Sevgilimle 1 buçuk senedir sevgiliyiz 4 gündür çok az konuşuyo görüşsekte sürekli uykusu geliyo veya yüzü çok gülmüyo sarılma öpme falan yok kendinden geri çekti beni ben ondan öncesinde 3 4 gün ona uzak demiyimde dışarda olduğumuzda çok kasıntı bi insan oluyodum ne elini tutuyodum ne yanağından falan öpüyodum ne sarılıyodum dışardayken herkes bize bakıyomuş gibi geliyodu 1 hafta falan kasıntıydım yani normalde öyle değildim onada açıkladım onluk bi durum olmadığını ama sonrasında o kendini geri çekti mesajlarıma doğru dürüst bakmıyo soğuk bişey yazsam cevap vermiyo sıkılmış gibi oda öncesinde sürekli böyleydi ayrılmakmı istiyo sizce ne yapmalıyım kaybetmekten korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Depresyonda olmasın? Kafasına bişey takılmıştır mutlaka.
Zaten 1 buçuk senedir sevgiliyiz çok depresif bi insan mesela en ufak bi tartışalım ya da en yfak bişey diyim keyfi kaçar modu yok olur 3 4 gün gelmez keyfi mesela bi konuda haklıda olsam o bana triplenir onun yine keyfi kaçar ben öyle değilim tartışsakta keyfim kaçsa bile 3 4 saate keyfim geri geliyo normal pozitif halime dönüyorum ilişkiyi zindan yapmak istemiyorum çünkü
Ondandır İşte. Bazen bende de oluyor. Çok canımı sıkan bi durum olursa heç gelirim eve, kimseyle konuşmam ve suratım asık olur. Ortamdan uzaklaşmak isterim. Ama sürekli olunca da sıkıntı. Bir olay olduğu ilk gün üstüne gitme. Gerçekten doğru biriyse kendisi sana gelecektir. Erkek olarak biz de çok baskıya maruz kalıyoruz. Ama kimseye belli edemiyoruz. O yüzden rahat bırak üstüne gitme.
Çok üstüne gittim galiba sürekli 4 günfür soruyorum neyin var uzun uzun yazıyorum ilişki hakkında konuşmak istiyorum ama tık yok böyle yaparak dahada uzaklaştırıyorum galiba ama sürekli böyle en ufak tartışmamızda keyfinin kaçmasına sinir oluyorum tamam hani 1 gün keyfi kaçabilir ama yani 3 4 günde keyfi kaçınca günlerimiz boka dönüşüyo biraz pozitif olup ortada çok bi sorun yoksa neşelenmemize devam etmek istiyorum uzatmadan bunu onada söyledim
3-4 gün uzun süre gerçekten. Bi süre konuyu açma. Kendini rahat hissedeceği yerde bi buluşma ayarlayın. Üstüne gitmeden güzel güzel konuşun.
2 gün önce görüştümüzdede üstüne gitmeden biraz konuşalım mı dedim sakin biyerde konuştum güzelce ama konuştukça dahada uzaklaşıyo tek bu konudada değil her tartışmada 3 4 gün keyfi gelmez ve ilişkimizi yaşayamıyoruz yani ne biliyim keşke 3 4 saat keyifsizlenip kendi neşesine geri dönse ona dediğimde benim karakterim böyle kolay pozitif olamıyorum senin gibi diyo
Pozitif olamazsa onunla yapamayacağını, herkesin kendi yoluna bakmasını gerektiğini söyle. Kaybetme korkusu da yok anlaşılan. Hatta uzun süre yazma bakalım. Yazarsa seviyordur yazmazsa ondan olmaz zaten
Kaybetme korkusu yok hiç zaten 5 6 ay öncesine kadar 2 ayda bir en ufak tartışmada bile ayrılalım mutsuz ediyorum seni diyip kendini düzeltmek için çabalamazdı
Zaten bence kaybetme korkusu olmayan birisininde gerçekten sevdiğini düşünmüyorum
Aynen öyle, kaybetme korkusu olsa emin ol böyle yapmaz. Sen ona net ve kısa konuş. Ben bu şekilde yapamam herkes kendi yoluna baksın de. Düzeldi düzeldi düzelmedi o iş yaş. Zor olacak ama böyle de ilişki yürümez ki
Haklısın insan seviyosa kaybetme duygusu olur biraz ben sanırım hiç bi zaman geri çekilmediğim için o böyle çok yüz buldu
Sen geri dur biraz. Arama sorma. Senin arayıp sormana alıştığı için senin aramaman onu endişelendirir. Neden böyle yapıyorsun derse de sen istedin böyle olmasını dersin. O esnada muhabbeti kur konuyu aç. Yoksa böyle gider bu
Teşekkür ederim ona uzak olmaya çalışıyorum mesajlarına 1 2 saat sonra dönüyorum aşkım bitanem gibi güzel kelimeler kullanmıyorum tıpkı onun gibi normalde arardı aramıyo bile bende aramıyorum yazışıyoruz normal normal napıyosun falan gibi hayla böyleyiz düzelme yok önceden uzaklaştığımda geç yazdığımda napıyosun yazmadın falan derdi uzak durduğumda peşime düşerdi ama artık düşmüyo sanırım uzak dursamda yakın olsamda o kafasında bitirmiş uzak durmaya devam edicem tabi bakalım hayla aynımı olucak bu arada bana sebepsiz yere keyfinin olmadığını söyledi 3 gün önce görüşünce
Ben onunla 3 gün önce görüşünce bana keyfinin olmadığı herşeye tahammülsüz olduğunu söyledi ben bile konuşurken şakalaşırken onlara bile sinirlenip ters cevaplar verdiğini söyledi bana ailesine karşıda öyleymiş genel olarak olduğunu söyledi benlik bi durum mu hayla düşünüyorum bana bile tahammülsüz olması kırdı bana tahammülsüz ve keyifsiz bi dönemde olduğunu söyledi dışarı çıksak bile hemen eve dönesi geliyomuş evden çıkmak istemiyomuş ve ben ona dedimki sarılsam elini tutsam falan bu günlerde sen istermisin yoksa uzakmı duruyım dedim sen bilirsin ama benim keyfim yok hiç bişeye sen bana sarılsanda ben sana sarılmayınca keyfin veya modun düşüp üzülmiceksen sarıl dedi benden bekleme dedi geçen 2 gün öncede öpmek istedim kısa öptüm o geri çekildi bilmiyorum niye böyle oldu artık soğuduğunu ya da istemediğini düşünüyorum ona sordum beni hayla seviyomusun yoksa sevmiyosan hislerin değiştiyse söyle diye seviyorum dedi belki bu sürecim gelip geçicide olabilir dedi düzelirim belki dedi dedimki ayrılmak istiyomusun hayır dedi ne yapıcam bilmiyorum benim mi ondan ayrılmamı bekliyo yoksa kendisi vicdan azabı çekmemek için
Bu iş bitmiştir. Uzatmanın manası yok. İnsan sevdasından gelen öpücüğü geri çevirir mi. Bacım zor ama sen onca ince yaklaşıma rağmen o sana hala soğuksa bunu zorlamanın manası yok. Artık yan yana iki yabancı olmuşsunuz. Arama sorma artık
ilişki yaşadığına emin misin
Evet normalde dışarda böyle kasıntı bi tip değildim elini tutardım sarılırdım falan ama geçen hafta çok kasıntıydım be oda ilgisiz olduğumu dile getirdi bende onunla alakası olmadığını söyledim insanlar bakıyomuş gibi geliyo bu sıra dedim ve rahatsız olduğum için rahatça elini tutup sarılamadığımı falan belirttim
Seni sevmediğini düşünüyorum. Tüm işaretler bunu gösteriyor.
Normaldede öyle bi insan mesela en ufak bişey tartışalım ya da ben en ufak bişey diyim çabuk kırılan bi insan ve keyfi kaçıyo her durumda 3 4 gün keyfi gelmiyo ben öyle değilim tartışsak bile 3 4 saate keyfim eski haline geliyo ilişkiyi zindan etmiyorum. Pozitif kalıyorum ama o sürekli keyfi kaçar bişey olsa ama bu seferki çok başka 4 gündür daha bi değişik
Aldatmis pisman olmus
Öyle biri değil ama cidden kimseye 100 güvenemem doğru ama gerçekten değil yani arada hatta bunların konusu açılır aldatmak zavallıca eğer başkasında gönlüm varsa bile bunu sana söyler seni daha fazla incitmeden ayrılırdım çektirmezdim sana dedi
Yapmis iste
Birinden hoşlansam direkt beklemem direkt sana söylerim dedi
Başkasını bulmuş belki
Sanmıyorum öyle bi insan değil mesela aldatma konusu açılsa başka birini sevsem hoşlansam eğer öyle bi durum olursa senden ayrılım söyleyip seni kırmam uzatmam derdi
Açık açık derim derdi
İnsanlar ne yapicak belli olmaz
Evet haklısın kimseye 100 güven olmaz fakat güvenmedende ilişki olmuyo
Yapmadığını düşünüyorum
Umarım
ısıt ortamı