zarar illaki veririm anlamına getiriyor. Midem bulandı cidden. Eski tanıdıklarımdan hiçbir farkı yok daha kötüsü hatta. Zorla yanında tutacak sanki. Ve ilk defa birini ailem herkes biliyor. Diyor ki bana ettiğin lafları ailene akrabalarına göndercem sanki ne olacaksa. Bunun psikolojideki adı nedir? Hastalık değil mi bu nasıl hareketler bunlar?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birinci merak ettiğim sevgilinin eğitim seviyesi
İki burcu? Kesin balık yengeç falan çıkar asdd
3 üniversite okumuş biri. Ve yay burcu.
Açıktan mı okumuş be ne kafası çalışmazlık adfg sen diplomalarını gördün mü 😄
Açıktan evet. Bunları bırakta ben böyle her şeye yanlış bin tane anlam yükleyen hayatımda görmedim tanımadım. Ne desem başka anlıyor.
İşine geldiği gibi yorumluyor uğraşılmaz. Açıktan herkes okur ama o bile yalan olabilir. Ne iş yapıyor peki
Muhasebeci hedefi var mali müşavir olmak istiyor onun içinde dedi ki bakalım mali müşavir olunca da böyle beğenmemezlik edecek misin hepiniz göreceksiniz diyor. Ben onun işine bir şey demedim ki. Güzel işi var. Kurumsal bir firmada çalışıyor. Garip garip yorumlar yapıyor başım öyle ağırdı ki. Uzattıkça uzatıyor hiçbir kadın bu kadar lafı uzatmaz şu lafımı da görse bana kadın dedin der kesin.
Mali müşavirlik ha deyince olunmuyor asdg
Kompleksli sıkıntılı bi tip uzak dur tavsiyem. Sana zarar vermeye falan kalkabilir
Zaten sınavı falan var staj falan biliyorum. Ama işte sanki aşağılamışım gibi davranıyor. Uzak durmak zaten istiyorum ama bırakmıyor.
Engelle gitsin. Sen çalışıyor musun peki
Hayır çalışmıyorum. Bende 2 üniversite okudum. Engellemekle işte hallolacak bir şey değil bu. Onlar birbirinin hayatından habersiz ve sıkıntılı olmayan tip için geçerli. Bu hem sıkıntılı belli ki hemde ev adresimi biliyor. Asla korkmuyorum ben nelerle uğraştım. Ama benim annemle babamın boşanma davası var annem kötü durumda annemin üzülmesinden korkuyorum. O hemen kötü olur. Tek olsam sıkıntı değil. Ama anneme ulaşmasını istemiyorum buna deliriyorum.
Annenin telinden de engelle. Siciline suç işlerse müşavir falan zaten olamaz. Şikayet ederim de ona
Annemin numarasını bilmiyor. Ama kardeşimle annemin sosyal medyasını biliyor. Ve üstten tanıdıkları var cidden de yalan değil bir şeyler yapabilir. Dediğim gibi ben asla korkmuyorum ama annem üzülür ve ona dayanamam. Bende öyle dedim zaten tamam hodri meydan görürüz dedi.
Ne yapacaksın peki her şeye tamam mı diyeceksin
Asla her şeye değil hiçbir şeyine tamam demem. Benim dediğim olur o kim ki bana kötülük yapacak. Ama işte annem annem annem ! Her zaman düşündüğüm tek şey. Çünkü hep zararı gören o oluyor. O çok etkileniyor. Önceden de bir sevenim vardı evi bile basmıştı iki kez. Çocuğun adı şu an bile geçse delirir öyle nefret eder.
Ahahahhahaahha ammmmk dedim tutturdu ananı dedi yazmışsın ya koptuuuuumm🤣🤣🤣
Valla gülemiyorum sayesinde. Ben zaten yaklaşık 1 yıl önce toxic ilişkiden çıkmıştım ve ilk toxic ilişkimdi öyle böyle değil aşırı kötüydü üstüne hayata küsmüştüm herkesten midem bulanıyordu isteğim yoktu konuşamıyordum bunu hayatıma soktum iyileşmem neredeyse tamamlanırken iyice beter hale yine eskisi gibi sokuyor beni. Bıktım bu davranışlarından bitirmekte bitirmiyor.
Neden yol vermiyorsun
Vermedim mi sanıyorsun hep veriyorum ama gitmiyor. Kaç kez kavga ettik. Hep tutturmuş ki zaten gelmeyecektin kandırdın yalan dedin ben seni herkese dedim onlar demişti zaten gelmez diye haklı çıkardın onları da diyor. Güya kandırmışım kullanmışım gelmeyecekmişim külliyen yalan cidden yanına gidecektim ama kavga ettiğimizde hep aynı laf. Ya sen böyle bir insanı sevebilir misin? Ve en ufak şeyi bile öyle büyütüyor ki anlatamam. Trip atıyor yanlış anlamlar çıkarıyor cidden başım ağırdı. Çekeceğim var bundan.
Sen istemediğin sürece iletişime gecemez Kı önemseme ne derse desin evlensen dahs beter olr köprüyü gecene kadar
Engellemekle işte hallolacak bir şey değil bu. Onlar birbirinin hayatından habersiz ve sıkıntılı olmayan tip için geçerli. Bu hem sıkıntılı belli ki hemde ev adresimi biliyor. Asla korkmuyorum ben nelerle uğraştım. Ama benim annemle babamın boşanma davası var annem kötü durumda annemin üzülmesinden korkuyorum. O hemen kötü olur. Tek olsam sıkıntı değil. Ama anneme ulaşmasını istemiyorum buna deliriyorum.
problem ne, neden düşmansınız?
İşte okuduysan gördün. Aslında büyük bir şey yok o her şeye trip atmasa ve her şeye fazla anlam yüklemese sorun yok.
Okudum da, onun sana senin ona bir düşmanlığın olmuş ama kimin neden düşman olduğunu çözemedim. Zaman mı geçmiyor acaba, bilemedim.
Açıkçası ben insanlara tahammülü olmayan biriyim bunun küçük bir hatasını görsem bana uymayan def etmeye çalışıyordum başımdan olmaz bitti diye. Buda galiba oradan olacak ki hep bırakmamın korkusunu yaşıyor. Gideceksin edeceksin diyor sürekli her kavgada. Bizim bu hallerimizi bilen tanıdıkları da demiş ona o kız seni bırakıp gidecek seni köpeği etmeye çalışıyor baskılıyor diye. Ben hep bırakıp gitmeye meyilliyken o hep tam tersi bu yüzden de psikolojisinde heran gidecek gibi yer ettim. Ve hep böyle biri miydi yoksa bu hareketim mi onu etkiledi bilmiyorum ama her zaman atar yapsa da asla bırakamıyor beni. Hep o peşimden geliyor. Beni soğutan şeyleri ise asla demediğim şeyleri uydurması bir dediğime bin tane garip anlam yüklemesi ve trip atması her şeyi uzatması. Aşkım demediğim de küfretmişim gibi mutsuz oluyor. Güzel laflar duymak istiyor hep az duymasa kötü oluyor. Dün sabah işe giderken konuştuk bende yatayım dedim sabah 8lerde yattım ilk defa 5e kadar yattım ve hep evdeyim bilir dışarı çıkmam. Ulaşamadı diye deliye dönmüş bilerek bakmadın beni bırakacaksın sevmiyorsun diyor ve saatlerce aynı şeyler susmuyor asla. Ve ben zaten çok hasta olan bir ilişkimi uzun aylar önce bitirdim beni mahvetmişti yeni iyileşmem biterken şimdi birde bu çıktı başıma. Onun farklı versiyonu. Zaten genelde asla bırakmayan erkekler hep beni buluyor ve saplantı derecesinde yani insanı korkutur ya bu hasta mı diye öyle işte şu an bunu yaşıyorum. E insan soğuyor haliyle. Diken üstündeyim ona karşı kendimi çok rahat hissedemiyorum. Bu halleri iyice soğuttu. Hep özür diliyor seni asla kaybetmek istemiyor ben senle evlencem seni asla bırakmıcam diyor hem tripçi durmuyor. En sonunda da yanlış anladı işte anneme sövdün diyor. Ama sövmedim !! Küfürler baya geçti aramızda o bana ben ona aşırı kırıcı küfürler. Artık istemiyorum ama eminim devam etmek yine isteyecek bakalım uyandıktan sonra ne yazacak.
yaşlar kaç?
26/33
uzak dur takınttılı
Bir kere karıştık içine daha uzak dursam ne bırakmıyor ki.