uzun süreli ciddi bir ilişkim var. son zamanlarda bazı anlaşmazlıklar oldu, aramız çok az soğuk gibi hissediyorum bazı zamanlarda. sürekli olarak bir şey mi oldu, bir sorun yok değil mi diye sormak istemiyorum sanki kafamda kuruyorum gibi. o beni daha çok sevsin aramız ısınsın istiyorum. tartışmalardan sonra illa ki uzak kaldık, zaten şuanda başka bir şehirde birkaç gün sonra dönecek. beni biraz daha özlediğini anlasın ve göstersin istiyorum. erkekler böyle durumlarda nelerden hoşlanır? ne yapsam biraz daha peşimden koşar? (bu arada iyi anlamda peşimden koşmaktan bahsediyorum) güzel yorumlar yaparsanız sevinirim teşekkürler şimdiden
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne kadardır berabersiniz ve gelecek vaadediyor mu
üç buçuk yıldır beraberiz, geleceğe yönelik planlar da yapıyoruz. öyle niyetlerimiz var yani...
Sanırım biraz monotonlaştı ilişkiniz
yok ya monotonlaşmak değil de. ufak tefek tartışmalar olabiliyor arada. böyle olunca da az da olsa soğukluk girebiliyor. ben aramızdan su sızmasın istiyorum. daha yeni bir tartışmadan çıktığımız için biraz mesafeliydik birbirimize. bugün biraz daha düzeldi ama ben istiyorum ki özlediğini, sevdiğini vb. daha çok belli etsin. çok düşündüm ama ne yapabilirim bunu sağlamak için, biraz daha etkileyip sogukluklari atlatmak için diye ama bulamadım maalesef
bir şeylere vay be desin, iyi ki benim sevgilim diye düşünceleri artsın istiyorum. çok şey istiyorum galiba ama shsshshshxhxbdkx
Yo emin ol her kızın isteyeceği şeyleri istiyorsun ama onunda senden beklentileri olabileceğini düşündün mü
olabilir tabii ki bunu da düşünüyorum. aslında ben bu istediğim şeyleri açık açık olmasa da söylüyorum. o da bana şunu şöyle yapsan daha iyi olur dese zaten elimden geleni yapmaya çalışırım ama öyle bir sinyal almadığım için çok üstüne düşmedim açıkçası
Açıkçası erkekler kendini duygusal konularda ifade etmek konusunda kadınlar kadar rahat değiller. Peki aranızda ki soğukluktan onun rahatsız oldugunu düşünüyor musun
başlarda evet. daha sonra oyun oynayınca ya da ne bileyim dışarı çıkınca birileri ile takılınca nedense biraz daha sakin ve daha az soğuk olarak geri dönüyor. kavgamızdan sonra sıcaklık için ilk adımı atan oydu zaten. ama kendi kendime acaba kafası karışık da ben iyi davranıyorum diye mi iyi davranıyor diye sormaya başladım. biraz da ben kafamda kuruyorum galiba elimde olmadan :(
Beybi bence sen biraz ilgiye aç kalmışsın sorun olmadığı halde sorun üretiyor gibisin. Pms döneminde bile olabilirsin 🤷♂️😁
ahahahahahah bilmiyorum ya dediğin gibi biraz ilgisini istiyorum herhalde tartışmalardan sonra falan. neyse geçer umarım yakın zamanda da...
bi de bir erkek olarak şunu şunu yaparsan biraz daha heyecanlı olabilir, daha çok hoşuna gidebilir vb dediğin şeyler var mı aklımda kalsın
Aynı şehirdesiniz di mi devamlı berabersiniz? Yaşlarınız kaç? Çalışıyor musunuz
normalde aynı şehirde yaşıyoruz. ama üniversiteyi farklı bir şehirde okuyor. yaklaşık iki üç haftada bir gelip bir hafta kadar kalıyor genelde burada. ben 19 o da 20 yaşında öğrenciyiz ikimiz de
Bak iyice kafam karıstı. Her gün yanyana olsanız onu heyecanlandıracak bi şeyler zor derdim ama siz zaten sık sık özlem duyuyor olmalısınız. Heyecan duyması için hasret şart. Ama bu durumda bile sen sorun olduğunu düşünüyorsan bence ya sen sorun üretiyorsun ya da heyecan katacak en büyüm şey mevcut olmasına rağmen etkisiz görünüyor
sorun olduğunu bazen düşünüyorum. genelde ortamından dolayı ya da eve girdiği çıktığı saatten dolayı ben sorun çıkarıyorum. hiçbir sorun olmadığında sürekli özlediğini sevdiğini söylüyor zaten, ben de aynı şekilde. ama işte bu son gidişinde biraz fazla sorun çıktığı için sıkıntı oldu..
Ne gibi sorun yaşadınız mesela? Tahminimce ceviz kabuğunu doldurmayacak :)
dediğim gibi eve giriş çıkış saatleri, ya da arkadaş grubu ile ilgili sorun çıkardım genelde. onlara benden daha mı çok değer veriyorsun, ya da bu kadar geç dönmene gerek var mı, evde buluşmanıza gerek var mı falan filan. arka arkaya gelince hem ben bu duruma gerildim hem de o gerildi. yoksa bakınca çok da büyük bir şey değil zaten
İyi ama sen bu cocukla ne zamandır berabersin? Üç dört yıldır. Bu cocugun arkadas ortamıda giriş çıkıs saatide yaşantısı da belli olması lazım. Artık bunları aşmak gerek. Evlenme hayalin var di mi
arkadaşları ile ben de tanıştım. iyi insanlar aramız kötü de değil. sürekli geç çıkmak gibi bir durumu da yok. ama bazen arkadaşları ısrar edince 1-2ye kadar okey oynamaya ya da o saatlerde gruptan herhangi birinin evinde oyun falan oynamaya gidiyorlar. kızlı erkekli bie grup olduğu için insan huzursuz oluyor ne kadar tanısa da. evlenince ya da ilerde böyle olacağını düşünmüyorum pek. zaten olursa da birlikte olur diye düşündüğüm için sorun etmedim pek ileriyi. ve evet evlenme hayalim var tabii
Sana neden bu kadar uzun ve detaylı cevap yazıyorum biliyor musun? İki yılık ilişkimi sırf sorun yokken sorun cıkartıyor olmasından sırf daha fazla ilgi görmek için bende bi şeyleri eleştirip kusur bulmasından ve artık benim tadımı kaçırıyor olmasından dolayı bitirdim ve inan severek bitirdim
işte ben de bazen kendimi acaba böyle miyim diye çok sorguluyorum ve çok üzülüyorum. çünkü böyle olmak ya da karşımdaki insana senin bu durumunu yaşatmak istemiyorum
geçen kavgadan sonra bana bazı şeylere tahammülüm kalmadı, biraz mesafeli olurum başta dedi. zaten ben de bir anda çok sıcak olamazdım ama tahammülüm kalmadı demesine alındım biraz, çünkü öyle olsa benimkinin şu an hiç kalmaması gerekir. bugün buna rağmen gayet iyi konuştuk bir sıkıntı yok gibiydi. ama işte bilmiyorum ya
Korkarım inceden yaşatıyorsun. Ben bu konularda gerçekten tecrübe sahibi olduğuma inanıyorum. Sana diyebileceğim tek şey kaçan kovalanır. Taktik uygula demiyorum ama üstüne düşme. Darlama sorun çıkarma ve biraz onu ona bırak. Mesela bugün gece 1 de eve mü geldi yarın sen gece 1 de eve gel. Ve kasıtlı yaptıgını hissettirme. Kızlı erkekli evde mi takılıyorlar sende aynısını yap. Tepkisini ölç. Karşındakinin seni anlamasını istiyorsan en güçlü şey empati yapmasını sağlamak
işte sorun ne biliyor musun ben aile evindeyim. o şehir dışında orada ailesi de dahil kimse yok. ona empati yaptırabileceğim hiçbir şeyim yok keşke olsa. kaç kez kendimi bu konuda eksik hissedip çaresiz hissettim anlatamam. ben böyle şeyler yapmıyorum diye nasıl hissettirdiğini bilmiyor. ama dediğim gibi ona bir karşılık verecek imkanım yok. onun beni kıskanması için hiçbir sebep yok. evimde ailemle oturuyorum. çıkacağım yerler ve saatler belli ne yazık ki
O zaman üstüne düşme. Gece bir oldu ya sen hep hadi git eve demişsin ya artık deme. Bak bakalım kaça kadar duruyor. Onu kendi haline bırak ve neler yaptıgına dikkat et. Senin onu rahat bırakışını suistimal edip etmediğini gör
peki dediğini yaptıktan sonra ola ki suistimal edip daha geç dönerse, ya da kızlı erkekli evde buluşup takılırsa falan ne yapmam gerekir sence
Bilirsin erkekler kadınlardan geç olgunlaşır derler. Kadınların karekteri düşünceleri daha erken oluşur. Erkekler kendilerini bulmakta biraz daha zorlanabilirler. Eğer sen bugün evli değilken senin ona sağladığın esnekliği o suistimal ederse bu insanla hayatını birleştirmeye değer mi? Sence dünya da seninle daha uyumlu bi erkek yok mudu?
haklısın böyle biriyle zaten gelecek düşünmek istemem. bazı zamanlarda aklıma dediklerin geliyor ama koskocaman üç buçuk yıl olunca sanki öyle bir şey olsa da kopmam zor olacak gibi hissediyorum. karşımdaki insana çok bağlıyım, bu her ne kadar hoşuma gitmese de kolay kolay değiştirebildiğim bir şey değil
ben darlıyor olabilirim belki ama mesela senin sevgilinin kızlı erkekli arkadaş grubu olsa (gruptaki herkesin sevgilisi var) evde, kafede nerede olduğu fark etmeden buluşsa, bazı geceler okey falan oynasalar hiç kıskanmaz mısın ya da bu konuda ister istemez baskı yapmaz mısın? ben mi çok abartiyorum bunları
Aslında sen abartmıyorsun sadece nasıl alıyırırsan öyle gider. Bu saatten sonra istemiyorum dersen olmaz. Bugüne kadar sorun yoktu şimdi be oldu der sana. Veya beni böyle tanıdın der. Daha iyi anladın mı
oraya gittiği ilk seneden beri sıkıntılar vardı bu konu ile ilgili ama yalan yok çoğunu aştık. şu an çok daha iyi her şey, umarım daha da iyi olur zamanla ama işte böyle şeyler can sıkıyor bazen. dediğin gibi onunla tekrar konuşup anlaşmak en iyisi olacak sanırım
Bence bu yaşta bu konuda esneklik sağlamaz
bana empati yaptır, dışarı çık vb demiştin ya. böyle bir imkanım yok ama yine de benim onu kıskandığım gibi onun beni kıskanacağı bir ortam yok. kavgaya bağlı kıskançlıklar olsun istemiyorum zaten ama ufak tefek şeyler tatlı olabilirdi belki. sence benim durumumda olan birini azıcık olsun kıskanmak imkansız mı
bu yaşta esneklik sağlamazsa da ben istemem yani. ben de şehir dışında olsam illaki şu an eve girip çıktığım saatten farklı olurdu ama yine de onu gerçekten sevdiğim için ve rahatsızlığının doğal olduğunu düşündüğüm için kendimce esnetirdim. seviyorsa böyle yapması gerekmiyor mu
Balım mesele onu kıskandırmak değil. Bu iyi bi şey değil. Sadece empati yapacak. Bunu yasayarak görecek. Sende gecenin bi vakti erkeklerle gezme gündüz gez. O sorun cıkartırsa ben sana karısmıyorum de. Neden rahatsız oluyorsun de
Eğer gerçekten seviyorsa evet yapıcı olmalı
haklısın ya vallahi bunları düşünmekten yoruldum. biraz akışına bırakmak biraz da dediğin gibi salmak lazım galiba. teşekkür ederim tüm yazdıkların için. umarım senin için de en iyisi olur
Ben iyiyim aşalı çok oldu. Hadi artık uyu dinlen. Her zaman bi yolu bulunur
sevindim senin adına. umarım dediğin gibi olur çok teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim kendine iyi bak