Sevgilim gerçekten hasta mı ( üşenmeyin okuyun ) ?

Toxic bir ilişkimiz var bence. Yeni yeni böyle olmaya başladı diyebilirim. Arada kavga ediyoruz. Hemde o kadar basit nedenler ki. Mesela illa her mesajım da aşkım diyeceğim demezsem trip atıyor kötü oluyorum. Telefonu birkaç kez aradığında hala açılmazsa konuşmak istemiyormuşum bilerek yapıyormuşum. Ve sürekli gideceğimi söylüyor onu bırakacakmışım. Uzun mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Henüz buluşmadık akrabalarımın olduğu şehirde o , ben gidecektim. Kavga olunca hep zaten gelmeyecektin beni kandırdın kullandın millet haklıydı bırakıp gidecektin diyor. Sürekli benimle evlenmek istediğini diyor hep ona ilgi göstereyim istiyor. Mesela hasta dememin sebeplerini de diyeceğim. Kaç kez bırakmak istedim ama hep peşimden geldi zorla.

1. Belasın sen dedim çıkardığı anlam ise şu Allah blanı versin dedin sen bana bela okudun. Oysa ki ben yapıştın anlamında bela dedim.
2. Senle olmaz falan dedim çıkardığı anlam ise sen diyorsun ki sen kimsin senin ailen kaç kuruşluk insanlar sizden bir halt olmaz beni küçük görüyorsun diyor. İyide ben bunların hiçbirini demiyorum ki.
3. Aşırı trip atıyor hoşuna gitmeyen bir durum olunca ve aşırı saatlerce uzatıyor bende bugün don lastiği gibi uzatma dedim yani lastik uzar ya lafı uzatma yani. Taktı ki sen bana don lastiği dedin kimse bana öyle diyemez bıktım hakaretlerinden falan. E bırak diyorum bırakmıyor da asla cidden çok yoruldum.

4. Bugün aramız çok bozuktu ben buna küfür ettim ama kendisine ettim yani asla anne karıştırmam. Ammmkk lafını söyledim bu tutturdu ki ananıııı skymmm dedin. Demedim arkadaş demedim girdik birbirimize sonra iyice.
5. Yani anlayacağınız ne desem milyon katı garip anlam yüklüyor dediklerime demediğim şeyleri demişim gibi gösteriyor beni aşırı yoruyor.

Bugün karar verdim asla istemiyorum onu ama resmen beni tehdit ediyor. Sanki ondan korkacağım. Dediklerinden kısaca anlayacağım şey şu. Ya benimle sevgililiğe devam edip evlenirsin ya seni bitiririm sana bir zarar illaki veririm anlamına getiriyor. Midem bulandı cidden. Eski tanıdıklarımdan hiçbir farkı yok daha kötüsü hatta. Zorla yanında tutacak sanki. Ve ilk defa birini ailem herkes biliyor. Diyor ki bana ettiğin lafları ailene akrabalarına göndercem sanki ne olacaksa. Bunun psikolojideki adı nedir? Hastalık değil mi bu nasıl hareketler bunlar?

Sevgilim gerçekten hasta mı ( üşenmeyin okuyun ) ?