İngilizcemi geliştirmek için yabancılarla konuşuyorum ve bir tane kızla konuşmaya başladım yani anlatılmayacak derecede güzel bir kız. zaman zaman kameradan konuşuyoruz whatsapptan konuşuyorum falan ama kız lezbiyenmiş ve benden çok hoşlandığını söyledi ve farketmeden onsun zaman geçiremez olduğumu anladım. yazın başında da türkiyeye bir arkadaşımla öğrenci değişim programıyla buraya geldi o zamandan beri beni seviyormuş ben 2 yıl sonra yüksek lisansım için oraya gidicem ama şimdi ne yapabilirim bilmiyorum. yargılamak dışında herhangi bir şey söylerseniz sevinirim.
Cevabın nedir?
- Sağlık konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duyarım elbet. Bir tercih değil yaratılış meselesi bu. Erkeklere ilgi duymaman veya kendini kadın gibi hisseden erkeklere ne yapılabilir ki. Var mı ki bir tedavisi yok. O halde öldüremeyeceğimize de göre saygı duymak veya hiç karışmamak gerekli. Çünkü eşcinsel olmadan eşcinselleri anlamak zor. Ben çok karşıydım böyle şeylere üniversitede hatta arkadaşlar vardı eşcinsel çok kıl oluyordum oturupta detaylı analiz ettikten sonra hadi sevmiyorsun dedim peki ne yapacaksın? Çözüm üretebiliyor musun ya da bilimsel sonuçlarla bu arkadaşlları olması gerektiği gibi oldurabilir misin? Hem sanane ya insanları kalıba sokmak senin haddine mi dedim. Ama sana şunu söyleyeyim ki sen lezbiyen değilsin. Farkındaysan eşcinsel eğilim toplum içinde artmış durumda ve bu gerçekten çok düşük bir sayıyla eşcinsellerin içinde bulunduğu bir durum. Farklı bir duygudasın zamanla anlarsın. Saygılar.
29 Yorumla
Soran+1 yılya 2 yıldır böyle hissediyorum kafam çok karışıktı herşey onun benden hoşlanmasıyla başladı ve artık net öyle olduğumu kabulleniyorum. çünkü önceden ilgi duyuyordum fakat gerçekten ilk kez daha duygusal olarak yaşamaya başladım
- +1 yıl
Kaç erkekle duygusal bir birlikteliğin oldu yani çıktın
Soran+1 yıl3 tane galiba
- +1 yıl
Gerçekten hoşlandın mı onlardan ya da ilişkiniz sürerken gerçekten hoşlandığını hissettin mi
Soran+1 yılhoşlandım ama hepsinde sonradan bir soğuma oldu hep o yüzden bir süre kimseyle çıkmadım sonrası işte böyle geldi :D bisexuelde olabilirin bunları hep zamanla görücem öğrenicem geleceği göremem ki
- +1 yıl
Biseksüellik ihtimalini düşünmek için sordum özel soruları. Kesinlikle lezbiyen olmadığını söyleyebilirim. Ya biseksüelsin ya da sadece duygusal bir karmaşa içerisindesin.
Soran+1 yılduygusal karmaşa olayını aştım ben artık :D kabullendim artık akışına bıraktım şimdide tutamıyorum :D
- +1 yıl
İnşallah gönlünce olur herşey :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılen kısa zamanda buluşmanız kavuşmanız dileğiyle ne diyelim :)
412 Yorumla
Soran+1 yılherkes senin gibi saygıyla yaklaşsa Türkiye ilerleyebilecek bir yerlere doğru ama :D
- +1 yıl
ben düzgünce ve gerçekliğine inandiğim kişilere sorulara gayet düzgün ve mantıklı yaklaşıyorum ama okurken pek inandirici gelemyen ve troller gibi olanalraysa ağzima gleni söyliyorum denk geliyordur mutlaka
ama sen gayet güzel ve doğal anlatmişsin öyle hissettim yani,
+ LGBTİ yi destekiyorum yani herkesin kendi hayati kendi seçimi Saygı duymak lazım, bir Heterosekseül bir birey olarak destekliyorum yanlış anlaşılmasin da :D
Soran+1 yılahah teşekkürler :D
- +1 yıl
ooww EİC için teşekkürler 🌹🌹👍
- +1 yıl
Hahahah super :)
- +1 yıl
@sayfabilgini nedir seni böyle neşelendiren şey merak ettim :))
- +1 yıl
Iyi dilegin guldurdu beni
- +1 yıl
@sayfabilgini sen birde beni bedua ederken gör :D
- +1 yıl
Su kizi ayri dusuren mesafelere et bir beddua :)
- +1 yıl
Benim beduam da soft yaa,
Benim için ne diliyor ne istiyorsan allah sana 10 katını versin derim.
ya da benim kapım amuhtaç et onu derim :P
Ve tutar/tuttu :)) - +1 yıl
Benimde bedduam tutuo valla dedim ki kendi derdine duste benimle ugrasama ben ne yaptim de allah icine aciyi versin orada oyle yer etsin ki hep yan valla oldu gozlerimin onunde oluo hepsi
- +1 yıl
ee allahın sopası yok işte dan diyee yer kafasına
en iyi cevap olarak seçtigin yorumun altına "herkes senin gibi düşünse türkiye ilerler" yazmışsın birincisi türkiye cok güzel yol alıyor ikinciside senin istedigin türde ilerlemesin canım türkiye kalsın Allah korusun. Biraz kendinizi düşünmüyorsanız Ailenizi dininizi milletinizi düşünün ya birşeylere kalkışırken. Hepimizin sorumlukları var ailemize vatanımıza karşı! Toplumu böyle bozuyorsunuz işte. Biraz bilincinde olun yaptıklarınızın. Allah ailenin yardımcısı olsun. Annen seni 9 ay karnında ve ondan sonra büyütürken potansıyel bir Eş bir Anne olarak yetiştirmişdir. Nefsine Haram yoldan zevkine yenik düşesin diye degil. Allah aşkınıza hem dünyanızı hem ahiretinizi mahvetmeyin arkadaslar.
34 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle ilk söyledin "türkiye ilerleme" meselesini başka bir soruda açıkladım onu okursan sevimirim. ve ben duygusal yönden yaşadığım bir şeyi anlattım siyasete girmediğin kaldı sen ne yaşıyorsun içinde anlamadım. ayrıca müslüman değilim
Soran+1 yılhahaha :D
+1 yılBende lezbiyenim kendimi bildim bileli , doğuştan böyleyim.
sende hiç kimseye bakma seviyorsan bekle.
kavuşmayı dile yaradandan.
seni ve ya beni veya bir başkasını kimse yargılayamaz YARGILAMAK ALLAHA MAHSUSTUR.
uzaktan sevmek aşkların en güzeli :)
böyle bir şarkı var :)
devam et sevmeye , bekle inşallah daha erken kavuşursun ona :)24 Yorumla- +1 yıl
abi çok iyi yaa :D
- +1 yıl
Sağol bacı :D
Soran+1 yılgüzel yorumun için sağol :D
- +1 yıl
Rica ederim:) sorun falan olursa sor :)
mutluluklar kardeşim :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
62Cevap
ne yargılamasından bassediyorsun sen başkalarının ne düşündüğü önemli değil ilk önce hayatta en önemli kural olarak bunu benimse... karşıt düşüncediler herzaman sana karşı olurlar ama hep olnara saygı duymanı isterler sana saygı duymazlar bu hatta hep böyledir... eğer sende seviyorsan eğer 2 sene içinde ilişkiniz devam eder ise avrupada yoluna devam etmeni isterim dilerim
22 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın yorumun için teşekkür ederim
+1 yılolabılır normal askın olması ıcın ıllakı bı erkegın sana asık olması gerekmez kendı cınsındende bır bayanın sana asık olması senı begenmesı guzel bır sey bır fılm vardı bılmıyorum seyrettınmı woord unısem dıye hatırlıyorum yanı kafana bence takmana gerek yok ama yınede tercıh senın eger sende bır seyler hıssedıyorsan baska yoksa karsılıksız sevgı ıle yurumez derım bıraz uzun oldu affet
11 Yorumla
Soran+1 yıluzun olması önemli değil ama bende çok farklı duygular içinde değilim açıkçası
+1 yılaşkı değil tecavüzü yargıla diye bir söz var kimsenin cinsiyet tercihi bizi ilgilendirmez. eğer o da seni seviyorsa konuşmaya devam edin hatta yaza kadar para biriktir ya da ailen gönderirse onlar yardımıyla yanina git 2/3 haftalığına. Sana davetiye mektubu yazarsa vize alman kolaylasir
13 Yorumla
Soran+1 yıloyunculuk okuyorum her yaz yurtdışına çıkabiliyorum böyle bir ayrıcalığım olmasa görüşemem herhalde. o zamana kadar her şey yolunda giderse kesinlikle yanına gidicem
- +1 yıl
umarim hicbir aksilik olmaz mutlu olursunuz :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıliyice düşün. o kıza karşı kardeşçe ve arkadaşça hisler besliyoda olabilirsin. mesela ben kız arkadaşlarımın bazılarını çok severim. çok alışabilirim onlara. ama bu duygu kardeşçe bir duygu benim için.
12 Yorumla
Soran+1 yılya bunu çok düşündüm öyle arkadaşlarımda var ama işte insanlara anlatmak zor çünkü duyguyu yaşamadan anlamazsın ya öyle bir durumdayım. boş değilim gerçekten ya
- +1 yıl
evet haklısın. yaşamadım. anlayamayabilirim. doğru. bir erkeğe aşık olsaydın onun için bişeler sordaydın sana bir kaç şey söleyebilirdim. ama hayatımda hiçbir hemcinsime bu tür duygular beslemediğim için ne desem boş şimdi.
Lezbiyenlik bizim doğuşumuzdan gelen birşey değildir bence. İçgüdüsel bir seçimdir Eğer lezbiyeniği seçtim diyorsan ilişkiniz hayırlı olsun :) ama şunu unutma ki Allah ve melekler ona lanet ederler..
13 Yorumla
Soran+1 yılbir araştır istersen doğuştan gelir ama duyguların ergenlikte neyi beslerse onu seçersin. bununla ilgili bir çok yazı okudum ve psikoloğada gittim bu bir hastalık değil ya da beyin ile alakası yok. hetoralarda olduğu gibi işliyor toplumla alakalı bir şey. eşcinsellerin arasından büyüyen bir insanda onlar gibi olur :D
Soran+1 yılsen inanırsan ben bir şey kazanmıcam inanmasanda bir şey kaybetmicem çok ta umursamıyorum açıkçası insanların düşüncesine saygı duyuyorum nasıl düşünürsen düşün
+1 yılCanım seni anlıyorum ben bisexim bazı şeyşer icin acele etme derim ayrıca bizim buralardan biriyle görüşüyorsun ingilizce dediğine göre
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen. şu yazıyı anlayan tek sen çıktın ya ne diyim artık :D
- +1 yıl
Rica ederim ama ben ön yargılı biri değilim yaşadığım şeyler bunlar. Ayrıca buradakilere bakacak olursan yandın sen yaşama hatta :)) içinden geldiği gibi hareket et derim ayrıca kendini fazla kaptırma soncta kız bizim buralarda anladıgım kadarıyla o yüzden dikkatli ol canım
+1 yılinternet iliskileri iste bu yuzden tehlikeli aliskanlik yapiyor gercekte bulusunca hayal kirikligi yapmayin bunlari artik
11 Yorumla
Soran+1 yılbiraz daha dikkatli okursan sevinirim yazın 2-3 hafta birlikteydik zaten sonradan internet üzerinde devam ettik
+1 yılYa her zaman bir lezbiyen tanımak istiyorum bunu yazmaktan yoruldum bitane hatunla tanışamadım arkadaş ya
16 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D zamanla tanışırsın yakından boşver :D
- +1 yıl
Ya olmuyor işte böyle avutuyorsunuz beni hep :) benim merak ettiğim çok şey var ve gerçekten çokta ilgimi çekiyor niye böyle yapıyosunuz ama :)
Soran+1 yılsormak istediğin varsa sor yani ne diyim :DD
- +1 yıl
Tamam özele gel. her soruya 50 kuruş çalışır helalinden.
Soran+1 yılben yatıyorum yani hepiminizin cevaplarını kaldıramıyorum :D sen yaz soruları girince cevap veririm yani :D
- +1 yıl
Hey Allahım triplere girdi.. Yahu en çok bana cevap vereceksin, en çok bana ! Saksı değilim ben burda. özele gel yarın sorarım.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/pYLzyr.jpg ne desem boş :(
10 Yorumla
+1 yılinsanları inançlarıyla ya da tercihlerine göre yargılamaya hakkım yok, eş cinsel değilim ama sana tek bir diğeceğim var:NASIL SEVİYORSAN ÖYLE SEV VE NASIL MUTLUYSAN ÖYLE YAŞA, HAYAT SENİN, ZAMAN SENİN, KALP SENİN.
20 Yorumla2 seneden sonra hala konuşuyor olursanız mutlu olacağınızı düşünüyorum. Umarım herşey istediğin gibi olur
20 Yorumla
+1 yılLanet olsun zaten bir çok güzel kız lez oluyor of😄
14 Yorumla
Soran+1 yılbunu iltifat olarak kabul etmek istiyorum :D
- +1 yıl
Diğerine dedim 😄😄
Soran+1 yılolsun sonuçta beni görmedin her türlü iltifatı alıcam üstüme bugün :D
- +1 yıl
Tamam al lanet olsun senin olsun😄😄
+1 yılBence psikologa gitmelisin normal seyler degil annem bunlar
40 Yorumla
+1 yılSeni kullanip aticak kadin milleti degil mi hepsi ayni. Uzak dur :)
24 Yorumla
Soran+1 yılhahaha gerçekten güldüm buna :D bilmem belki genel anlamda haklısın ama gerçekten öyle bir insan değil kışın gelicek belki o zaman gerçek yüzünü görürüm :D
- +1 yıl
O seni sevmis sana vakit ayirip deger verdigi icin hosuna gitmis. Belki de sevmiyosun pisman olcagin bisey yaoma en azindan bekareti bir kiza kaptirma. Haha :))
Soran+1 yılahahah amacım o değilde ama :D Tavsiye için sağol yani :D
- +1 yıl
Lezin amaci o ama :) bisex kiz arklarim var bakire ile sevisip kadin yapmayi severler
+1 yılSaygi duyuyorum etraflica dusun bide kafama deli sorulsr oldu dugun yaptiniz taki merasimi damat tarafi kim oluck sirta vurma falan : D kimi dovecez
11 Yorumla
Soran+1 yılhahaha of haklısın yani :D:D
+1 yılGay iliskiye karsiyim ama lezbiyenler de sıkıntı yok bence yürü vazgeçme :D
21 Yorumla
Soran+1 yılahahah bu düşünce yapısına da saygım var yani diyecek bir şeyim yok sağol :D
+1 yıl56 Yorumla- +1 yıl
Sen kayserili misin
- +1 yıl
@Sanalkatliam
- +1 yıl
@yalnızlıkişte yok değilim nerden cıktı :)
- +1 yıl
Hiiiç :)
+1 yılUlan çık aradan kız yoksa bu kıtlıkta bir erkek gardaşımın nimetini elinden alıcsn :Dddd
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :Dd:D
+1 yılbence doğru bildiğini yap ! onuda yaşamalısınki düşe kalka ayakta durabilesin heveslerinin yaşanması umuduyla
10 Yorumlayapılacak bisi yokki onun lez olmasi sizin dostlugunuzu etkilemez. illa bisi olmak zorunda degil. ama sende istersen olur.
10 YorumlaMesafeler en nefret ettiğim şeydir umarım bir yolunu bulursunuz
10 Yorumla
+1 yılne mutlu sana ona karsu degisk bir seyler hissedebiliyorsan umarım hersey yolunda gider ve mutlu olrsun
10 Yorumla
+1 yılDoyasıya yaşa. İlla ilerisi olacak değil ya sıkılırsan bırakırsın ama baktın çok seviyosun o da çok seviyosa ortak bir yol bulursunuz
00 Yorumla
+1 yılknk lezbiyenlik yolunda hızlı adfımlarla ilerliyorsun türkiyemiz bir lezbiyen daha kazandı :)
10 Yorumlabirbirinizle keyfiniz yerindeyse bizim için sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılEn kısa zamanda buluşmanız ve mutlu olmanız dileğiyle ♥️
00 Yorumlavalla herseyınızı anlatın bırbırınıze yuzyuze olacak sekılde konusun arkadassınız sonucta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 YorumlaCavur kızlar bile ülkemizden kız tavlıyor :D
Nerde bizim saplarımız, bakında utanın...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal se (iks) ya da farklı şeyler o kadar işerlemediysenizde deneyin heyecan olur
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım fesatlığını bir kenara bırak amacım o tarz bir şey değil onunda değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapacak şey basit 4 gb ya da sınırsız int paketi alacaksın telefonuna her fırsatta skypetan görüntülü konuşma viner tango kime vs vs
Tercihin kesinlikle bumu, bunu içten hissedebiliyomusun?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
biraz dil gelistir yargilamak bize dusmez senin tercihin kavus bari :)
10 Yorumlasaygı duyarım ama ne bileyim ters ya arkadaş olmak varken neden sevgili gibi takılasınız ki
10 YorumlaKizin bir kiza asik olmasi bana normal gelmiyor. insallah duzelirsin yinede tercih senin saygi duyarim
00 YorumlaÇocuğun olmuyacak. Yoksa sen çocukları sevmıyor musun? Sen yaşlanınca yalnız öleceksın
05 Yorumla
Soran+1 yılya bir insan bu kadar olumsuz konuşur mu ya :D evlatlık alınabilir? hiç iki kadının evlendiğini duymadın mı ünlüler arasında bile var ya :D
- +1 yıl
Her istediğini yapabilirsin. Emin ol annen baban harıcınde kımse Üzülmez. Evlatlık alabilirsin tabi ama Türkiye'de evlenmeden nasıl evlat edineceksin. Olmuyacak Şeyler söyleme. Yurt dışında yaşamak zorunda kalırsın. Ne yaparsan yap 10 yıl sonra bu 20 yıl sonranı düşün. Sonra pişman olma. Birde seks konusu var. Onu nasıl çözmeyı düşünüyorsun
Soran+1 yılinan o kısmı düşünmek istemiyorum şu an :D
Soran+1 yılhayır
başka bir aşk bul mmknse erkek olsun dzelrsn eleştrmeden tavsye vryom ksr klma kb by mucuk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLezbiyenlere saygı gösterip Türkiyeyi geliştireceğiz beyler kala kala buna kaldık gibi görünüyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok lezbiyenlere saygı değil. genel anlamda farklı görüşlere saygı duyulursa gelişir anlamında dedim ben onu. önce sor sonra laf sokma çabasına girersin :D geri kafalı olunursa bir yere gidilmez
+1 yılSonradan sonraya lezbiyen mi olunuyormuş? Kavram karmaşası yaşayan çocuksunuz.
00 Yorumla
+1 yılfazla sevimli iyi olur umarım :)
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :D
- +1 yıl
3. ararsanız haberim olsun :D afsfafas
Soran+1 yılbokunu çıkarmasanız olmaz dime yani
Sağlık konusunda 778 cevap paylaştı. soruna başladım bitiremedim bile zekana yakışmamış evlat
00 Yorumla
+1 yılDiyecek bişey bulamadım. Neyse. Xperimi Alıp çıkıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKeske en iyi kiz arkadasimda lezbiyen olsaydi :d
16 Yorumla
Soran+1 yılhahahah gece gece :D
- +1 yıl
Olaydida arkadas kalaydik zalım dunya hep merak etmisimdr nasl oluo ole kizlar ! d
Soran+1 yılarada fark yok belki çevrende var ama bilemezsin gerçekten :D tabi birde erkek gibi takılanlar var çoğu lez mesela :D
- +1 yıl
Bana denk gelrnler hep sapik iyi bise demeye gelmio hemen yavsiolar :@ dedigin gbi olsa kskem
Soran+1 yılsen beni arkadaşın olarak gör tanıman gerekmez boşver var dersin :D:DD
- +1 yıl
Var zaten haha :d
+1 yılBiliyomusun? Helak Olan Kavimlerin Hepsine Yakını Eşcinsel Sapkın İlişkiler Yüzünden Helak Oldu... Hatırlatayım Dedim.
10 YorumlaSonradan keske dememek icin. Nasil istiyorsan oyle yap. Senin hayatin senin kararin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir birinizin a. mını yalarken ne kadar zevk alıyonuz
04 Yorumla
Soran+1 yılsen olaya sadece sevişme olarak bakmazsan bir anlam bulursun belki. hani insanlıktır anlarsın falan.
Cevap sahibi+1 yılNeyinize aşık oluyonuz ki
Soran+1 yılzevkler renkler olayı buda o yüzden bir insanın duygularını anlatamazsın anlamanı beklemiyorum saygı istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılBen mesala lezbiyen p. rnolarına bakarken acayip zevk alıyorum ama nie onu da anlamıyorum sence neden
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış çok yanlış aklını kullanırsan hislerinin yersiz olduğunu anlarsın :)
00 Yorumla
+1 yılSen hoslanıyormusun ondan pekı
02 Yorumla
Soran+1 yılgaliba evet
- +1 yıl
Once duygularından emın olmalısın ılk kez basına boyle bırsey gelıyor sanırım, duygularından emın ol gercekten sevdıgını dusunuyorsan yapman gerekenı bılıyorsun :)
Takil işde daha ne istion mutlu mesut yasarsiniz
10 Yorumla
+1 yılçifte günah mahşallah :D:dD:DDD
20 Yorumla
+1 yılBir kızı daha kaybettik
10 Yorumla
+1 yılSen de boş değilsin yürü derim :)
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin tercihi kendine, hakkınızda hayırlısı. :)
10 Yorumla Oha dikkat et saplı çıkmasın :D
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahahaha gece gece ya :D:D
istenileni değil istediğini yap
10 YorumlaSağlık konusunda 16,2b cevap paylaştı. Görüşene kadar kendini duvarlara sürt derim..:))
00 YorumlaUmarım kavuşursunuz :))
10 Yorumlabence sende de lezbiyenlik var
043 Yorumla
Soran+1 yılaaa yok artık :O tebrik ediyorum başlığı okumuşsun :O :I
Soran+1 yılburdan söyle
Soran+1 yılburdan söyle ya
Soran+1 yılburdan söyle ya da hiç söyleme :D
Soran+1 yılmesaj atıcaktım lezoşcuk dedin vazgeçtim :D
Soran+1 yılaa çok ayıp :D söyle iste burdan ya
Soran+1 yılmesaj atamıyorum xper mi ne yetmiyormuş söyle iştee
Soran+1 yılya hadi uzatma söyle işte ya nolucak of
Soran+1 yılvalla merak ettim :( başka yolu yok mu ya :D
Soran+1 yıltakip ettim ordan gözükmüştür mesaj at
Soran+1 yılhadi :D
Soran+1 yılsöyle sonra sileyim ben hadi ya
Soran+1 yılarkadaşım niye söylemiyorsun ki? ne bu kadar özel mi ne bayılcam şimdi meraktan söyle ne olur yatıcam ya :D:D
Soran+1 yılsöyle lütfen be :D
Soran+1 yılazcık vicdan kullan bak siteyi kullandığım yok sadece şunu yazdım kullanmam bir daha ya hadi söyle ya :D
Soran+1 yılsen gizli kullanıcıda yorum yapsan olurdu ama neyse :(
Soran+1 yılablam var :D
Soran+1 yılbirlikte yaşamıyoruz ama da şu an burada yapıcak bir şeyim yok :D uyuyo ya işte ne söyliceksen söyle ikimizde kurtulalım şundan :D
Soran+1 yılgelemiyorum ya :( bana neden bunu yapıyorsun söyle şunu ya :D
Soran+1 yılvarda söyleyemem ya :D herkes görür uğraşamam kimseyle :D sen söyle ben bulayım :D
Soran+1 yılBoşver Allah cezamı vermiş zaten caglaaa3535
Soran+1 yılsenin amacın ne ya? söylesen uzatmasan
Soran+1 yılbırak boşver ya hiç birinize anlatamıyorum başka işler peşindesiniz. aklınız fikriniz farklı şeylerde boşver kapat konuyu
+1 yılYolun rast gitsin ne diyim seviyorsan git madem
00 Yorumla
+1 yıl2 seneye kadar çoktan unutulur gider.
00 Yorumla
+1 yıllezbiyenler favorimdir :D
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri