Kesinlikle
Ben mücadele severim
Bilemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben genel olarak aşka inanmıyorum maalesef ama zaten o kadar uzun süre yalnız kaldım ki artık bir kızın beni seveceğine bile inancım yok pek. bu yüzden de şu an hiç aşk aramıyorum ya da aşkı istemiyorum. zaten aşk karşılıklı olur insanlar birini sevdiği zaman uğruna savaşırlar bunun için. yani tek taraflı olan şey aşk değil sevgi değil sadece takıntı oluyor ama insan sevildiği zaman sevdiği kadın için her şeyi yapmalıdır yani mücadele etmelidir. ama bu insanlara göre değişir, Bazı durumlarda, aşk için mücadele etmek yerine, ilişkiyi sürdürmek konusunda karşılıklı mutabakata varmak daha sağlıklı olabilir. İlişkide sürekli olarak çatışma, uyumsuzluk veya zarar verici unsurlar varsa, mücadele etmek yerine, kendi mutluluğunuz ve iyiliğiniz için daha sağlıklı bir yol seçmek daha doğru olabilir. Bu durumda, ayrılık, uzlaşma veya farklı yolları deneme gibi seçenekler değerlendirilebilir.
Bu çok fazla savaşıp yorulmuş bir insanın artık “ gücüm bitti, sakin ama güvenebileceği bir limana demir atmak istiyorum.” Sözlerini anımsattı bana..
Genelde bunu artık aşka inancı kalmamış kalbini devre dışı bırakmış ve mantığıyla ilerlemeyi tercih eden insanların düşünceleri bu şekilde oluyor.
Cevap
16Cevap
Ne kadar da doğru bir cümle.
Bende bir savaşın içine çekilmek istemiyorum, sessiz bir savaşın içine girmek istemiyorum.
Aşk huzurdur, birbirine huzur vermeyenler "aşığım, aşkımdan yapıyorum" demesinler
Merhaba, bir erkek için savasmamalisin, seni seviyorsa senindir zaten senin degilse , seni sevmiyordur zaten boşuna kimsenin pesinden kosmaya degmez bi kalp iki kişi arasinda klamaz.
Sorunlu olacaksa iliski hic olmasindaha iyidir. Olacaksa ilişki kesinlikle telafisi olmayan sorunlar olmayacak.
İstanbul'u fethetmeye çalışır gibi de savaştırmasın, daha ağzımı açmadan önüme de serilmesin. İkisi de uç
aslında kaos severim djdjdj ama dinginlik istiyorum su ara bütün ilişkilerimde beni yormayan öyle akıp giden.. evren mesajı almıştır 😂
Mücadele bitmiş ise! Hayat bitmiş demektir, Bir ömür sürmeli hayata dair mücadeleler yoksa ne anlamı kalır yaşamanın?
Öyle bir şey yok. Sevgi emek ve çaba ister. O zaman hiç kalkışmamak lazım..
Ben sevgim için savaşmaya razıydım lakin karşı taraf silahsızdı..
O günler elbet birgün gelecek. Ama işte o vakit ben bu dünya da belki de olmayacağım...
Aynen öyle savaşmaktan yoruldum artık oluru en güzeli...
Öyle şeyler hayal dünyasında olduğu için bilemedim🤭
Nasıl da güzel anlatmışsınız. İnsana huzur lazım ya
yorulduk be mücadeleden, şu hayatta bir şey de kolay olsun
İstediğim tam olarak bu lakin benim pislik ruhum mücadeleden ve kaostan besleniyor 😞
Ben artık kimse için mücadele etmek istemiyorum değer biri olursa bir gün neden mücadele etmeyeyim karşılıklı bir mucadele
Tam olarak bunu istiyorum. Yoruldum
Super bir anlatim ve guzel bir konu 👍👍👍
Samimi dürüst temiz sevgi
Yoruldum artık artık ömür bityo...
Var da ama hayat mücadeleden ibaret unutma!
savaşmadan hiçbir şeyin tadını alamam
Sevginin hiçbir türünü istemiyorum
Sen bi bilensin yaparsın hadi göreyim seni
Doğru hayatla zaten savaş halindeyiz
Zorla guzellık olmaz evet
Kesinlikle
Evet sevecek olan zaten karşılıksız sever
Mücadeleyi severim.
Aynen benim de 🙂
Kadin yorulmus
Mücadele olmadan olmaz
Kesinlikle 👍🏻