flört ettiğim bir erkek vardı, ilk adımı ben atmıştım, baya uzun bir süre yazışıyorduk. Daha sonra maalesef açıklama yapmadan bıraktım çocuğu. Oda zaten ilgilenip ne oldu bir şey mi oldu vs diye sormadı hiç.
O günden beri yazışmıyorduk , bir kere yazdı onda da uygun değildim cevaplamadım geride dönmedim.
Dün farkettim beni silmiş, kendi takipçilerinden de silmiş.
Sizce hala aşık mı? ya da artı beni istemiyor mu
Seni önemsemiyor , umrunda değilsin.
Aşık , kızgın olduğu için sildi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çocukla bir anda iletişimini kesmişsin, daha sonra cevap da vermemişsin. Çıkarması gayet normal.
neden yaptı sence
Açıkladım ya
yani soğudu mu yoksa kırıldı mı
Onu bilemem, ne şekilde konuşuyodunuz falan, kırılgan biri mi yoksa kafaya takmayan umursamaz biri mi sen bilebilirsin
yani ben yazmadan pek yazmazdı, genelde ben yazıyordum ama yazdığımda da sıcak cevaplar veriyordu, buluşucaktık erteledi hep, ama kendi arkadaşları ile görüşüyordu. Sonra tekrar buluşma ayarladım , oda kabul etti , sonra benim işlerim çıktı açıklama yapmadan kestim muhabbeti. O sürede o da bana 4 ay kadar hiç yazmadı. Sonra bir baktım mesaj atmış , bende cevaplamadım kısa cevaplar attım tripliydim. Oda bir iki ay sonra sildi her yerden.
Seven insan yazar, hep onunla konuşmak ister, yazmadın mı sorgular, buluşmak istediğinde de önemli bir şey yoksa ertelemez yani demek ki o kadar sevmiyomuş ya da konuştuklarından biriydin belki boş ver çıkarmış takipten peşinden koşma cebinde görür. Başka insanlarla tanış.
yani bilemiyorum buluşma için yazdığımda gayet hevesliydi ama dediğin doğru hiç yazmadı neden yazmıyorsun falan demedi, bir kere yazdı oda aylar sonra. Belkide sevgilisi var yani
Muhtemelen gözden çıkarmıştır seni
o ne demek
Yani seni hayatından çıkarmıştır
belki dikkatimi çekmek için yaptı hala istiyor beni
O çok zor bir ihtimal ama neden olmasın
neden zor sence ya
Dikkat çekmek isteyen erkek arkadaşlıktan çıkarmaz seni unutmuş gibi paylaşım yapar senin görmen için
doğru kendi takipçilerindende çıkarttı. Direk silebilirdi, hani o zaman hayranı gibi sen takip ediyorsun ya sırf akdsadjsa bu kendinde silmiş baya sonra farkettim.
Umudunu kes başka kişilere bak o zaman 😂
Sevgi yok, yoluna bak, önemseme sende.
Numarası yok mu sanaldan mı tanıştın sjsjjaa
yok kız uni aynı bölümdeniz arkadaştık
O sana ulaşsın bence milletelginizke enerjinizi emdirip iyi hissettirmeyin
Sevmiyor
neden bu kadar eminsin
Sadece his
bir şey sorcam beni çıkarttı ya takipten okey ama kendi takiplerinden de silmiş beni sadece unu yapmamız kendinden bile silmiş neden böyle yaptı ya normalde iyi biridir
Tamam da sen zaten kendin de ilgilenmemişsin o neden peşinden koşsun. Bu zamanda öyle bir dünya yok. İlgi göstermezsen sende olmaz. Tamam o da adım atmamış belki. Senin aşık mı diye sorman zaten baştan hata