Güncellemeler
+1 yıl
10 bin lira alan yakisikli fit erkek mi, 50 bin lira alan cirkin erkek mi
Güncellemeler
+1 yıl
AZxcccv
Güncellemeler
+1 yıl
Azcvhhu
Güncellemeler
+1 yıl
Zxxcccv
Fakir yakisikli fit diyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Zenginler kendi dengi birini alıyor bunu sakın unutma hem yarın ne olacağımız belli değil bu gün zenginse yarında aynı kalacagi ne belli bence kişiliği en düzgün olanı seç derim
Cirkin zayif erkekle olur musun?
Fakir erkeklerle konuşamam kendi sosyal hayatımın dışında. No.
Cirkin erkekle olur musun?
Eğer üstün bir zekaya ve çok nadir bir mesleğe sahipse bana karizmatik görünüyor zaten direkt kapılabilirim çok yakışıklı olmasının önemi olmaz.
Ama dediğim gibi fakir olanla ben kendi şartlarımın altında yaşamayı geçiyorum hal hareket ve tavır olarak bile ayrı dünyaların insanı oluyoruz. Olamam istediği kadar yakışıklı olsun istemem.
Zengin değil de görmüş biri olduğu için onu seçerdim. Züppe ve canım diğeri daha iyi
Fakir dedigim 10 bin lira aliyor ama yakisikli fit. Digeri 50 bin aliyor. Hangisini secersin
Neyle kazanıyor parasını ama işte babası 50k harçlık mı veriyor başarılı bi mühendis mi yani, kendi hakkıyla kazanıyorsa zengin tipsizi tercih ederim
Yuh nasil yaa 10 bin alan yakisikli fiti secmiyosun. Cirkinle cnsellikten zevk alirmisin?
Orta halli yakışıklı
Hayir birini secicen. Fakir 10 bin lira maas alan yakisikli fit biri ile olur musun?
Yakışıklı olsun
Cirkin erkekle yatmak istemezsin yani dimi? Zevk almazsin hem yalan mi😂
Yaw tövbe tövbe ne diyorsun
Oyle ama, kimse cirkin zayif bir erkekle opusmek istemez yalan mi?
Eh doğrusun
Zengin ve yakışıklı
Olmaz. 10 bin lira maas alan yakisikki fit erkek mi, 50 bin lira maas alan cirkin erkek mi secersin?
Off bu çok kafa kurcalıyor ama yaa 😂
10 bin maaş ama yakışıklı olsun😂
Sipariş verir gibi oldu bu da
Ben yakisikli derim. Dusunsene cirkin erkekle yatmak, cnsellik zevk verir mi sana?
Doğru ya yakışıklı gözümü gönlümü açar çirkinle yan yana bile duramam
Haklisin, bide opusmek eziyet gibi olmaz mi mesela cirkin zayif erkekle?
Kesinlikle
Cirkin erkeklerin isi cok zor gercekten kadin hasreti cekiyor cogu cunku
Zengin cirkin
Cirkin erkekle nasil yatican? Keyif alabilcen mi?
Estetik yaptirir para cok nasil olsa
Cocugun cirkin olursa? Fakir dedigim erkek 10 bin aliyor ama
10 bin cok az
Yuhh para bu kadar mi onemli, coxugun cirkin olabilir ama cirkinle yattigin icin
Aç acına aşk olmaz
Cirkin erkekle mi yatacan yani? Fakir dediysem 10 bin lira maasi var ama yakisikli
Hangisini seciyon?
İkisini de seçmiyorum
Neden? Yakisikli fit olmasi önemli degil mi
Önemli de fakirler kompleksli olur uğraşamazsın
Kompleksli degilse yakisikli fit olani secersin ozaman
Galiba
Cirkin erkekle cnsellikten keyif alamazsinki yalan mi? Kim ister cirkin erkekle yatmak
Evet. Bu çok önemli bir gerçek
Oyle yani, cnsel olarak kadinlar yakisikli fit erkeleri ister arzular bu bilimsel bir gercekmis hem.