Teşekkürler @canerozkum 😊
Toksik ilişkinizden kopmak için nasıl bir yöntem kullanırsınız?
Teşekkürler @canerozkum 😊

İncelen yerden değil en sağlam yerden kesmek lazım ki, iyice kanatıp zehri atmalı..
Ben direk ayrılırım toksik ilişki düzelmez maalesef bu yüzden de en mantıklısı ayrılmak olur. karşında ki kişi size zarar verir çünkü aynı zamanda sizi yorar böyle olduğu zaman da ayrıl barış ilişkisi yaşanır bu da ortada ki sevgiyi bitirir zaman içinde.
Zamanla kopuyor mutlaka incele incele.. Çünkü pozitif anlamda hiçbir ilerleme yokken hep geriye doğru bir gidiş vardır.. E zamanla tükeniyor..
Toksik oldugunu bildiğin halde devam eder misin?
Toksik zaten bildiğin halde kopamadığın ilişkinin adıdır.. Devam etmezsen toksik olmaz..
Neden kopulmuyor?
Toksik olduğu için.. 😄
Bilmiyoruz soruyoruz işte alla alla 😂
Şöyle oluyor; sana zararı olduğunu, sana iyi gelmediğini, stres, sıkıntı, depresyon yarattığını bildiğin halde bir anda kopamıyorsun.. Her defasında onunla buluyorsun kendini ama sorunlar bitmek bilmiyor..
Yani benim anladığım toksik bu..
İçindeyken anlamazsın diyorlar da..
Benim bildiğim, birini severken kendini sevmeyecek hale geliyorsan ilişki toksiktir, kopmak lazım..
Anlarsın.. Görüyorsun çünkü.. Anlayamazsan ne olduğunu nerden bileceksin..
Yani alt metinde sonuç o duruma geliyor galiba..
Bittikten sonra anlayan daha çok. Zaten anlayıp devam etmek kafaya sıkmaktır..
Ne bileyim işte..
Adında bile hayır yok.. Toksik nedir la.. 😅
Böyle sonlanan ilişkinin başlancıgı da demekki adının tam tersidir. 😂
Terbiyesiz.. 😅
Ne diim ama..🙈😂
Başka dilde anlatılamazdı..
İlişkinin bi evresinden sonra doyuma oluşılınca popiş baş ayrı oyunuyor işte. Adını da bundan alıyor mantıken 😂😂
Nasıl bağladın, valla helal olsun.. 😄
Bağlarım ben.. 😎😀
Teşekkür ederim..
Rica ederim suratsız.. 😊
Şak diye kesip atıyoruz, no problema. Beni yıpratan bir ilişkide bulunmak istemem. Sürekli ayrıl barış ilişkisi, ne istediğini bilmeyen biriyle bir ömür geçmez. Bitmeye mahkumdur zaten zamanı uzatmaya gerek yok.
Toksik ilişki en sevdiğimiz 😄 kendi kendimizin ağzına s*çarız 😄 sonra da devam ederiz çünkü neden yapmayalım
Dur kız.. Aklım başımda kalsın istiyorum.. Kaydırma yapma 😂😂
Yok bebeğim belli ki o haltı yiyeceksin biliyorum 😄 ye için rahat etsin. Aklında kalacağına sefan olsun 😂😂
Yok şu an benim böyle dertlerim yok şükür. Görseli görünce soru parladı.. Millet napıo yoklama alayım.. Başıma gelirse akıl olsun diye de değil.. Aklımda bulunsun, burnumun dikine gidecek olsam da 😂😂
Hee iyi bari şu an ruh sağlığın yerinde 😄 yapma guzum yapma annem yapma 😂😂
Yapmıyorum yapmıyorum.. Kimse benden degerli değil 😀
Derdim yokken havamı atım dedim. Olunca böyle düşünmem herhalde 😀😂
İçindeyken toksik bile olduğunu fark etmezsin ki sadece dudaklarını ısıra ısıra kavga edersin ama etmeye devam edersin 😄
Ama kavgada olmalı ki 😀 Kavgadan sonra bastıran yoğun özlem hissini nasıl yaşayacaz 😂
İşte böyle ilişkide özlem bir dakika kavga bir ömür 😂
Teşekkürler canım 🙏✨🎈
Ricalar tatlım 😘🥰
Cevap
5Cevap
Direkt söylerim bitti defol derim. Gerçekten böyle söylüyorum
Duygusal bağımlılık durumu olur mu o olmasa bile?
Toksik olduğunu fark ettiğim zaman masus sertleşirim kendime müsade etmem, kapilmam
Helal sana yaa.. Mazoşist değilim ama böyle bir iradeye de sahip değilim.. Sevince kendime acımıyorum.. Tüm acıma duygum karşıya..
Ama Allah acıyor, başıma getirmiyor şükür ki 😀
Ben yöntem falan kullanmıyorum defediyorum yazmıyorum aramıyorum… Ama bir zaman sonra karşı taraf geri geliyor…
Hımm güzelmiş. Gelince kabul ediyor musun?
Küçük şeyleri bile o küçük makasla kesiyorum hemen bitiriyorum
Büyük şeyleri?
Hımm. Filizlenirken çat diyorsun..😀
Görsel beni anlatıyor olabilir 😥😔
Başınıza gelmesin o zaman inşallah..☺️
İlişkimin toksik ilişkiye yöneldiğini gördüğüm an direkt bitiririm, öylesiyle işim olmaz.
2 yıl saplantılı kaldım biliyo musun?
Nasıl bitirdin sonra?
Kendime sorular sordum. Cevaplar aynı kapıya çıktı. İlgi göstermesine tutulmuştum. Sonra yavaş yavaş çektim elimi. Hiç de sormadı " neden çekiyosun kendini? " Diye. orada anladım onun için bişey ifade etmediğimi.
İlği gösterip sonra çekti mi. Neden toksikti?
Bana karşı değil. Genel mizacı öyleydi. Herkesle kavga eder, bana gelirdi. Sonra yeni arkadaşlar bulunca yine yazmazdı. Öyle. Her sabah günaydını, her gece iyi geceleri eksik etmezdim. Ama gel gör ki oyundaki karakterleri çevresinden daha önemliydi
Niye anlatıyorum bilmiyorum bunları. Normlde özel şeyler. Anlatacağım varmış.
Pardon bir şey dikkatimi çekti kadın sizle hiç ilgilenmiyormuş sallamıyormuş gibi anlatmışsınız peki neden bırakamadınız? İlgilenen aslında sizmişsiniz?
Çünkü 2 yıl boyunca toxik arkadaşlığımız oldu. Küsmeli barışmalı. Sevdiğini söyler, sırlarını anlatırdı. İyi ki varsın derdi. Bi laf vardır. İster inanın ister inanmayın bu doğru.
Erkek şevkat görmez. İlk şevkat gördüğünde aşık olur.
O yüzden erkeğin yakın kız arkadşı olmaz. Erkek aşık olur hemen
Yani size şefkat gösterdiği için kopamadınız aslında.
Evet. Aynen öyle. Yeri değil ama benim anne vefat. Belki de oyüzden bi bağlandım. Ama yanlış kişi
Şimdi daha iyi anladım:(
🙏🙏🙏 iyi geceler
Size de.
çok saçma sapan davranıyorsa silerim
Kendimden soğuturum
Ayrılırım direkt
Ayrılarak
Kopamıyorum.
ılıskım yok..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?