+1 yılSağlıklı bir ilişki değil. Gayet basit bir konu için bile böyle davranıyorsa bu insanın karakteri olmuştur artık. Siz bir bireysiniz ve çok değerlisiniz. Kimsenin bu yaşına kadar kendini yetiştiremeyişine, kibrine, küstahlığına ve anlayışsızlığına tahammül etmek zorunda değilsiniz. Kısacık dünya, birinin hakaretlerine katlanmak için evlenilmez. "Bunlar evliliğin tuzu biberidir" palavralarına inanmayın. O tuzu biberi denilen şey bu dille olmuyor. Tartışmak başkadır aşağılamak başka. Çocuk konusuna gelirsek kadınların çoğu en büyük hatayı tam olarak bu noktada yapıyor. Boşanmayayım çocuğumun psikolojisi etkilenmesin diyorlar. Asıl boşanmadıkları için çocuklarının psikolojisi çok büyük etkileniyor farkında değiller. Annesinin babası tarafından sürekli aşağılandığı bir evde büyüyen ve annesinin o an kızsa bile yine de bu aşağılanmaları sanki babasının hakkıymış gibi sineye çektiğini gören çocuk, ileride büyüdüğünde kendisi de böyle bir rol edinir. Karakterini bu yönde oluşturur. Ve bu durum, buna dair ufacık bir hatıra bile ileride hayattaki tavrında neleri neleri değiştirir de inanamazsınız. Kendisi böyle bir olay yaşadığında sesini çıkarmaz. Yahut sineye çeker. Doğru olanın bu olduğunu düşünür. Büyüdüğünde özellikle özel hayatında ailevi yaşamına göre seçimler yapar. Örneğin eğer babası annesini aşağılayan bir kız çocuğuysa o çocuk büyüdüğünde ister istemez böyle agresif adamlara ilgi duymaya başlar. Babasını rol model seçtiği için yapar bunu. O tip adamları kendisine yakın görür. Bu tavırlardan beslenmeye başlar. Bir bakmışsınız çocuğunuzun hayatında hep onun değerini asla bilmeyen insanlar var ve çocuğunuz bu insanlara değer veriyor, durumun farkında bile değil aksine o insanlardan medet umuyor, yalnızlıktan kaçıp onlara sığınıyor. Hatta anne ve babasına olan bakışı bile bu yönde değişir. Hiçbir kadın kendisini aile içinde ezdirmemelidir. Zaten insan olan hiçbir erkek de kendi otoritesini ve egosunu tatmin etmek için kadını ezme yolundan gitmez. Siz sineye çektikçe o çocuk bunu görerek büyüyecek. Siz gururlu, güçlü bir kadın ve bir anne olarak kendinize böyle davranılmasına izin vermemelisiniz. Gururuna ve kendine değer veren, kendini seven bir kadın olmalısınız ki çocuğunuz da bunu görsün. O da büyüyünce kendini seven, kendine değer veren, çabalayan ama gerektiğinde de rest çekmeyi bilen bir birey olsun. Arkasında güçlü bir annesinin olduğunu bilsin. Bu çok önemli bir nokta. Eğer anne kendisine değer vermiyorsa çocuk da özgüvensiz bir çocuk olarak yetişmeye müsait olur.
Hep kadınlara denir "çocuğunu düşün, boşanma." Bu çocuk sadece kadının çocuğu mu? Adamın da çocuğu değil mi? Adam da çocuğunu düşünsün ve adam gibi davransın o zaman. Çocuğun psikolojisini asıl bozan adam ama kadına "alttan al, boşanma" deniyor. 3 yaşında bir bebekle mi evlisiniz yoksa bir yetişkinle mi? Neden alttan alasınız, burada alttan alınacak bir şey mi yaptınız? "Çocuğun için boşanma" lafı yalnızlıktan korkan ve yanımda bana berbat da davransa, sadece yemeğini temizliğini yapıp hiçbir şey paylaşmayacak da olsam, beni insan yerine koymasa da, hiç mutlu olmasam da her şeye rağmen yanımda bir adam olsun diyen kadınların lafıdır, onları da yargılamak istemem çünkü ne yaşadıklarını bilemem ama bana göre yüzeysel olarak söylüyorum ki çok yanlış bir tutumdur. İsterseniz bir çocuk psikoloğuyla da görüşüp nasıl bir yol izleyeceğinize dair fikrini alın. Zaten hiçbir işinin ehli psikolog, "aman boşanmayın, çocuğunuzu o evde büyütün. bol bol annesinin aşağılandığını görerek psikolojisi bozulmaz ama eğer boşanırsanız işte o zaman bozulur." diyecek kadar akıl tutulması yaşamaz. Eğer çocuğum için boşanmayayım derseniz asıl o zaman çocuk yetiştirme konusunda büyük bir hata yapmış olursunuz, kendinize edeceğiniz yazıktan bahsetmiyorum bile. Boşanma kararınıza katılıyorum.
31 Yorumla- +1 yıl
Ve boşanma sürecinizden sonra çocuğunuza anne baba eksikliğini hissettirmeyin. Büyürken babasıyla da sizinle de sık sık görüşsün, mahrum kalmasın. Ve en önemlilerinden biri üçünüz vakit geçirmeye özen gösterin. Büyüme sürecinde ileriki yıllarda ve büyürken beraber sinemaya gidin, parka götürün ve bu anlarda onun yanında tartışmayın. İkinizin birbirinize hissettiğiniz öfkeyi bilmesin mesela. "Senin baban şöyleydi" "senin annen şöyleydi" "şeytan görsün yüzünü" gibi cümleler asla kurmayın. Çocuğu annesi ve babası arasında bir seçim yapmaya zorlarsınız. Psikolojisini asıl bozan şeylerden biri de bu olur. Birbirinize olan tutumunuzu çocuğunuzun yanında belli etmeyin. Ama annenin de babanın da buna dikkat etmesi gerekiyor. "Annen ve baban olarak birbirimize değer veriyoruz ama bazı konularda anlaşamayıp ayrılarak ayrı evlerde yaşamaya karar verdik, bu yetişkinler için gayet olağan bir durum ama tabii ki biz hala senin annen ve babanız üçümüz birlikte zaman geçireceğimiz anlar da olmaya devam edecek. İkimiz de seni çok seviyoruz." çocuk durumu bu açıklamayla bilmeli. Eksik hissetmesin kendini. Tavsiyem bu dönemde bir çocuk psikoloğundan da yardım alın, size daha doğru yardımcı olacaktır.
En İyi Cevaplar
Sürekli aynı ise boşanmak mantıklı olan. Yaşayacak bir hayatınız var...
Böyle bir insanla onu da heba etmeyin. Defalarca şans vermişsiniz demek ki buna güvenerek kendini asla düzeltmeye çalışmıyor. Evet, evlilik basit bir olay değil en küçük olayda boşanmak akla gelmemeli ancak saygı yoksa tahammül zor olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
00 Yorumla
Erkeklerin çoğu böyle yapıyor, gerek eş olsun sevgili olsun hepsi aynı. İnsan gibi konuşmayı nezaketi bilmiyorlar. Hepsini bir mağaraya kapatmak lazım.
11 Yorumla
Eşiniz ile ilgili bir şey söylemek gerekirse ilgi ve şefkat yoksunluğu var... Kendisi hep mi böyle bilmiyorum ama terapist eşliğinde bir psikolog görüşün..
Siz konuşurken ihtiyacın var değil benim de ihtiyacım var diyin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBu durumu anlatmanız üzücü ve zorlu bir süreçten geçtiğinizi göstermektedir. Bir ilişkide anlayış, sevgi ve saygı önemli unsurlardır. Eğer eşiniz size sürekli olarak eziyet ediyor, küçümseyici davranıyor ve sizin duygularınızı göz ardı ediyorsa, bu sağlıklı bir ilişki için uygun değildir. Eğer bu tür davranışlar sürekli tekrar ediyorsa ve eşinizin size karşı saygısı ve sevgisi eksikse, ilişkinizi gözden geçirmeniz ve kendi iyiliğinizi önemsemek doğru bir adım olabilir. Kendinizi ezdirmemeniz, haklarınızı ve duygusal ihtiyaçlarınızı önemsemek önemlidir.
30 Yorumla Bu konusmaya bakınca tekrar barissaniz dahi o iliski eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum, ayrıca bir iliskide öncelikle saygı olmalı saygının olmadığı yerde sevgi bir şeyleri kurtaramaz , boşanacagim dediğinde arıyor durmadan demişsin demeden önce neredeydi. Şimdi barissan ertesu gün daha da pişman olursun seni seven biri sen istemeden kendini değiştirir ama iki güne eskisi gibi oluyorsa o iliskiden olmaz hayatım kendini hiç yorma ve ayrıl derim elbette ki bizim dediklerimiz sadece bir görüş karar sana kalıyor bunu unutma
10 YorumlaGerçekten kötü anlamda seni etkilemek istemem ama böyle bir ilişkiden Hayır geleceğimi düşünmüyorum. Saygı yoksa zaten evlilik ve ilişki bitmiştir sizin için. Yani yerinde olsaydım derhal bir saniye bile durmayıp boşama davası açardım Çünkü böyle bir şeyin tahammülü olamaz yani. Hele ki bir çocuklu evlilikte bu işin sonu Daha kötüye gider. Sana tavsiyem Eğer bunun dönüşü varsa bir şekilde anlayıp konuşabilirsiniz ammavelakin bunun dönüşü yoksa yol yakınken ayrıl derim. Senin de yazdığın gibi kesinlikle kendini kimseye ezdiememen gerek yoksa karşındaki taraf kim olursa olsun hiçbir şekilde sana kimsenin böyle demeye hakkı yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinize karşı saygınızı yitirmissiniz. İlişkide kırmızı çizgidir bu, bence birbirinizi seviyorsanız özür dileyip bir daha aynı şekilde davranmamayi öğrenebilirsiniz. Psikolojik yardım da alabilirsiniz bu konuda. Ama içine siner mi bundan sonra bilmiyorum.. ben devam edemezdim, ben iliskimin bu hale gelmesine de müsaade etmezdim..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılBir birinizi görmüyorsunuz karşındaki saygısızca davvrandiginda sende aynı şekilde kusuyosun bunun karşılıklı sonu yok bir taraf cevap vermeyip dinlese belki düzeltebilir evlilik sabır işidir herkezde var bu tarz durumlar ama durmasi gereken yerler bilinmeli cirkinlesikmemeli çünkü ayrılınca toz pembe hayat bizi beklemiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHemen bosanmalisin.. cok eziyet altindasin.. buna ne hakkı var.. sen daha iyilerine layıksın.. prenses gibi hissettircekk ne çok adammvar.. ikinciye kesinlikle dhaa makul daha akıllı birini bulursun... katlanmak zorunda mısın sen canım?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılYa bu kocan ne istiyor anlamadım? Beyin demiş anlayamazsın demiş yani nedir istediği ne diyor da sen anlamamışsın belirgin net bir talebi varda sen mi anlamadın yoksa ortaya rastgele konuşuyor mu?
10 Yorumla
+1 yılçok kırıcı ve empatiden yoksun... dışardan birisi bunda ne var küfür etmemiş diyebılırde bazı sozler vardır kufurden beter.. muhabbetın oncesıne dahı bakmama gerek yok. Bu kadar saygısız bırıne hayatımda yer yok.. senınde olmamalı..
10 Yorumlaeğer ortada çocuk varsa deneyin konusun çift terapisine gidin benim annem ve babam ayrı boşanmalar da olan çocuğa oluyor ne anneye ne babaya bir şey olmuyor lütfen evliliği yurutebilecekseniz çocuk yapın
00 YorumlaBöyle bir durumda çocuk düşünülmeli misal bende bu durumu yaşadım bir çocuk olarak ve psikoloji durumu çok kötü olabiliyor sırf kendi mutluluğunuz için yapılmamalı ama eğer ki bu durum düzelmiyor ise anlaşmalı ve çocuğun babasıyla konuşabilecek bir şekilde olma durumu olursa olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmiyor ki 2 yıldır evlendigimiz günden beri bana karşı böyle çocuğum böyle bir evin içinde büyümesin istiyorum artık çünkü gerçekten ben kafayı yiyeceğim artık
Soran+1 yılDaha 1 yaşında çok küçük zaten bebeğim
Gerçekten cok üzüldüm işitmeye maruz bırakıldığın cümleler için narsist bi eşin var sanırım, ceviz kabugunu doldurmicak bi sebep yüzünden böyle buyuk tepkiler vermesi de cok abartı insan hali unutabilirsin bi baba olarak kıyafete bukadar laf söylemek ne bilim Allah akıl fikir versin
00 Yorumla
+1 yılErkekler bizi aşağılasın hor görsün diye evlenmiyoruz elbette. Böyle şeyler sıklıkla oluyorsa ve gurur kırıyorsa insanların birbirini üzmesinin bir anlamı yok boşanma en doğrusudur.
10 YorumlaEşinin karakterine uygun telkin be davranışlarla zaman içerisinde değişim gösterecektir anladığım kadarıyla evliliğiniz daha oturmamış ne kadardır evlisiniz bilmiyorum ama olabilir böyle şeyler her evlilikte bir dönem. Bizim 8. Sene ama 3 ya da 4. Yılımızda biz de boşanma kararı almıştık. Çocuğumuz olduğu için boşanmaktan vazgeçtik. Şimdi çok şükür mutluyuz ikinci çocuğumuz oldu. İnşallah sizin de öyle olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ne yaparsınız yapın ama birinize saygınızı kaybetmeyin.
Üzücü bir durum. İnşallah düzelirsiniz.
Yuva yıkmak çok acıdır. Zira çocuğunuz da var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar ne böyle 😱 tek kelimeyle rezalet🥺 tc erkeğine doğuştan medeniyet yüklenmiyor maalesef, zamanla kazanıldığı için herkes nasibini alamıyor haliyle sonuç şekildeki gibi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle her anlaşmazlıkta boşanılmaz, çocuk oyuncağı mı evlilik. Evlilikte olur kavga önemli olan herşeye rağmen birlikte ömür geçirmek 💖
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır evlendigimiz den beri böyle ama bana karşı nereye kadar çekeceğim
- +1 yıl
Konuşun anlaşmaya çalışın, olmuyosa aynı evde yaşayın ama birbirinizi görmeyin gece beraber yatın, yuva zor kurulur kolay yıkılır
- +1 yıl
Boşanıcaz dedikten sonra ısrarla arıyosa kaybetmekten korkuyordum, şartlarını söyle barış
- +1 yıl
Konuşulabilir ama eşi rahatsızsa kocasıyla konuşup böyle yapmamasını söylemeli, boşanma en son çare olmalı günümüzde hep akıllarında boşanma var
Soran+1 yıl@KaplanBeyyy10 oturup konuşmadığımı nereden biliyorsunuz ki sayısız kere konuşmayı denedim ama hiç dilemedi bile sus konuşma seni babanın evine gönderirim gibi gibi şeyler söyledi sadece oturup insan gibi konuşmak yerine...
- +1 yıl
Anlıyorum hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Sana değer vermeyene yol ver gitsin sonra çok pişman olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu ne ya bunu normal arkadaş biribirine zor söyler nasıl evlilik bu
111 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ama nasıl evlilik bu ben bu sözleri hak edecek ne yaptım ki
- +1 yıl
valal bilmiyorum aranızdaki genel ilişkiyi ama yani ben arkadşaıam bile böyle şeyler yazmam heleki bi kadına kapasite yok falan tarzı yanlış ve çirkin
- +1 yıl
boşanmamayı düşünme bile boşa vakit kaybedersin bu adamdan bi yol olmaz
Soran+1 yılBu soruyu sordum çünkü öyle bi dil yapıyor ki ya acaba sorun hep bende mi diyorum
- +1 yıl
burada çok yazamıyorum da başka birini bul dediğinde tamam diyen bi adam zaten seni kafada bitirmiş
Soran+1 yılO zaman neden 2 saat sonra hiç bir şey olmamış gibi arayıp canım cicim diyor anlamıyorum ya hep böyle
- +1 yıl
pskolojisi yok onun bence akşamda bişey yok gibi yatağa almak ister gör bak:)
Soran+1 yılFarklı şehirlerdeyiz
- +1 yıl
mesaj atsana sen bi ya :) kafam karıştı:)
- +1 yıl
Abla babamdan biliyorum bunlar değişmez sal gitsin. Başı sıkışınca seni seviyorumlar ağlamalar zirlamalar ama sonra yine eski tas eski hamam. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. :/
- +1 yıl
@goldenwren haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayyy ben ne okudum az önce mesajla kavga edilmez tartışılmaz gereksiz sinir bozucu bir durum ve delil.
00 Yorumla
+1 yılBen yanlış mı görüyorum kapıya gelmek aramak yerine mesajla tartışan erkek mi var orada oha leş
00 Yorumla
+1 yılAllahım adamın üstüne doğru kusucam galiba..
Zaten saygı bitmiş.. bir dakika bile bekleme boşan çocuğunu da al güzel bir hayat yaşayın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnladım seni.
Aşağıladığına ilişkin bu mesaj çıktılarını delil göster. Boşanma sebebi...
00 Yorumla Durduğun kabahat sen bu öküzle niye evlensin hakketmiyor bile seni özürde dilemesin isteyerek ve bilerek yaptı neyin özürü
00 YorumlaKalbim kırıldı... eğer anlaşamıyorsanız ne yazık ki bazen ayrılmak daha sağlıklı oluyor. Keşke birbirinizi tekrar sevseniz :c
00 YorumlaBoşa gitsin ömür mü geçer bununla ya bir de böyle tipler her haltı yiyip yiyip kuru özürle kandırmaya çalışır yok öyle bir dünya
00 YorumlaBence sorun sadece karşı tarafda değil. Sizde de var. Lütfen kendi yanlışlarınıza da bir bakın. Her iki taraf sorunlu
00 Yorumla
+1 yılAdamı artık ne kadar bıktırdıysan kadınların dediklerine inanıp güvenmek çok zor hep kendilerini olmadıkları gibi masum şirin gösterme çabaları oluyor
00 Yorumla
+1 yılkusura bakma ama , bu yazı aynı kişi tarafından yazılmışsa benziyor, çünkü cümlede özne, yüklem, nesne uyumsuzluğu iki yazıdada aynı
00 Yorumla
+1 yılOrtada çocuk varken, terapiste gitmek en mantıklısı. Ki zaten artık üslup konusunda senin de ondan farkın kalmamaya başlamış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz ilişkilerin sonu hep aynı maalesef, değişir diye umut etme değişmez zaten. Zararın neresinden dönülse kâr
00 Yorumla Hayırlı olsun umarım yeni hayatında mutlu olursun evlilik çok zor insanları bazen anlayamıyorsun zamanla belli ediyorlar kendilerini 😥
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Bu ne be? Seven değer veren insan demez bunları. Ergen gibi davranmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi 37 yaşında oysa ki ben 23 ...
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de olayın başı ne ne olmuş anlamadım. Her küçük olayda bolanma lafı ağza alınmaz çocuk gibi.
07 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu eşime bulunduğun şehirde bir magazada alışveriş yap demiştim çocuğu için 5 gün sonra keşke trendyoldan atsaydım sen alırdın dedim bu yani ondan sonra bunları yazmaya başladı en ufak bir şeyde kırıyor paramparça ediyor kalbimi bir çok kez uyarmama rağmen 2 yıldır her zaman en ufak şeyde bu üslupla konuşuyor
- +1 yıl
Anladım direkt aşağılayarak konuşmuş evet çok kırıcı ama sen de hemen boşanma lafına girmişsin. Sürekli her tartışmada boşanma lafına girmek ve sonrasında boşanmadan oturmak hoş olmaz. Gerçekten boşanacaksan bu lafları söyle bence.
Soran+1 yılEvet artık gerçekten sabrım kalmadı keşke haftada bir tartışsaydık da o zaman söyleydi bu lafları ona bile razıydım ama hergün mutlaka bir şey bulup bu şekilde benimle böyle konuşuyor bıktım artık
- +1 yıl
Sen de onu aşağıla o halde önce sen aşağıla. Zaten gerçekten de aşağılıklar erkekler bilakis senin aşağılaman lazım önce. Seni arıyormuş mesela arkamdan köpek yavrusu gibi gezinme yazabilirsin. Üstelik erkekler aşağılandıkça daha çok bağlanırlar. Ayağının altında iyice ez.
Soran+1 yılTam da onları yazmak istiyorum ama haklıyken de haksız duruma düşmek istemiyorum çünkü konuşunca sende bana şu şu hakaretleri ettin diyip haklı çıkarıyor kendini
- +1 yıl
Hakaret değil söylediklerim gerçek dersin sen de:)
- +1 yıl
Öyle bir aşağılayacaksın ki bu it sürüsünü sanki hakaret etmiyormuş gibi alttan alta aşağıla. Seviyesini bilsin.
+1 yılEgoist aklınca seni eziyor demek kinsenn ondann üstünsün yediremiyor. Sen ayrilsan senin pesinden koşar bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Hocam çocuk var ortada. Hemen bu fikre kapılmayın ya.
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır evlendiğimiz den beri böyle ama bana karşı
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasil buluyorsunuz bu modelleri yaa evlenirken gozunuz kapali mi evleniyorsunuz, onceden hic mi fark etmediniz gormediniz. Niye evleniyorsunuz ki boyleleriyle…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygı bitti ise her şey bitmiştir sanki nefret etiği biriyle konuşuyor hemen ayrıl
Bu şekilde konuşma nefret ettiği sevemediği böyle kayda almadığı kişi sohpeti bu00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayış yok.. hakkınızda hayırlısı.. ama bu şekilde saygısızca sürüyorsa ilişkiniz ebeveyin olarak evladınızı düşünüp doğru kararın ayrılık olduğunu anlarsınız. böyle bi ortamda cocuk yetişmemeli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Sevilmemişim saygı görmemiş narsistin teki tez bir zamanda inşallah kurtulursun o kişiden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılben hep bu sebepten dolayı kadın çalışmalı ekonomik özgürlüğü olmalı diyorum
00 Yorumla Ikinizde bir terapiye mi gitseniz acaba çünkü ikinizde üslûbu yanlış.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuna katlanmak zorunda değilsin, boşa gitsin donuna kadar da al, bu ne çocukça davranışlar? Benim okurken psikolojim bozuldu sen nasıl katlanıyorsun boşa kızım
00 Yorumlasiz nasil evlisiniz ya yazisarak kavga mi edilir ergenler gibiisniz ikiniz de
00 Yorumla
+1 yılKorkunç bir varlıkla evlisin.
Boşa kurtul şundan.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen anlıyorum ve kesınlıkle sana böyle konusmaya hakkı yok çok yıpranırsın söyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kaç yaşındasınız? Bu konuşmalar nedir ya evlilik meraklısı olursanız erken yaşta evlenip ergen ergen tartışırsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 eşim 37
Saygı kalmamış bu ilişki yürümez bir yerde son bulur
00 YorumlaYüzüne bile bakma saygısız. Ona verdiğin emeklere yazıklar olsun
00 Yorumlayuh. nasıl konuşma şekli bu, üstelik çocuğu var.. boşan gitsin.. terbiyesiz herif.
00 Yorumla
+1 yılbence senin ki seni aldatmış ki bunları söylemiş boşanmak için bahane ve sebep yaratmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Can çıkar huy çıkmaz. Kurtul. Tutuştu tabi...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saygısızlık olur mu ya?
Kendi saygısızlığında boğulur umarım.
00 Yorumla
+1 yılAile terapisti ne beraberce gidin. Sendede sorun var ondada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılEşini psikoloğa götür ona bu şekilde daha faydalı olursun çocuğun için üzüldüm
00 Yorumla Saygı yoksa gerçekten bir anlamı yok, diğerlerine göz yumarsın belki ama saygı olmak zorunda!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNarsist insan bu bence karşıdaki insanda olmayan şeyleri söyler senin karakterinde olmayan özellikleri sanki sen oyleymissin gibi konuşur durur
00 Yorumla
+1 yılKonuşmanın bu kısmı bir şey demem için yeterli değil ama saygı olmadığı kesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılAile terapisine gidin. Arada bir çocuk varken boşanmayı ilk etapta düşünmeyin derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 Mayıs'ta akrep Burcu ay tutulmasının etkileri bunlar lütfen fevri olmayın acele davranmayın astrologlar uyardı bu konuda 16mayisa kadar sabredin dediler bitirmeyin o yüzden hemen
03 Yorumla- +1 yıl
Abla ne diyon sen ya
- +1 yıl
@teflon-_-tava 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl
Kesinlikle ayrılman gerekiyor. Bu tür adamlara ne yapsan boş hiç bir şekilde düzelmez ve bu gittikçe artar. Elinden geldiğince bi an önce ayrılmaya çalış. Seni sürekli ezen ve küçük goren birisi ile niye beraber olasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kaç yıldır evlisin
çocuk kaç yaşında
ne zamandır sana böyle davranıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım