Erkler der susarım!🙌🏻

Erkekler
Kadınlar
Her iki tarafta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erkekler ne yazık ki psikolojik olarak çok baskı yapılıyor özellikle bu konuda kadınların gerçekten büyük bir sıkıntı yaşadığını çok net bir şekilde şahit oldum.
Cevap
31Cevap
Kadınlar özellikle herseyi yalnis anlamaya klonlasmis gibiler 🤣
Yengeç erkeğinin üstüne tanımam. Manipülasyoncu pez*venk
Enişte kızdırmış 😂
Tamam. Dmemrmemdnrke
Sen susarsan bizde su veririz. Her şeye zırlayan taraf kimse. Manipülasyonu o yapıyordur.
Gördüğüm kadarıyla kadınlar.
Çünkü konu "A', kadın birden "B", "C", vs geçtim direk "Z"den bahsediyor.
Eee konu "A"ydı...
Çünkü işine gelmiyor.
Ben Kadının yaptığı manipülasyonun üzerine tanımam Ama her kadın yapmasın her kadın yapamaz o Manipüle etme işi çok ciddi bir karakter falan istiyor öyle kolay bir iş değil yani
Kadın yaradılışı gereği fiziksel olarak erkektten güçsüzdür bu güç farkını erkeği manipüle ederek kapatır geç yazdın aldatıyosun geç cevap verdin yalan söylüyorsun bla bla
Her iki taraf diyorum fakat erkekler ilişkinin başlarında belli etmeden bazı şeyleri kadınlara işliyorlar. Duymak istedikleri cevapları vererek yönlendirmeye çalışıyorlar.
Bu zamana kadar ilişkilerimde manipülasyona uğrayan taraf hep ben olduğum için ben de erk*kler diyorum.
Erkek veya Kadın diyemeyeceğim, her iki taraftan da maniple edenler oluyor. Sanki Kadınlar biraz fazla sinirli oluyor
İki tarafta da öyle örnekler var ki al tez yaz üzerine, nicelik olarak ise erkeklerin daha çok yaptığını düşünüyorum.
Kişiye göre değişir. Artık kadınlar erkeklere, erkekler de kadinalara yapıyor. Bu yüzden birini demek yanlış olur
İkisi de yapar hangisi daha tecrübeliyse bu konuda o kazanır.
İki taraf ta yapıyor ama erkekler daha fazla yapıyorlar sanki
Ne kadinlar ne erkekler küçük boylu Insanlar tehlikelidir bak bu atasözü unutmayin
Saçma sapan şeylere bile takılıp bunu kullanan taraf yapar. Erkeği , kadını yok.
kaıdna sus dersen bir yerden sonra susar erkekte susar ama ne zamnı ne de yerini bilir.
Kadınlar daha fazla manipülasyona baş vuruyor bence.
Bence bu cinsiyete bağlı değil oran olarak belirtmek ya da belirlemek imkansız bence...
Garilar çok tehlikeli varlıklar bak. Kesin bilgi yayalım lütfen 🤪
kız olarak söylemek zorudnayım ki her iki tarfat yapıyor ama baskın taraf genelde ortak oluyor.
Kadınlar fazla duygularını işe katınca elbette manipülasyonlar olur
Kadin nankör hep ister ver ver bir bahane bulursunuz beyin eksik.
Kimin karakteri manipüle etmeye müsaitse o taraf, ben değilim.
Kadinlar tabii ki de. Kadinlar dogalari geregi manipulasyoncudur. Erkekler manipule edemez, etmelerine de gerek yoktur çünkü erkekte fiziksel guc kadında ise zihinsel guc vardir. Kadinlar manipule ederler genelde.
öküzler yapar bide erkekler ha fark yoktu ki pardon yaaa.
kadınla erkek gerçetken çok arklı oluyor erkek tribi atmaz ama bir sinirlernirse cidden deli oluyorlar ama kadın daha bir kötü cinnet geçiren bile var.
erkek bazen susar ama bir konuştumu yedi düvele sığmaz kadın bir sussa eyvah eyvah o içindeki bir çıkarsa bırak 7 düveli sonsuz düvele denk getrir.
Erkekler çok gaslighting uyguluyor…
#erkeklerkapatılsın
bence her iki tarafta yapar bunu :)
Erkekler yapmak için çok zorluyor. Yutturabildiklerine yapıyorlar gözlemlediğim kadarıyla.
kadınlar erkekleri erkekler kadınları sürekli böyledir bu ha var bazı erkek ve kadınlar sakin kalaibliyor.
Kesinlikle erkekler. Ve bunu o kadar profesyonel bir şekilde yapıyorlar ki kendileri bile farkında olmuyor
bazen lan susss diyesim geliyor ama kıyamıyorum ama çok güzel kıyıyor asker sevgilin varsa çekersin derdini.
Erkekler yapıyor özellikle flört aşamasındaysanız ters düşmemek için çok iyi konu geçiştirme taktikleri var
Erkekler. Anlamaz modunda olup manipüle etmesini çok iyi biliyorlar.
Kesinlikle erkekler , manipülasyonda 1 numaralar
ben öyleyim kim nederse desin ama öyleyim napim ama haklı olmasam susarım ama haklıyım yani.
erkekler tabikide ya bir sus desem per per per konuşuyor bir vurucam ağzına
odunsu öküzlükleriyle bir numaralı piskolojik deliler cidden öyle şeyleri kurmak.
odunların tabi kimin olacak gerçekten odun yerine alınacak tek varlık ya.
aslında çoğunluk kadında ya cidden bazen böyle gözleri kararıyorcasına baskı yapıyorlar.
öküz olman kuzum der gibiyim ama yok yani odun öküz nederseniz diyin değişmiyor cidden.
Erkekler mi kadınlar mı bilmem ama balık ve yengeç burcu olanlar diyebilirim
Her iki taraf..
erkekler manipülatör net
İki tarafta yapıyor bunu
Yüzde bin beş yüz erkekler.
Sigma erkeğiyim ben yaparım
Net erkekler ama şeytan gibi olan kızlarda var
Her iki taraf
Kadınlar bu konuda başarılı.
Her iki taraf da yapıyor kimse masum değil yani
Kadınlar işini biliyor ya
Hangi taraf daha arsızsa o yapıyor