AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
genelleme yapılması yanlış bide oradaki zengin ibaresi herkese göre farklı anlam ifade edebilir ucu açık bir konu
Evet haklısınız
Kim fakir seviyor peki sen söyle
İş yine dönüp dolaşıp paraya geliyo
işte bu nokta atışı yapmış
Maddi durumu iyi olmayan ama gerçekten çalışan emek veren etkekler zengin baba parası yiyenden 36839292 kat daha iyidir
Tamam orası öyle
Ama ben eşek gibi derslerime çalışıyorum ilerde iyi bir işim olsun başarılı olayım diye
Eğer erkek amaçsızca sürekli kahvede oturuyorsa karun kadar zengin olsun gözümde vasıfsızın önde gidenidir
Yani sende haklısın bende haklıyım
Herkes sen değil işte
Çoğunluğunun önceliği para olduğu için öyle bir şey var maalesef.
Ya para hayatta öncelik tabii ama benim param yoksa karşıdan da bekleyemem ki bunu
Bu zenginle sevgili olmam demek değil tabii de yani birinin para miktarı umrumda olmaz
Çoğu kişi evliliği sevgililik olgusunu sosyal statü olarak görüyor. Bunu başarı olarak algılıyor çünkü başka başarısı bilgisi yok. Daha önce konuşmaya çalıştığım ancak pek ilgilenmeyen kız mesleğe girdikten sonra yalvar yakar konuşmaya çalışması. Bunu yapan 1 2 kişi değil baya baya bir kişi olması da bunun gostergesi
Meslegin nedir
evet param yoksa bir kadın niye baksın ki bir erkeğe
hepsi öyle
Kesinlikle alakası yok tüm kadınlar böyle ne demek Allah aşkına
Eğer bir kadın kendi parasını kazanabiliyorsa erkek için fakir olması önem arz etmez
Ama erkeğin hayattan hiç amacı yok çalışmıyorsa o zaman kimse istemez ama fakir diye değil amaçsız diye
ablacıgım bir günlüğüne erkek ol görürsün gerçeği. Türk ızlarının yüzde doksanı tip ve para.
O yüzden yabancı kızlara kayıyoruz. Onlarda Türk kızlarında ki gibi bir kibir yok. Harbiden aşırı sevecen tavırları var. Türk kızına yazdıgında hep üstten burnu dik konuşmalar hissediyorsun
Vay anam babam be üzgünüm ama seçtiğin kızlarda sorun var o zaman her şeyin bir istisnası vardır arkadaş çevremden bir kişi bile paralı yakışklı erkeğe değil iyi niyetli bizi gerçekten seven erkeği tercih ediyoruz
Yani bazı insanların mesleği eskortluktır ve sürekli o tarz kişilere yazarsan sonun budur eğer zaten sadece aşırı güzel olsun dersen onlar da paralı isterler ilişkiden ziyade menfaate dönüyor
yok abla bir daha o topa girmem. arkadaş çevremde yıgınla bu şikayetde olan erkek var.
Zeynep, Büşra, Beyza ile konuşmak yerine Anna, Jessica, Mary ile konuşmak daha doğru olur. Biraz İngilizce geliştirmek gerek
Abla ne eskortu sınıftan mahalleden kızlar ya jfkekjfej
Ülkenin kızları öyle basit ve dar kafalı olduğu için bu genelleme var erkeklerde sıkıntılı tabi
Kadınların tek kriteri esmer uzun boylu olması
Onlarda güzel kız istiyorlar. Biz zengin isteyince mi suç
Eşit olarak yakışıklı dersin adil olmak gerek sizinci menfaat oluyor gerçek seveni terk edip sahte sevgilere kapı açıyorsunuz ne uğruna zenginlik
Yakışıklı olmak karın doyurmuyo fakir seni
Evlilik karnım doysun diye degil aşk yaşamak için hayatı paylaşmak için karnın doyması için maaşın yeter aç seni
Kira zamanı gelince param yok ama kocamı seviyorum mu dicem mk gtünü mü vercen fatura öderken
Kira ödemek için zenginlik gerekmez çiftin maaşın biri yeter ayrıca senin zihniyetin para konu bu para için kendini bile satabilirsin
Türkiye'de tek maaşla kim geçinebiliyor beyin olarakta fakirsin zorlanmıyo musun böyle zor
Evliligi menfaat olarak kullanmana zihniyetine bakarım ben konumuz sensin ;) yoksa zengin olup olmaması beni ilgilendirmez
Sus fakir sus açlıktan ağzın kokuyo sus
Adımı bilmiyor maddi durumumu biliyor ilginç karakteriniz bu kadar işte
Umrumda değil oke
Valla sen bakmıyorsan seni kaçırmam nikahı basarım direkt
Neleri gorduk neleir
Ama tüm kadınlar böyle demek çok yanlış bu yıl ben bir çocukla konuşuyordum çocuğun hayatı dizi hayatı gibiydi yakışıklıydı ama canım ve amaçsızdı ve bu kalitesizliğe dayanamayıp konuşmayı kestim
Kimse tum kadinlar demiyor zaten kadinlar diyoruz genelinden bahsediyoruz. Hepsi degil
Bncedeya
Çok dogru