+1 yılSanaldan flört olmaz sanalda herkes kendisini en iyi şekilde göstermeye çalışıyor yani gerçek dışı yaşıyorlar gerçek dışı yaşadıkları için ve gördüğün fotoğraf yanıltıcıdır kişiyle görüntülü bile konuşsan yine yanıltıcıdır kişiyi kanlı canlı görmen lazım birlikte vakit geçirmeniz lazım bir yerlere gitmeniz lazım buradan sadece telefonla mesajlaşarak emoji atarak bu işler olmaz konuştuğun kişiyi gerçekte bulamazsın sanal ortam kişiye sadece hayal ettirir kişi kafasında kurduğu gibi değildir kafasında sadece hayal eder ve bunu konuştuğu kişiye aktarır burada çok büyük hayal kırıklığı yaşanır sevgili olalım diyince sevgili olunmuyor o yüzden sanaldan kimse kimseden etkilenmez hoşlanmaz sadece hayal kurar hayal üzerinde gider o hayalde hayal kırıklığına sebep bir de görmediğin bir kişiye vaat veriyorsun onu gördüğünde hoşlanmayacaksin belki boş vaat vermiş oluyorsunuz bunları yapmayın kanlı canlı görüşebildiğiniz insanlarla flört edin kimse kimseyi üzmemiş olur kandırmamış olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİnternet, farklı coğrafi konumlarda bulunan insanlarla tanışma ve flört etme fırsatı sunar. Bu, daha geniş bir seçenek havuzuna erişebileceğiniz anlamına gelir. Sanal flört, konforlu bir ortamda gerçekleşir. İnsanlar kendilerini daha rahat hissedebilir ve iletişim becerilerini geliştirme, ortak ilgi alanlarını keşfetme ve karşılıklı bağ oluşturma fırsatı bulabilirler. Çevrimiçi platformlar, mesajlaşma, görüntülü görüşme ve sesli görüşme gibi iletişim araçları sunar. Bu, karşınızdaki kişiyle iletişim kurmanın farklı yollarını kullanmanıza olanak sağlar. Sanal flört yaparken güvenlik önemlidir. Tanımadığınız kişilerle iletişim kurarken dikkatli olmalı, kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmalı ve güvenli çevrimiçi davranışlar sergilemelisiniz. İnternet üzerindeki kişilerin gerçek kimliklerini doğrulamak zor olabilir. Birisiyle daha ciddi bir ilişki kurmaya başlamadan önce, mümkün olduğunca çok bilgi toplamaya çalışmalı ve doğrulama süreçlerini kullanmalısınız. Sanal flört, fiziksel etkileşimi ve beden dilini tam olarak yansıtmaz. Bu nedenle, gerçek bir ilişkiye geçiş yapmadan önce karşılıklı çekim ve uyumun gerçek hayatta da var olup olmadığını görmek önemlidir.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence mantıklı değil ya. Hiç görmeden nasıl ona karşı bir şey hissedebilirsin ki. Bana biraz suni geliyor. Amaç ilişki için görüşmek, o yüzden buluşunca beğenmesen de o amaçla gittiğin için olabilirini düşünerek gidiyorsun, hiç olamaz mı acaba demiyorsun. İlk gördüğünden itibaren o gözle bakıyorsun, o yüzden bana çok suni geliyor..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBazen çoook uzaktaki biri gelir kalbine dokunur. Mümkün mü? Kesinlikle mümkün. İstesen elini uzatıp alacak kadar yakınında olan vardır ama seni anlamaz. Ama o kilometrelerce uzaktan her halini anlar, her halinden anlar.
73 Yorumla- +1 yıl
bence mantıklı değil çünkü organ mafyası çıkabilir sonra bir sabah uyandığında 2 trilyonluk böbreğini çalıp zengin olurlar
- +1 yıl
@BlackEagleEye tabii ben öyle birine denk geldim, organ mafyasıydı kalbimi çalmıştı :D djjs
- +1 yıl
Eic için teşekkürler 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Reel olacaksa neden olmasın
01 Yorumla- +1 yıl
Et ete değsin diyosun yani
+1 yılSanal denilen şey gerçeğin ta kendisidir. Gerçek dediğin şey ise sanalın kendisidir. Yanı başında olup da zerre kadar ruhuna dokunamayan insan varken uzakta olup da ayaklarını yerden kesen insan da oluyor. Bu, ne istediğine bağlıdır. Ciddi seven insan cinsellik düşünmez diyen de aşkı yaşıyor, dudak dudağa ayrılamayan insan da aşkı yaşıyor. Ne istediğini bildikten sonra seksting bile tatmin eder.
22 Yorumla
Soran+1 yılDm e gelir misiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanalı bu kadar küçümsememek öcü gibi bakmamak lazım. Hemen hemen her noktada insanlar sanaldan kimseyi istemiyor.
Yahu! Chatgpt, Google asistan, siri mi konuşulanlar.
Sonuçta hepsi insan sanalda olan o sevgi, o bağ, karşılıklı güven sonucu zamana bağlı olarak reelde neden görüşmeye dönüşmesin.
Eskiden duman, sonra kuşlar, çeşitli araçlar, ıslık, işaret dileri, mektup, telsiz, telefon derken herkes bir şekilde iletişim kurdu buluştu tanıştı. Sanal farklı bir şey değil ki. İletişim noktası.20 Yorumla
+1 yılbence mantıksız, sanalı sadece ilk gsm teknolojilerindeki sms in gelişmiş hali, sosyal medya google ın insan odaklı versiyonu. yani sonuç olarak, bir sunum pazarlama reklam ve tanışma aracı. flört edilecekse uzak da olsa ara sıra yakın yaşamla el ele kol kola gerçekte uyumlu bir çift olunabiliyor mu yaşanıp görülmesi lazım, eğer öyleyse yakın belki de ortak bir yaşam bile planlanıp uzun süreli bir ilişki haline getirilebilir, böylece gerçekten karşılıklı maddi manevi destek imkanı olur insanlar. sanaldan yaz yaz seslen seslen nereye kadar, flört ilişki buysa bildiğimiz ilişkiler de yalan oldu demektir. Gerçekte yakın zamanda bir araya gelinemeyecek insanla da çok uzatmamak lazım, öbür türlü sanaldaki hayal dünyanı yarattığı kahramanla ortak bir alanda bir gün bile geçinemezsen büyük hayal kırıklığı olur. Sonuçta birebir ilgilenmek çok başka bir şey, uygulamalar arasında vakte sıkıştırılmak başka bir şey.
00 YorumlaBunu ben daha önce 3,4 kere yaptim ama mantikli değil bence bir kere bu kisiyle ilerde ciddi dusensen ailene ne diycen internetten tanismak buyukler tarafindan hos karsilanmiyor. karşı tarafi hic tanimiyorsun guvenilir mi degil mi bilmiyor musun benim karsima guvenilir insanlar cikti kimse beni tehdit falan etmedi anlasamadik bitirdik saygi duydular ama bu biraz şans işi ben bir daha boyle bir seye bulasmamaya tovbe ettim zaten hiç sevgilim de olmadi ilerde ailesini de tanidigim biriyle evlenmek isterim tabiki bunda da sonuç kotu olabilir ama en azindan daha guvenilir
41 Yorumla
+1 yılMantıklı değil. Çoğunlukla ya sen onun için ya da o senin için hayalkırıklığı oluyor. yüzyüze buluşunca büyü bozuluyor. Bir taraf üzülüyor
24 Yorumla
Soran+1 yıltakip ettim sizi
- +1 yıl
Mesela ne yönden hayal kırıklığı oluyor
- +1 yıl
@Behicesoylu yüzyüze görüşmek çok farklı. insan zihni eksik Olanı tamamlama egiliminde. Yetersiz kısımları zihnimiz inşa ediyor olduğundan farklı algılıyoruz o kişiyi. Yüz yüze buluşunca çok farklı biri olabiliyor hayalimizden. Mimikleri, tavırları, bakışı.. bu karşı taraf için de geçerli. Ve siz onu çok beğenebilirsiniz hayalinizden daha iyisidir ama sırada beklettiği yariştığı tonla kız vardır.
- +1 yıl
Çok güzel açıklamışsiniz haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılMantıksız ve saçma genelde ordan tanışılan insanlar gerçek hayatta bi baltaya sap olamamış bi sevgilim bi flörtüm olsunda yeter mantığıyla her güzel gördüğü kıza yürüyen tipler oluyor hayatlarını bilmiyorsun onun anlattığı kadar bilebilirsin tanıyabilirsin her söylediği yalanda çıkabilir seni kullanıp atadabilir bence hiç güvenme başlamadan bitir engelle
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence adım atmam için pozitif bir alan, ileriye götürmek ise yetenekle bağlı. Eğer sosyal medya olmazsa yan yana olduğumuz, göz göze geldiğimiz veya heyecan duyduğumuz kaç kişiyi sayabiliriz ki. Ben çoğu insanın yalnız olduğuna inanıyorum artık, iki sohbet ediyorum. Hiç bir hikaye anlatmıyor, yaşamış ama yalnız kendine yaşıyor. Beğenilen ve hoşlanılan bir insana kapı açmak mantıklı, tercih tabi ki de bu.
00 Yorumla
+1 yılHayir bazilari anlar yazmis ama bana cok mantiksiz geliyor Telefonda birini anlayamassin canim insan reelda farkli oluyor Telefonda bambaska oluyor telefonlan konusuyorsun ya yüz ifadesini haraketlerini anlayamassin görüntülü konusmak bastan sart ama yinede reelda dedigim gibi bambaska insan daha net anlaya biliyor ve icin isindimi isinmadimi anlaya biliyorsun telefonda herkes güzel konusur :) ben hayatta Telefon ilişkisi yapamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşma ihtimalim olmayan hiç bir şeye vaktimi harcamam
13 Yorumla
Soran+1 yıloldu mu hiç
- +1 yıl
Evet oldu
Soran+1 yılDm den bisi sorabilir miyim pekii
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapılacaksa bile mesafeler biraz yakın olmalı ki arada sırada buluşma imkanı olabilsin. Diğer türlü çok uzak mesafede görüşmeden sadece yazışarak, konuşarak sürdürülebilir bir şey değil, elbet biter.
01 Yorumla
Soran+1 yılYakın mesafe
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılMallıktan başka bişey değil. Sonu hüsran oluyor genelde
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Adı üstünde sanal, sadece duygularını sömürür başka hiçbir şeye yaramaz. Plastik bir çiçekçeğin etkisi gibi
10 YorumlaArtık birçok kişi bunu yapıyor ama bence reelde tanıdığın biri ya da tanımasan bile sanaldan ama ortak tanıdıkların olduğu biriyle olmak daha mantıklı. Şahsen ben sanaldan alakasız biriyle tanışıp buluşmayı denedim ama sonuç olumsuz. Çünkü bunlara güven olmuyor çoğu sadece sana değil başkalarına da yazıyor...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİleriye dönükse olabilir. Önemli olan araç değil amaç.
10 Yorumla Çok mantıklı olduğunu söyleyemem sonuçta daha reeldeki insanlara güvenemezken sanaldakine nasıl güvenebiliriz ki? En son tercih olur bu benim. Zaten uzun süreli ciddi bir ilişki de zor çıkar sanaldan.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılDuygu geçtikten sonra olabilir mesafeler engel olmuyor. Ta ki o engelleri aşma zamanı gelene kadar doğru insan olduğunu anlamsk gerekiyor.
20 Yorumla
+1 yılbu işlerde mantık aramak yersiz. bu senin duyduğun heyecanla alakalı. hiç görmediğin birisi seni heyecanlandırıyor ve içine ateş başmasını sağlayabiliyorsa burada mantık aramanın kendisi mantıklı değil. reel de sanal da keyif aldığın insanla güzel
02 Yorumla- +1 yıl
Bu duygu değişir mi sizce buluşunca
- +1 yıl
@Behicesoylu değişebilir tabi. unutma sanalda sevişirken aslında karşındaki ile sevişmiyorsun. kafanda kurduğun hayal ile sevişiyorsun. gerçeği hoşuna gitmeyebilir.
+1 yılInternetten tanistik uzaktaydik ve evlilige kadar surdurduk suanda bir cocugumuz var, ne yazikki uzaktan insanlar birbirini yeterince taniyamiyor cunku karsidaki kisi sadece bilmeni istedigi seyi soyler, soylemedigini de yaninda olmadigin surece bilemezsin. Biz tam olarak bunu yasadik ve bosaniyoruz. Yani demem oki flort kaldigi surece sikinti yok ama ilerletmeden once cok dusunmek lazim
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın... nerelisin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak artık reel den ziyade sanal ortamda ilk tanismalar gerçekleştiği bence gayet makul. Ne kadar iyi kötü olduğunu bilemesekte. Suanki zmanda bu daha iyi gibi...
00 Yorumla
+1 yılBunca zamanki değerlendirmelerime göre işte farklı sosyal medya mecraları da olmak üzere normal olmayan bir insanın hani rahatlıkla sosyal ortama çevreye uyum sağlayamayan insanın orada yeri çok bütün ortamlarda aşağı yukarı erkeklerin niyeti bellidir değişmez gelecek düşünemezsin hatta seni aşktan sevgiden soğutabilirler çevrede de normal iyi niyetli bir insan yoksa bırak aşk bir süre ertelensin yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani günümüze baktığımızda hayatımızın büyük bir bölümünü sosyal medyalarda geçiriyoruz. Bu yüzden sanaldan flört etmek mantıksız bir hareket değil eğer ki sonucu sosyal hayata bağlanabilecekse.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan yeni insanlarla tanışabilirsin arkadaş da olabilirsin flört de edebilirsin Ama reel görüşme gerçekleşmiyorsa bir bilgisayar oyunundan ibaret benim gözümde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s +1 yılReele dönecekse evet, ama bu siteden uzak durmakta fayda var
15 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
8 yıldır bu sitedeyim, %90 ının amacı cinsellik. Arkadaşlık, sohbet vs isteyen bile çok çok az... buradan tanıyıp can arkadaşım olan, görüştüklerim de var ama bunlar çok nadir örnekler
Soran+1 yılistek atıyorum merak ettim şimdi
- +1 yıl
Neyi merak ettin😅
Soran+1 yılgelin sohbete
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların bu değişik kafasıyla zor foto numara istemeden aylarca konuşuyoruz kötü niyetli olmadığınızı anlasın diye bi buluşma istiyoruz kaçıyo 😄
10 Yorumla
+1 yılMantıksız ve asosyalce. Reelde görüşmek daha iyi. Flört tanışma aşaması ve sanaldan birini tanıyamaz kimse.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Artik herkes bunu yapıyor sanki.. fakat sorun şu ki, tek kişiyle yetinmiyor kimse... aslında mantıklı değildir çünkü görmeden, kokusunu duymadan, beden dilini okumadan anlasilmaz.. çizgi roman kahramanına aşık olmakla aynı şey
00 Yorumla
+1 yılSanal deyip geçmemek gerekiyor, duyguların sanalı yok çünkü
21 Yorumla
+1 yılBir insanı fikirleri karakteri ile tanımak için uygun bir yöntem ayrıca bazı günahlardan sakınmak için kullanılabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeklentine göre değişir. Sanal flörtü fazla ciddiye almamak ve geçecek planı kurmamak en doğrusu. İki taraf da birbirine iyi gelecek şekilde bir iletişim kurup bişeyler paylaşıyorsa ve mutlu oluyorsa neden olmasın
00 Yorumlaİnsanlar birbirini artık sanal ortamdan veya arkadaş vasıtasıyla buluyor. Reele de dökülürse neden olmasın ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanaldan flört yapmak ne konuşmak mı yazışmak mı n. de atmak mı
01 Yorumla
Soran+1 yılileri boyuta sevgililiğe taşımak
+1 yılDeneme yanılma yoluyla söylüyorum bulaşmayın😂 yanlış kişiye denk gelirseniz sizi sanala tövbe ettirtiyor.
00 YorumlaSanal flörtün mantıklı olup olmadığı kişiden kişiye değişebilir ve her zaman riskleri ve faydaları dikkate almak önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılUzaktan biri kalbine dokunabilir. Neden olmasın. Olabilir.
Her şey bi bilete bakar.13 Yorumla- +1 yıl
Hayaller alemi
- +1 yıl
Sizin gibiler bitmez diyim ben size..
O kadar görüşten ne hakla benim görüşüme yorum yaparsın?
Bu haddi nereden buldun?
- +1 yıl
Sakın Hocam bosverın konussun kendı kendıne :)
+1 yılMantıklı değil zaten bir yerden sonra yürümez eğer ilişki reelde görüşmeye evrilmezse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılYaptım bile çok geç kaldın uzun yıllardır birlikteyiz reele bile taşıdık
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Gerçek aşkın nerede karşımıza çıkacağı belli olmaz, bence mantıklı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Flört ne ya
00 Yorumla Aynı şehirdeyse mantıklı olabilir, uzak mesafe iş değil denendi onaylandı
00 YorumlaMantıklı uzaklar yakın oluyor işte tabi dikkatli olmakta fayda var.
00 Yorumla
+1 yılEn mantıklısı bence dert yok tasa yok :) kafa rahat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapmayan var mı tehlikeli olmasına rağmen özellikle kadınlar İçin
00 Yorumla
+1 yılBence görmediğin, tanımadığın biriyle sanaldan arkadaş olmak bile saçma.
00 Yorumla3 yıl süren bir sanal ilişkim oldu sonra nemi oldu vah ki vah …
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yapana kadar mantıksız ama yapınca damantıklı olduğuna ikna etmeye çalışıyorsun kendini kişiye göre değişen bir konu da ayrıca günümüzde sanaldan tanışan insanlar gittikçe artıyor
00 Yorumla
+1 yılOlabilir stres atar ve biraz daha tanır sonrada evlenir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabiki sanalda olsa sonucunda güzel şeyler çıkabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin varsa bide ciddi?
Ne mantıklısı ayıp ayıp..
00 Yorumla
+1 yılsanaldan tanışırsın gerçekte buluşup flört edebilirsin
00 Yorumlaöylesine olabilir belki ama uzun süreli olamayacağı kesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılFlört edinirken mantık aranmaaz şansına bahtina dayalı bir drum.
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı, kaç tanesini idare ediyor bilmiyorsun 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılÖn hükümlü değilim. 5 farklı kişi ile buluştum netten tanışıp. Seninle de buluşalım 🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde görüşme yapilabikecekse, olabilir.
Ama sürekli sanal nereye kadar.
Tabi bi takım güven sorunlarının olmayacağından emin olduktan sonra...
Zira böbrekte epey para ediyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiler ve karakterler anonim olabiliyor , bu yüzden olmamalı bence.. Bir başkasının hayal dünyasında olabiliyorsun. Bu yüzden gerçek dünya da biriyle tanışıp flört etmelisin.
00 YorumlaDoğru biri tabi karşımıza çıkmışsa ister reel ister sanal olsun bence fark etmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Şimdi kadına bağlı bu şeyler o isterse konuşulur kamera açılır birbirini görüp anlaşınca kimseye laf etmek düşmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en gereksiz seyi Hele bulusma yoksa.. at cöpe
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDevamı gelecekse evet;
Ama fantezi ve boş amaçlarla ise gereksiz zaman kaybı
00 Yorumla - Devamını Gör (183)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne