Kocamı affedersem kendime saygısızlık mı etmiş olurum?

3 yıl önceye kadar evliydik. Kendisiyle evlendikten 8 ay sonra kaza geçirdi yatağa düştü ailesi sırtını döndü ben bir başıma hem evi çekip çevirdim hem ona baktım. Hep kendimden ödün verdim. Yaşım 21 di körpe bir genç kızdım. Düğün yapacak durumum yok dedi nikah olsun dedim altın takamam dedi tamam dedim. Her şey onun istediği gibi oldu maddi durumu yok zorlamıyayım dedim.
Neyse iyileşti ayağa kalktı iş buldu sonra yok giyimin şöyle kötü yok özgüvensizsin yok ailen seni arayıp sormuyor yapayalnızsın evde boş boş oturuyorsun paramı yiyorsun vs beni sürekli üzüyordu.
Bir gün ansızın ben yapamam deyip ayrılmak istedi ve boşandık. O kadar vefama sadakatime merhametime karşın gözünü kırpmadan boşadı ve gitti.
3 yıldır hayatımda yoktu. Zor zamanlar atlattım. Okuluma devam ettim atandım. Zordu ama başardım düzen kurdum. Peşime düşüp beni affet diyor. Rahat bırakmıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta boşandigimiz zaman hayatinda baska biri var demişti bana isyerindeki arkadaslari. Beni kamcilayan hayata devam etmemi saglayan yuzume tokat gibi inen seyde oydu zaten. Simdi ne olduda dondu acaba
Kocamı affedersem kendime saygısızlık mı etmiş olurum?