Ümit vermişse erkek soğuk kanlı olup hiç hayatına girmemiş gibi devam edicek öyle devam etmez ise kendi kendine hayatını cehanneme ceririr boş ver giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir diceksin
Sevgilisine karsi emin degildi ve sevmiyordu ilişki monotonlasti birsey hissetmiyorum diyordu. Benim icinde agliyordu. Sevgilisiyle uzak iliski yasiyorlar arada ulkeler var gorusemiyorlar bile. Bana umit verdi sonra sevgilisi mesajlari yakalayinca beni cikardi hayatindan
Yvşk olmayip her gorduguyle takilan insanlar oldugumuz icin oyle oluyor yoksa hayatima her selam vereni almis olsam umrumda olmazdi takilirdim baskasiyla hemen ama sıkıntı yok ne hali varsa gorsunler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle bir mevzu patlar ki ertesi gün haber bile alamazsın
Gözünün yaşına dahi bakmaz
Annenden başka kadın olmasın hayatında.
Gerekiyor ise tamamiyle siler.
Sevgilisini aldatiyor. Sevgilisi yakaliyor. Aldattigi erkegi siliyor ama ona da umit vermis...
Hm karaktere bağlı biraz bilemiycem
Kiz karaktersiz demenin baska yolu
Erkek versiyonu da var tabi, tek cinsiyete bağlamıyalım. 😀
Erkek * icin karsilasmadim hic
Erkek hoplatmadigim icin karsilasmadim hic
Pekâla
siler silecek bir şey yap yeter ki
Sevgilisini aldatiyor. Sevgilisi yakaliyor. Aldattigi erjegi siliyor ama ona da umit vermis...
kanka biliyosun bu işi 😂
Peki ben soruyim gidenemi zordur kalanamı
Kalana. Cunku giden şoka uğramaz. Bilmem anlatabildim mi:)
Giden belki aldatıgi için gidiyodur
Sevgilisini aldatiyor. Sevgilisi yakaliyor. Aldattigi erkegi siliyor ama ona da umit vermis...
Aldatıldigı olucaktı
Yani x kişisini y ile aldatıyor sildiği kisi y kişisi güncel sevgilisini terketmiyor ama y kişisinede umit vermis
Ümit vermişse erkek soğuk kanlı olup hiç hayatına girmemiş gibi devam edicek öyle devam etmez ise kendi kendine hayatını cehanneme ceririr boş ver giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir diceksin
Konuyu kapatilcaksin
Haklisin ben daha once kendisini engellemis haftalarca konusmamistim pesimde agliyordu ama tam ciddi dusunme artinca şok etkisi yaratti
Sevgilisine karsi emin degildi ve sevmiyordu ilişki monotonlasti birsey hissetmiyorum diyordu. Benim icinde agliyordu. Sevgilisiyle uzak iliski yasiyorlar arada ulkeler var gorusemiyorlar bile. Bana umit verdi sonra sevgilisi mesajlari yakalayinca beni cikardi hayatindan
İnsan çok bağlanmamali ortada kalınca tek başına yan etki kalıyor bende çok dışa dönüktum içe dönük birine dönüştüm berbat bir durum
Herkeste var bir yara
Yvşk olmayip her gorduguyle takilan insanlar oldugumuz icin oyle oluyor yoksa hayatima her selam vereni almis olsam umrumda olmazdi takilirdim baskasiyla hemen ama sıkıntı yok ne hali varsa gorsunler
Takilmayan*
Salla gitsin akışına bırak herşeyi ben öyle yaptım
Pekii👋🏻