Eski Sevgiliden Kankalığa Geçiş
Kankadan Sevgililiğe Geçiş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Her ikisi de sorunlu olur. En iyisi birbirini tanıyan iki medeni insan olarak kalmak. Kısaltılınca kanka başka bi anlama evrilmiş ya da anlamı gerçek anlamı görmezden gelinmiş gibi... Önce kanka ne onu belirlemek gerek.
Önüne gelene kanka demek bile laubalilik. Benim kankardeşliğim bacak kadar veletken elimizi kesip kanlarımızı birbirine karıştırarak başladı. Hayat yolları ayırsa da elimiz kanda olsa birbirimize yetişiriz.
Kankadan sevgili olmak güzel olabilir çünkü anlaşabildiğin kişiyle aşk yaşamak daha güzeldir. Tabi arkadaşlıktan farklı duygular hissedilebiliyorsa kankaya karşı. Ancak sevgiliden kanka olmak zor. Arada yaşanmışlıklar var. Kankanla yapmayacağın şeyleri yapmışsın onunla. Dostça ayrılma olmuşsa bile eski samimiyet olmaz, olmamalı.
Cevap
19Cevap
Bence kankadan sevgili olabilir eğer iki taraf da aşıksa ama bunun dışında eski sevgilinin kanka olması daha kötü bir durumdur
Arkadaşlık sevgili boyutuna taşınabilir ama eski sevgiliden kesinlikle arkadaş olmaz çünkü arada yaşanmışlıklar.. paylaşılan özel şeyler var..
Sevgiliyle çok iyi anlaşılsa zaten eski sevgili olunmazdı. Ah ben anlayamıyorum bu Konya ovası gibi genişliği eski sevgili nikah şahidim de olsun demeye ramak kaldı. 😄
eskiden sevdiğin birini kanka olarka almak öğhh gerçekten öğhh gidip başkası varken ya da has kankam varken neden.
Kankadan sevgili olur da sevgiliden kanka olmaz ya. Aptalca bir durum yani geçmişin olan insanla hiçbir şey olmamış gibi devam etmek.
Eski sevgiliden kanka olunması kötüdür, koyar. Kankadan çok güzel sevgili olur. Zaten sevgili dediğin en iyi arkadaşın değil midur?
Eski sevgilden kanka olması. beğendiği flörtünü gelip bana mı göstercek aw. hem duygu besliyosa hala karşı tarafa karşı üzülebilir
Eski sevgiliden kanka olması tehlikeli ve kötüdür. Olmaz zaten kendini belli eder.
Eski sevgiliden kankalağığa geçmesyon.. 😂
Ne kankalar var, sabah birlikte uyandıgını bildigim ;)
Arkadaştan sevgili olurda eski sevgiliden arkadaş olmaz.
Eski sevgiliden kanka mı olur o kadar yaşantı varken
Kankadan sevgili olur da
Sevgiliden kanka olmaz
Kankadan sevgili olmanın neresi kötü ayol. En iyisi o hatta
Ben kankamla evlendim valla çok güzel. Tavsiye ederim 🤣
Eski sevgiliyle ilişki harici hiç bişey olmaz
Erkek ile kadından kanka olmaz sonu ilişki ya da ayrılık.
Kankadan sevgili olması, artan pilavın çorba olması gibi bisii, o ne ya :)))
Eski sevgiliden kanka iyidir ya, kankadan sevgiliye gecisi kotu bir tecrubeyle yasadim, onerilmez, sapik cikti cunku
Eski sevgiliden kanka olur diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba, o kadar paylaşılan şeyler var, iki kişiden birinde o his yaşar illaki. Sonuç, exten next olmazz.
kankadan sevgili olur adı üstünde daha önce eskiden kanka ayağına gelen oldu ama olmadı devam ettirdik.
Es sevgilinin kanka olması
eski sevgiliden kanka olmasi
İkisi de olmaz. Herkes aynı yerinde dursun
Eski sevgiliden anca düşman olur
Eski sevgilinden hiçbir şey olmaz.
Eski sevgilinin kanka olması çok kötü
Kankadan sevgili olmaz
Kankadan niye sevgili olunmasın yaw 😃
Eski sevgili den bir cacık olmaz
İkisi de kötü değildir