Ya da hepimiz yanlış kişilerde miyiz? Bu çok ümitsizce bi soru olucak ama bu gece de her gece gibi. Ben beni tamamlayacak birini bulamayacağıma inanıyorum. Bu hayatta çoğu kişi diğer yarısıyla değil bence. Bazısı kaderine kendini teslim etmiş durumda bazısınında böyle bir inancı yok ümitsiz. İşte çok nadir kısmı ise ya gerçekten bulmuş ya da bulduğunu düşünen kişilerden oluşuyor. 💫Peki ya siz? Bir gün diğer yarınızı bulabileceğinize inanıyor musunuz?
Bu konuda en az senin kadar ümitsizim.
Birbirini tamamlayan ruhlar bir gün mutlaka birbirlerini çekecektir.
Günümüz aşklarına inanmıyorum. Aşkı dokunmaktan, cinsellikten ibaret sanan insanların da aşkı doğru anladığını düşünmüyorum. Hatta bana göre günümüzde aşk yok. Bunca sahtelik içinde var olması da zor zaten.
Ama inanıyorum. Herkes kalbinin diğer yarısını, ruh eşini bulacak. Ne zaman bilemeyiz. Ama bulacağımıza inanıyoru₥
O yoğunluk başka yönlere, başka şeylere kayar, değişir, dönüşür. Misal Aşk bir süre sonra sevgi oluyor diyorlar. Sevgi, Aşka göre daha az yoğun. Peki kalp aynı sen aynı hisler nerede? Ben buna inanıyorum. Tabi okuduklarım da etkiledi.
Kalbindeki mum söndüğünde biri gelicek ve aşkla tekrar yakıcak emin ol ve en ihtimal vermediğin zamanda en ihtimal vermediğin kişi yapıcak bunu umarım en hayırlısı bulur seni
Anladigim kadariyla hic aşık olmamissin. Çunku sevgi nefrete dönuşebilir hoşlantı ise basit bir şeydir gelip geçebilir. Aşk ise bambaşka. Eğer aşk bitiyorsa hiç aşk olmamıştır bana göre. Bir yere gömersin ama varligini bilirsin belki ölü ama vardır.
İngilizcede aşk ve sevgi kelimeleri birbirinden bagimsiz degildir tek bir anlami vardir o da love 😀 bizde sevgi çok genel bi kavram aşk ise söylendiginde akla tek bir şey gelir. Sevgiyle karisik yogun duygular herkese besleyemezsin oyle basit degildir :)