Aşk İlişkileri Bim'e koca ne zaman gelir? aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 212 Yapay Zekaya Sor 🙄😒 Güncellemeler+1 yıl Evlenme teklifi bekliyorum hadi 🥱 Bim'e koca ne zaman gelir? Cevapla Bim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 18 Haziran'da Kumral, Esmer, şarısın. 160 ve yıkarısı boy seçeniğiyle. 99.90 gibi bir ücretli ile. Bölgelere göre farklılık gösterilebilir. 1 2 Yorumla aichaa +1 yıl Nie 18 Haziran 🤨 Yorumla Balloons +1 yıl Kataloglarda boya ve çadır vb var o zamana size olur dediler. @aichaa hanım istemiş getiririz dediler Yorumla
samysteryim Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl bime gelirse bi yerleri eksik olur baaak sonra deme bunun karakteri yok iade de almazlar maazallah 0 1 Yorumla aichaa +1 yıl Fişim kayboldu 😁 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Haftaya gelecekmiş sabah 8 de kapıda hazır bekle kapmasınlar🤣🤣🤣 2 0 Yorumla
ZankK Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Ben bu sabah bime gittim :D 7.30 da ordaydım 9 a kadar bekledim açılmasını Yemeklik takım sırası :D 1 ben erkektim orada :) 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bimdeki kocadan ne kadar hayır gelir sen önce onu düşün. 0 3 Yorumla aichaa +1 yıl Sanki dışardakilerden geliyor 😒 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Niye yağmuru yemişler ve küf mü tutmuşlar dışarıdakiler :D Yorumla aichaa +1 yıl He wq Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bende alicam aktüel ürün olarak gelecekmiş 25 mayısta 1 0 Yorumla
doesn-t_exist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bimden aldığın kocadan hayır bekleme fişini atınca iade de almazlar 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gelmez... moğolistanda da ihtiyaç varmış... erkek bulmak zorlaştı... kuru soğan gibi değerlendi... 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Haftaya Cuma geleceğim. Ama bir taneyim, sınırlı stok yani, ilk gelen kapar 🤭😅 0 0 Yorumla
Poyraazz21 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Paket servisi mevcuttur kargoyu beklemeden gönderilir. Adres alayım :)) 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. + komikti. 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kahkaha attım :D tam fiyatına çin malı olur elinde kalır demedi deme :D 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl CarrefourSA ya gelse neysede BİM’e gelen fakir olur ben istemem🙂 0 0 Yorumla
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Ortalıkta ucuz koca çok var yoldan birini çevirip evlenmeye gidek mi de 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
GentlemanBoyss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kadinlar magaza acilmadan bitirirler daha sen yine sap 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Oraya gelen koca kalitesizdir arkadaşım tavsiye etmem😅😂🤩 0 0 Yorumla
SS_ss_SS Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Oluyo muydu ya öyle bende bı tane karı alayim ne zaman geliyo 0 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gelmez bekleme... Gelse de poşet kalitesinde, olur yırtılır hemen... 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bimde satılan kocadan ne hayır gelir 😂 ben kocan olayım? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O kadar delirmişsen şisme al kendine en azindan dili yokk.🤣 0 5 Yorumla aichaa +1 yıl Ben sevgi istiyorum 😪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen onu sev o da seni sever ağzi yok dili yok oh be ne rahatt🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence Biraz zor bulursunn. Yorumla aichaa +1 yıl Bana da öyle geliyor 🤦♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dmdmdmdmd Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl KS den büyük hizmet. Bimden önce koca KS ye geldi😄üstelik sadece 19,99 0 0 Yorumla
collegeguy Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Bime gelinceye kadar kızlarsoruyor'da bir sürü var :) 0 0 Yorumla
ismlgezici Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben haftaya geliyorum herkesi beklerim efendim😎😉 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Vmbkbb 😃 bu cuma bimde 2 0 Yorumla
Adatiq Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sesli güldüm 😂 gerçekten iyi soru 👍🏻 0 1 Yorumla aichaa +1 yıl Tuttu soruuuumm 😂🥳 Yorumla
KaplanBeyyy10 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Benimle evlenir misin 🥵😃😂 0 9 Yorumla aichaa +1 yıl Düşünmem lazım 🙄💅 Yorumla KaplanBeyyy10 +1 yıl Peki 😃 Yorumla aichaa +1 yıl Ne vaat ediyorsun 😂 Yorumla KaplanBeyyy10 +1 yıl İstediğin kadar ayak masajı ev işlerinde yardım, hamilelik 5 aya düşecek, ömür boyu kölelik yapcam. Daha ne istiyorsun (biraz cumhurbaşkanı adayı gibi oldu ama 😂😂 Yorumla aichaa +1 yıl Hamilelik 5 ay anlamadım o ne demek 😂 Yorumla KaplanBeyyy10 +1 yıl 9 ay hamile kalıp 9 ay sancı çekeceğine 5 ay kalıp 5 ay sancı çek işin mizahı o 😂😂💋 Yorumla aichaa +1 yıl Çocuğum olur mu bilmiyorum Yorumla KaplanBeyyy10 +1 yıl Mesaj atarmısın sohbet edelim Yorumla aichaa +1 yıl Kalsın Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl nasıl bir herif arıyorsun 0 22 Yorumla aichaa +1 yıl Herifim beni sevmiyor Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl acaba neden sevmiyor Yorumla aichaa +1 yıl Bilmiyorum Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Seven başka bir tane bul Yorumla aichaa +1 yıl Ben ona aşığım ama Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Demek sevene değil düt değer veriyonuz Yorumla aichaa +1 yıl Boş ver Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Sonu iyi değil ama.. grs Yorumla aichaa +1 yıl Değil zaten Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl O zaman kendini toparla sendeSonra beni istemeye gel 😂 Yorumla aichaa +1 yıl Toplayamıyorum ya Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl İllaki gelip seni ben almam gerek Yorumla aichaa +1 yıl Gel al beni 😒 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Geliyorum o halde Yorumla aichaa +1 yıl Gell bebiş Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Geldim bile 🌹 Yorumla aichaa +1 yıl Gül mü aldın 😥 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Yanında çikolata ve ben varım Yorumla aichaa +1 yıl 😄 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl kollarımı açtım :D Yorumla aichaa +1 yıl Ah ahh 😏 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl ne oldu Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Koca ayağınıza geldi gelinliğin hazır lady 0 5 Yorumla aichaa +1 yıl Arabanın arkasına mı yazdırcan 🙄😂 Yorumla golddmannn92 +1 yıl evettt tüm alem görsün :D Yorumla aichaa +1 yıl Vay wq ne aşuukça 😂 Yorumla golddmannn92 +1 yıl Ferhat çıraklık yaptı yanımda ne diyosunn :D Yorumla aichaa +1 yıl Yorumla
tuffy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bimdeki kocadan ne hayır bekliyosun😂 0 3 Yorumla aichaa +1 yıl öyle deme ummadık taş baş yarar 🙄 Yorumla tuffy_ +1 yıl Orası öyle tabi. ama koca adayı olsam migros felan giderdim djdjsjsjsjs😂 Yorumla aichaa +1 yıl Öyle olunca noluo 🙄 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. bekleme hazırda ben varımya 0 11 Yorumla aichaa +1 yıl Sen kimsin aw Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl 😄😄 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl yenı kocan 😀 Yorumla aichaa +1 yıl Hıh Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl evet hadı Yorumla aichaa +1 yıl Off ne zaman düğün Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl ama çok sert ve uzun sürer Yorumla aichaa +1 yıl Kabul 💅 yüzük Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl önce büzük sonra yüzük canım😀🌹🌷🌷 Yorumla aichaa +1 yıl O neydi lan 😂 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl boş ver canım💋👅😃 Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Gelse teyzeler onu da alır fjjdksjx 0 1 Yorumla aichaa +1 yıl Puahah 😂 Yorumla
Bilgeibrahim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Ucuz yollu mu srıyorsun tavsiye etmem 😂 0 6 Yorumla aichaa +1 yıl Yoh laa 🙄 Yorumla Bilgeibrahim +1 yıl BİM de ucuz yollu sahte var 😂 Yorumla aichaa +1 yıl Pipisi yoktur felan 😂 Yorumla Bilgeibrahim +1 yıl Sana pipi mi lazım ,😂 Yorumla aichaa +1 yıl Ş-şey 👉🏻👈🏻 Yorumla Bilgeibrahim +1 yıl Ben ikna oldum lazımsa söyle ayarlarız 😂 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Kalitesiz olur o ya 😂 0 2 Yorumla aichaa +1 yıl Aktüel ürün knk sensin kalitesizz Yorumla deli_manyak37377 +1 yıl 🤔 senin böyle düşünmen umrumdami sanıyorsun acaba 🤔 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. o da gelse tam olacak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl gelsin direk alıcam 2 2 Yorumla aichaa +1 yıl He kıı aynı model olursa birde 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen topluca alırdık ne güzel olurdu Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yarın BİM deyim 19.990 TL 😄 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben kendimi bimde buldurmam adi orası 😄 0 0 Yorumla
Begümms Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl A101 i takip et oraya gelme ihtimali daha yüksek 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onun kocası çok yollu olmuş!! 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ay bizde bekliyoruz valla 😌💅 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Poşetsız koca 😜 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bimdekiler çakma oluyor , bimden alma 0 0 Yorumla
Marjin4l Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. A101'i takip et daha ucuza bulabilirsin :D 0 0 Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Kasiyerleri kes madem bu raddeye geldin😂 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. birkaç güne gelirama ucuz ürün almayın 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 101'e gelmiş qııı haberin yokmu 😅 0 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bime zombi gelcekmis sana ondan verelim 😂 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gelse gelse Abazalar gelir. 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tek çeşit mi istersin çok çeşit mi 0 0 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl allah canını alamsın kanka gece gece noldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
18 Haziran'da Kumral, Esmer, şarısın. 160 ve yıkarısı boy seçeniğiyle. 99.90 gibi bir ücretli ile. Bölgelere göre farklılık gösterilebilir.
Nie 18 Haziran 🤨
Kataloglarda boya ve çadır vb var o zamana size olur dediler. @aichaa hanım istemiş getiririz dediler
bime gelirse bi yerleri eksik olur baaak sonra deme bunun karakteri yok iade de almazlar maazallah
Fişim kayboldu 😁
Haftaya gelecekmiş sabah 8 de kapıda hazır bekle kapmasınlar🤣🤣🤣
Ben bu sabah bime gittim :D 7.30 da ordaydım 9 a kadar bekledim açılmasını Yemeklik takım sırası :D 1 ben erkektim orada :)
Bimdeki kocadan ne kadar hayır gelir sen önce onu düşün.
Sanki dışardakilerden geliyor 😒
Niye yağmuru yemişler ve küf mü tutmuşlar dışarıdakiler :D
He wq
Bende alicam aktüel ürün olarak gelecekmiş 25 mayısta
Ben direk eve sipariş istiyorum güzel taşısınlar çizmeden
Bimden aldığın kocadan hayır bekleme fişini atınca iade de almazlar
Gelmez... moğolistanda da ihtiyaç varmış... erkek bulmak zorlaştı... kuru soğan gibi değerlendi...
Haftaya Cuma geleceğim. Ama bir taneyim, sınırlı stok yani, ilk gelen kapar 🤭😅
Paket servisi mevcuttur kargoyu beklemeden gönderilir. Adres alayım :))
Kahkaha attım :D tam fiyatına çin malı olur elinde kalır demedi deme :D
CarrefourSA ya gelse neysede BİM’e gelen fakir olur ben istemem🙂
Ortalıkta ucuz koca çok var yoldan birini çevirip evlenmeye gidek mi de 🤣🤣🤣
Kadinlar magaza acilmadan bitirirler daha sen yine sap
Oraya gelen koca kalitesizdir arkadaşım tavsiye etmem😅😂🤩
Oluyo muydu ya öyle bende bı tane karı alayim ne zaman geliyo
Gelmez bekleme... Gelse de poşet kalitesinde, olur yırtılır hemen...
Bimde satılan kocadan ne hayır gelir 😂 ben kocan olayım?
O kadar delirmişsen şisme al kendine en azindan dili yokk.🤣
Ben sevgi istiyorum 😪
Sen onu sev o da seni sever ağzi yok dili yok oh be ne rahatt🤣
Bence Biraz zor bulursunn.
Bana da öyle geliyor 🤦♀️
Dmdmdmdmd
Bu hafta aktüel ürünlerde inş
KS den büyük hizmet. Bimden önce koca KS ye geldi😄üstelik sadece 19,99
Bime gelinceye kadar kızlarsoruyor'da bir sürü var :)
Ben haftaya geliyorum herkesi beklerim efendim😎😉
Vmbkbb 😃 bu cuma bimde
Sesli güldüm 😂 gerçekten iyi soru 👍🏻
Tuttu soruuuumm 😂🥳
Benimle evlenir misin 🥵😃😂
Düşünmem lazım 🙄💅
Peki 😃
Ne vaat ediyorsun 😂
İstediğin kadar ayak masajı ev işlerinde yardım, hamilelik 5 aya düşecek, ömür boyu kölelik yapcam. Daha ne istiyorsun (biraz cumhurbaşkanı adayı gibi oldu ama 😂😂
Hamilelik 5 ay anlamadım o ne demek 😂
9 ay hamile kalıp 9 ay sancı çekeceğine 5 ay kalıp 5 ay sancı çek işin mizahı o 😂😂💋
Çocuğum olur mu bilmiyorum
Mesaj atarmısın sohbet edelim
Kalsın
nasıl bir herif arıyorsun
Herifim beni sevmiyor
acaba neden sevmiyor
Bilmiyorum
Seven başka bir tane bul
Ben ona aşığım ama
Demek sevene değil düt değer veriyonuz
Boş ver
Sonu iyi değil ama.. grs