Bence erken bir yaş ama kişiye göre değişir knk eğer zenginim param çok kafam rahat hiç bir şeyi takmıyorum erken yaşta risk almak istiyorum dersen evet evlenebilirsin :D ama hayatını yaşa derim ya da kim erken evliliği düşünüyorsa işte
Ha anladım, ben ilk hani gençsin kızlarla takılma anlamında felan sandım. Sorumluluk konusunda şöyle, zaten tek başına olmuyorsun. Ve evlilik sorumluluğunu evlenmeden tecrübe edemezsin. İster şimdi olsun ister 30 yaşında. Yaşayarak sorumluluk alacaksın. Tabi bana sorarsan 22 yaşında evlenmek istemem, 26-27 felan. Hayatı iyice yaşayayım da içimde ukte kalmasın diyorum
Mesela hayatım boyunca kimseyle uyumadım hep tek uyudum karşıt cinsle birisiyle aynı yatakta uyumak sonra aynı yatakta uyanmak bana çok garip geliyor ne biliyim güzel bir şey aslında: )
Yok ya 😂 sadece garip his geliyor ne biliyim sanki yürütemem gibi: ) sanki bunu yürütücek kadar büyümemişim gibi halbuki herşeyim tam aynı zamanda reşit ve yetişkinim.
Valla haklı olabilirsin de olgunluk yaşınmışlıkla alakalı öyle zamanlar oldu ki kaç yaşına gelmiş insanların derdini dinledim bence biraz yetişme tarzı: )