Empati kurarak yazıyorum; yani benim öyle etkilenebilmem için o kişi hakkında birşeyler bilmeliyim, en azından tanımam gerekir, görünüş tamam da herkes önce ona bakar, ama görünüşün altında nasıl bir kişilik yattığını bilmeden etkilenebilmem imkansız olur, çünkü benim için karanlık bir kişi gibi kalır..
Yolda gördüğüm biriyle iletişime geçmek istiyorsam zaten niyetim açıktır. O yüzden numara sosyal medya bunun bir farkı kalmıyor. Sadece çok istekli görünmemek için numarayı aldığım gibi aramam o kadar.
Niyetim açıktır dememden ne anladın ki? Ben ilgili olduğumu belli etmiş olacağım için niyetim açıktır dedim. Yolda tanışınca neden farklı bir niyet olsun
Git direkt konuş bana ne söyleyeceksin de hiçbir şey derse zaten uzaklaş sen bilerek gidiyorsun konuşmak için. Bu söylediğimi de baktın oda sana baktı olarak anla.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Sokakta karşı cinsten biriyle karşılıklı bir çekim oldu bir şekilde sonrasında görüşmek, iletişimde kalmak için ne yaparsınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiçbir şey yapmam, her karşıma çıkanla da muhatap olmam..
Etkilendin ama
Bir bakıştan etkilenecek kadar birisi değilim..
Bakışmadın çarpıştınız ya da farklı bişey oldu yani empati kurup ona göre cevap vermenizi istiyorum bu soru için
Empati kurarak yazıyorum; yani benim öyle etkilenebilmem için o kişi hakkında birşeyler bilmeliyim, en azından tanımam gerekir, görünüş tamam da herkes önce ona bakar, ama görünüşün altında nasıl bir kişilik yattığını bilmeden etkilenebilmem imkansız olur, çünkü benim için karanlık bir kişi gibi kalır..
Anladım teşekkürler.
Numarayla iletiisme gecip sonrasında iyi bir seks
O zaman her kızın numarasıni alayım bakışma beğenme illa olur ama yolda sevgili yapmak saçma
Etkilendiysen neresi saçma
Kibarca Instagram istediğin olmustu
Teşekkür ederim
Telefon daha iyi olmazmi
Siz bakisiyomusunuz knk
Hayır kimse yok olursa napmalıyım genel bir fikir almak istedim😅
tel numarası
İlk tanışma için erken olmaz mı
Yolda gördüğüm biriyle iletişime geçmek istiyorsam zaten niyetim açıktır. O yüzden numara sosyal medya bunun bir farkı kalmıyor. Sadece çok istekli görünmemek için numarayı aldığım gibi aramam o kadar.
Yolda görünce Niyet illa kötü mü oluyor erkekler için
Niyetim açıktır dememden ne anladın ki? Ben ilgili olduğumu belli etmiş olacağım için niyetim açıktır dedim. Yolda tanışınca neden farklı bir niyet olsun
A özür dilerim. Pardon anladım şimdi teşekkürler.
Güncellemeye ithafen; O zaman eyvallah deyip yolumuza bakıcaz 2 dk bakıştık diye kafaya takacak halim yok
Harika teşekkür ederim.
Gidip tanışırız
Nasıl o aşamaya geçersiniz ne dersiniz? Nasıl bir cevap vermesini beklediniz? Olumsuz olursa tepkiniz ne olur mesela😆
Olumsuz tepki almadım hiç
Merak ettiğim soruları yanıtlarsanız sevinirim
Yazacaktım da gizlisin
Zaten burdan soruyorum yanıtlayabilirsiniz
Görüyorum tanışabilir miyiz diyorum kısaca
Teşekkürler
Gidip konuşurum.
Detay istiyorum aslında soruya yazmayı unuttum nasıl bir iletişim kurarsınız nasıl bir tepki beklersiniz
Lan gider konuşurum işte detayımı var bunun ben biliyorum.
Nickinin hakkını inan hiç vermiyorsun anlayış sıfır 😅
Kişiden kişiye de değişiyor o nick belki o yüzdendir 😉
Kibarca bir soru sordum o anlayışı hakettiğimi düşünüyorum.
Git direkt konuş bana ne söyleyeceksin de hiçbir şey derse zaten uzaklaş sen bilerek gidiyorsun konuşmak için. Bu söylediğimi de baktın oda sana baktı olarak anla.
Çok teşekkürler.
Hadi bakalım.
2 günde bir şu yere gel saat bilmem kaç ta beni bekle bende gelirim diyerekten. İyi geceler...
😆👏👏Teşekkür ederim 👍
Çok kibarsin
Siz de öyle teşekkürler☺️
Ben pek değilim ama neyse 😄
Anlayış beklediğim yorumdan sonra oldukça kibardınız eheh😂
Bence şansını zorlama 😉😄
Ok😂
🖕🤣🤣
Ayıp ama ya
🤣🤣🤣🤣🤣 ne
😔😔
Noldu lan