Aşk İlişkileri Güzelliğe ne açıdan bakarsınız? azgıncazibe Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benden büyükmüş sün Güncellemeler+1 yıl Kendi yaşıtlarımı daha çok severim ben Güzelliğe ne açıdan bakarsınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Ben karakter olarak bakıyorum yani bir kız güzel olabilir fiziği çekici olabilir bu beni etkilemez. 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hem beden güzelliği, hem ruh güzelliği, hem de cinsel açıdan bakarım.. Yani hepsi 0 65 Yorumla azgıncazibe +1 yıl Neden hep cinsellik düşünürsünüz siz erkekler Yorumla yagmuuradam +1 yıl Hep cinsellik düşünmüyoruz ki.. Hepsine bakarım dedim. O da hayatın bir parçası. Siz kadınlar hiç mi düşünmüyorsunuz sanki Yorumla azgıncazibe +1 yıl Düsünuyoruz ama sizin kadar değil Yorumla yagmuuradam +1 yıl Erkeklerin yaradılışında var bu biz ne yapalım.. Sırf bu yüzden de eleştirlmemiz bence doğru değil. Bence cinsellik dışında hiçbir şey düşünmeyip kadını sadece cinsel bir obje olarak düşünen erkeklere kızmalısınn Yorumla azgıncazibe +1 yıl Onları asit kuyusuna atmak istiyorum Yorumla azgıncazibe +1 yıl Sadece güzel düşünce dimi Yorumla azgıncazibe +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla yagmuuradam +1 yıl Harika 👏👏 peki öyle olmayanları ne yaparsın :) Yorumla azgıncazibe +1 yıl Başımın üstünde yeri baş tacı o erkekler Yorumla yagmuuradam +1 yıl 29 yaşındayım Yorumla yagmuuradam +1 yıl O zaman onlardan biri olmak istiyorum desem Yorumla azgıncazibe +1 yıl Sen bilirsin Yorumla yagmuuradam +1 yıl Senden büyük olmam bi sorun mu Yorumla azgıncazibe +1 yıl Yoo değil Yorumla yagmuuradam +1 yıl Sevindim Yorumla azgıncazibe +1 yıl Kendi yaşıtlarımı daha çok severim Yorumla yagmuuradam +1 yıl Beni de seveceksin bunu garanti edebilirim. Ama sana ulaşamıyorum bana mesaj atar mısın? Yorumla azgıncazibe +1 yıl Xperim yetmiyor Yorumla yagmuuradam +1 yıl Takip isteği at bana Yorumla azgıncazibe +1 yıl İcraat lazım bana Yorumla yagmuuradam +1 yıl Tamam ben niye burdayım icraat gösteririm Yorumla azgıncazibe +1 yıl İlişki yaşadınmı sen Yorumla yagmuuradam +1 yıl Bunları özelden konuşsak bana bi takip isteği atar mısın Yorumla azgıncazibe +1 yıl Wperim yetmiyor takip etsemde olmuyor Yorumla yagmuuradam +1 yıl Ben de mesaj atamıyorum ya. İnstagramın var mı söylesem ekler misin beni Yorumla azgıncazibe +1 yıl Olmaz instayı vermem Yorumla azgıncazibe +1 yıl Burdakilere Yorumla yagmuuradam +1 yıl Eee ben seninle nasıl konuşucam bi instayı bile vermiyorsun :) ben sana vericem sen beni ekle güven ya problem olmaz Yorumla azgıncazibe +1 yıl Yok burdan konuş Yorumla yagmuuradam +1 yıl Böyle yorumdan konuşmak çok saçma oluyor herkes görüyor ya o yüzden dedim. Yorumla azgıncazibe +1 yıl Saklayacak biseyim yok Yorumla yagmuuradam +1 yıl Tamam o halde burdan konuşalım. En son ilişki yaşadın mı demiştin. Evet yaşadım Yorumla azgıncazibe +1 yıl Kaç kişiyle Yorumla azgıncazibe +1 yıl Ben öyle şeyleri bilmem Yorumla yagmuuradam +1 yıl Sayısını bilmiyorum birkaç kişi olmuştur işte.. Kullanıcı adın azgıncazibe ben senden bilmeni beklerdim ama olsun öğretiriz Yorumla azgıncazibe +1 yıl Neyi öğretecen Yorumla yagmuuradam +1 yıl Ne olduğu açık, ilişki ve cinsellik konuları işte. Senin bunları bilmen lazım sen kaç yaşındasın? Yorumla azgıncazibe +1 yıl 22 yaşındayım bakireyim Yorumla yagmuuradam +1 yıl Bakire bile olsan en azından nasıl bişey olduğunu bilmen gerekir. Pek meraklı değilsin sen o zaman bu konulara. İlgin var mı? Yorumla azgıncazibe +1 yıl Pek yok Yorumla yagmuuradam +1 yıl kullanıcı adın azgıncazibe nasıl yok anlamadım :) Yorumla azgıncazibe +1 yıl Regl dönemindeyim oyuzden açtım azginlktan yani Yorumla yagmuuradam +1 yıl Hmm çok ağrın var mı? Regl döneminde kadınlar çok istekli oluyor Yorumla azgıncazibe +1 yıl Evet var kasıklarım çok agiriyor Yorumla yagmuuradam +1 yıl Cinsel ilişki ağrıyı baya azaltıyor Yorumla azgıncazibe +1 yıl Yok kalsın acisini çekerim ilk defa olmuyor Yorumla azgıncazibe +1 yıl Ben yorum yapacam başkalarına wperim yükselsin Yorumla yagmuuradam +1 yıl Tamam yorum yap bol bol. Yorumlar beğenildikçe xper seviyen yükselir. Şu mesaj kutun açılsın artık :) Yorumla azgıncazibe +1 yıl Niye açılsın ki🤔 Yorumla yagmuuradam +1 yıl Açılsın ki ordan konuşalım aaa sen niye böyle tavırlardasın Yorumla azgıncazibe +1 yıl Canım acıyor ondan olabilir mi acaba Yorumla yagmuuradam +1 yıl olabilir doğru özel günündesin duygular biraz karışık anlıyorum.. Yorumla azgıncazibe +1 yıl Anlaman çok zor uyuyacam ben bay bay Yorumla yagmuuradam +1 yıl tamamm uyu biraz dinlen sonra konuşuruz Yorumla azgıncazibe +1 yıl Oldu tamam Yorumla yagmuuradam +1 yıl yazamıyorum ki ya mesaj hata veriyor Yorumla azgıncazibe +1 yıl Okadar kişi yazıyor sende niye hata veriyor Yorumla yagmuuradam +1 yıl bilmiyorum sen bana yazsana. beni takip ediyo musun Yorumla azgıncazibe +1 yıl Xper yetersiz diyor Yorumla yagmuuradam +1 yıl niye yapamadık bi türlü anlamadım ben de sana yazamıyorum hala bu üyeye mesaj gönderemezsiniz diyo Yorumla azgıncazibe +1 yıl Tekrar dene Yorumla yagmuuradam +1 yıl olmuyo cazibe ya Yorumla yagmuuradam +1 yıl evet canım takip ediyorum tabi seni Yorumla azgıncazibe +1 yıl At bakalım şimdi Yorumla yagmuuradam +1 yıl Olmuyorrrrr Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Goze hos gelen sey guzeldir misal siz guzelsiniz Yuz guzelligi acisindan bakilincq 0 15 Yorumla azgıncazibe +1 yıl Teşekkürler çok naziksiniz Yorumla azgıncazibe +1 yıl Ve tatlı Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Kizim hic mi gerceklik denilen soz duymadin ya Kòr degilse bi insan senin zaten guzel bi kiz oldugunun altini cize cize ifade eder😂 Yorumla azgıncazibe +1 yıl Ben öyle şeyleri bilmem Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Neyi bilmezsin anlamadim Yorumla azgıncazibe +1 yıl Yanlışlıkla size attım kusura bakma Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Okey Yorumla azgıncazibe +1 yıl Yaş kaç Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Yazio ama gormedin galiba 34 yil 6 ay 10. gun Yorumla azgıncazibe +1 yıl 😂😂😂tamam Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Gùldùrdùm mù imdi seni Yorumla azgıncazibe +1 yıl Aynen Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl O zaman Masallah bana Yorumla azgıncazibe +1 yıl 😂😂😂 Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Neyse sohbetin tadi kisa olandir gorusuruz Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hiç bir açıdan bakmam sonuçta bir gün bitecek o güzellik 0 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. 35 derecelik açıdan bakarım, kalan açılar ise patlıcan musakkaya ait... 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. zekaa tutku 0 17 Yorumla azgıncazibe +1 yıl Ne anlamda tutku Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl bakarken tutu öperken tutku öpüşürken tutu hepsi için tutku şart Yorumla azgıncazibe +1 yıl Vayy güzelmiş Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :)) Yorumla azgıncazibe +1 yıl Profildeki senmisin Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl ewet Yorumla azgıncazibe +1 yıl Yakışıklısın Yorumla azgıncazibe +1 yıl Neden tipsizadam diye koydun adını Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :)) teşekkür ler sende minnoşsun:) Yorumla azgıncazibe +1 yıl Çok tatlısın teşekkürler Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl rica:) Yorumla azgıncazibe +1 yıl Kaç kızı kandırdın bu tatlı sözlerle Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl çok :) Yorumla azgıncazibe +1 yıl Erkek işte Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl tamam artık kimseye tatlı bişey söylemicem senin için:) Yorumla azgıncazibe +1 yıl 😘😘 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :) Yorumla
DurPolis Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl İhtiyacıma göre değişir 0 1 Yorumla azgıncazibe +1 yıl İhtiyacinizi karşılayacak değiliz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben karakter olarak bakıyorum yani bir kız güzel olabilir fiziği çekici olabilir bu beni etkilemez.
Hem beden güzelliği, hem ruh güzelliği, hem de cinsel açıdan bakarım.. Yani hepsi
Neden hep cinsellik düşünürsünüz siz erkekler
Hep cinsellik düşünmüyoruz ki.. Hepsine bakarım dedim. O da hayatın bir parçası. Siz kadınlar hiç mi düşünmüyorsunuz sanki
Düsünuyoruz ama sizin kadar değil
Erkeklerin yaradılışında var bu biz ne yapalım.. Sırf bu yüzden de eleştirlmemiz bence doğru değil. Bence cinsellik dışında hiçbir şey düşünmeyip kadını sadece cinsel bir obje olarak düşünen erkeklere kızmalısınn
Onları asit kuyusuna atmak istiyorum
Sadece güzel düşünce dimi
Yaş kaç senin
Harika 👏👏 peki öyle olmayanları ne yaparsın :)
Başımın üstünde yeri baş tacı o erkekler
29 yaşındayım
O zaman onlardan biri olmak istiyorum desem
Sen bilirsin
Senden büyük olmam bi sorun mu
Yoo değil
Sevindim
Kendi yaşıtlarımı daha çok severim
Beni de seveceksin bunu garanti edebilirim. Ama sana ulaşamıyorum bana mesaj atar mısın?
Xperim yetmiyor
Takip isteği at bana
İcraat lazım bana
Tamam ben niye burdayım icraat gösteririm
İlişki yaşadınmı sen
Bunları özelden konuşsak bana bi takip isteği atar mısın
Wperim yetmiyor takip etsemde olmuyor
Ben de mesaj atamıyorum ya. İnstagramın var mı söylesem ekler misin beni
Olmaz instayı vermem
Burdakilere
Eee ben seninle nasıl konuşucam bi instayı bile vermiyorsun :) ben sana vericem sen beni ekle güven ya problem olmaz
Yok burdan konuş
Böyle yorumdan konuşmak çok saçma oluyor herkes görüyor ya o yüzden dedim.
Saklayacak biseyim yok
Tamam o halde burdan konuşalım. En son ilişki yaşadın mı demiştin. Evet yaşadım
Kaç kişiyle
Ben öyle şeyleri bilmem
Sayısını bilmiyorum birkaç kişi olmuştur işte.. Kullanıcı adın azgıncazibe ben senden bilmeni beklerdim ama olsun öğretiriz
Neyi öğretecen
Ne olduğu açık, ilişki ve cinsellik konuları işte. Senin bunları bilmen lazım sen kaç yaşındasın?
22 yaşındayım bakireyim
Bakire bile olsan en azından nasıl bişey olduğunu bilmen gerekir. Pek meraklı değilsin sen o zaman bu konulara. İlgin var mı?
Pek yok
kullanıcı adın azgıncazibe nasıl yok anlamadım :)
Regl dönemindeyim oyuzden açtım azginlktan yani
Hmm çok ağrın var mı? Regl döneminde kadınlar çok istekli oluyor
Evet var kasıklarım çok agiriyor
Cinsel ilişki ağrıyı baya azaltıyor
Yok kalsın acisini çekerim ilk defa olmuyor
Ben yorum yapacam başkalarına wperim yükselsin
Tamam yorum yap bol bol. Yorumlar beğenildikçe xper seviyen yükselir. Şu mesaj kutun açılsın artık :)
Niye açılsın ki🤔
Açılsın ki ordan konuşalım aaa sen niye böyle tavırlardasın
Canım acıyor ondan olabilir mi acaba
olabilir doğru özel günündesin duygular biraz karışık anlıyorum..
Anlaman çok zor uyuyacam ben bay bay
tamamm uyu biraz dinlen sonra konuşuruz
Oldu tamam
yazamıyorum ki ya mesaj hata veriyor
Okadar kişi yazıyor sende niye hata veriyor
bilmiyorum sen bana yazsana. beni takip ediyo musun
Xper yetersiz diyor
niye yapamadık bi türlü anlamadım ben de sana yazamıyorum hala bu üyeye mesaj gönderemezsiniz diyo
Tekrar dene
olmuyo cazibe ya
evet canım takip ediyorum tabi seni
At bakalım şimdi
Olmuyorrrrr
Goze hos gelen sey guzeldir misal siz guzelsiniz
Yuz guzelligi acisindan bakilincq
Teşekkürler çok naziksiniz
Ve tatlı
Kizim hic mi gerceklik denilen soz duymadin ya
Kòr degilse bi insan senin zaten guzel bi kiz oldugunun altini cize cize ifade eder😂
Ben öyle şeyleri bilmem
Neyi bilmezsin anlamadim
Yanlışlıkla size attım kusura bakma
Okey
Yaş kaç
Yazio ama gormedin galiba 34 yil 6 ay 10. gun
😂😂😂tamam
Gùldùrdùm mù imdi seni
Aynen
O zaman Masallah bana
😂😂😂
Neyse sohbetin tadi kisa olandir gorusuruz
Hiç bir açıdan bakmam sonuçta bir gün bitecek o güzellik
35 derecelik açıdan bakarım, kalan açılar ise patlıcan musakkaya ait...
Tarz ve Duruşla değerlendiriyorum.
zekaa tutku
Ne anlamda tutku
bakarken tutu öperken tutku öpüşürken tutu hepsi için tutku şart
Vayy güzelmiş
:))
Profildeki senmisin
ewet
Yakışıklısın
Neden tipsizadam diye koydun adını
:)) teşekkür ler sende minnoşsun:)
Çok tatlısın teşekkürler
rica:)
Kaç kızı kandırdın bu tatlı sözlerle
çok :)
Erkek işte
tamam artık kimseye tatlı bişey söylemicem senin için:)
😘😘
:)
İhtiyacıma göre değişir
İhtiyacinizi karşılayacak değiliz
Ic guzellik onemli, nerdensin
akılla özdeş olmalı
seksilik
Geniş açıdan