Aşk mı, takıntı mı, art niyet mi?

Okuldaki bir öğretmen sürekli bakıyordu biraz endişe etmiştim sonra çok fazlalaştı bu bakışlar. Ben ne zaman bir yer baksam onu bana bakarken buldum. Bir kere de önümü kesti ve ben çok utanip kafamı yerden kaldıramadım. Bir kaç dakika durup gitti. Sonra bir gün ona ders ile ilgili bir soru sormustum cozdukten sonra gözlerime derin derin baktı ve öyle kala kaldı. Öyle derin baktı ki hiç unutamıyorum. 2-3 dakika zaman durmuş gibi oldu kaldi öyle sonra kendi toparladı ve aniden dönüp gitti. Ona sırılsıklam aşık oldum. O bakışlarini hic bir zaman unutamadım. Kendisi de bekar. Bir kere de bir hocayla özel olarak konuşurken odaya girdi ve yanımda durduğunu farkettim aniden baktığımda. Cikarken kapıyı da açık bırakıp bir yandan soru çözerken bir yandan da beni dinleyebilecegini düşündüm. Sizce bunu neye yormaliyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Okuldaki bir öğretmen sürekli bakıyordu biraz endişe etmiştim sonra çok fazlalaştı bu bakışlar. Ben ne zaman bir yer baksam onu bana bakarken buldum. Bir kere de önümü kesti ve ben çok utanip kafamı yerden kaldıramadım. Bir kere de soru sordum ve uzunca bakıp gitti. Kızlar acill ne diyorsunuz yaa?
Aşk mı, takıntı mı, art niyet mi?